18 / 05 / 2024

Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi

Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi

Tekirdağ Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi genel kurul toplantısını yaptı. S.S Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi 2013 yılı Olağan Genel Kurul toplantısını Yapı Kooperatifi 2013 gerçekleştirdi.

İSO'dan ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022 açıklaması

İstanbul Sanayi Odası (İSO), eylülde belirttiği “İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022” araştırmasından sonra 500 Büyük şirketlerden daha küçük ve orta ölçekli kuruluşları kapsayan "İSO İkinci 500" araştırmasının sonuçlarını bildirdi.

Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sonuçları açıklandı

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO), "İSO Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021" araştırmasına göre, İkinci 500'ün üretimden net satışları, yüzde 77,5 artarak 191,1 milyar TL’den 339,2 milyar TL'ye yükseldi.

TOKİ Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi kapsamında 988 yeni dükkan inşa edecek.

Bursa'da büyük yatırımlar için arsa bulunmuyor!

Türkiye’nin en büyük sanayi şehirleri arasında yer alan Bursa, aynı zamanda bir ihracat üssü haline geldi. Yatırımcılar büyük yatırımlar için arsa bulunamadığını söylüyor.

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Kültürel alanda önemli projeler hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Sanayi tesislerinin yüzde 60’ı depremde büyük risk bölgesinde!

İBB depremde konut, iş yeri, sanayi kuruluşları gibi binaların depremdeki risk durumunu analiz eden bir çalışma yaptı. Sanayi ve üretim tesisleri ile konaklama tesislerinin yüzde 60’ı en büyük ivmenin olacağı risk alanında...

Alfa Atık Yönetimi İthalat İhracat İnşaat Nakliyat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alfa Atık Yönetimi İthalat İhracat İnşaat Nakliyat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Karakaş tarafından kuruldu.

SMC Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SMC Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Volkan Bulut tarafından kuruldu.

YMF Hafriyat Yıkım Peyzaj Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

YMF Hafriyat Yıkım Peyzaj Sanayi Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Satı Soylu tarafından kuruldu.

Tahiroğulları Keşan Un Sanayi'nin binası yıkılıyor!

1971-2013 yılları arasında un imalatı yapılması için bölgeye hizmet veren Tahiroğulları Keşan Un Sanayi binasının yıkımına başlandı.

Karabıyık Yapı İnşaat Elektrik Metal Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karabıyık Yapı İnşaat Elektrik Metal Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karabıyık tarafından kuruldu.

Yıksan İnşaat Hafriyat Nakliyat Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıksan İnşaat Hafriyat Nakliyat Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Kaşıkçı ve Murat Ökten ortaklığında kuruldu.

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Akçaoğlu tarafından kuruldu...

Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi Haberi

Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi

2013 yılı Olağan Genel Kurul toplantısının gündemi Divan Başkanı ve heyeti seçimi ile başlarken, Divan Başkanı Muhsin Bulut, Katip Üye ise Mehmet Kadim oldu. 


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından faaliyet raporlarının okunmasına geçildi. 


BİLANÇO VE GELİR TABLOSU OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ 


Olağan Genel Kurul, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunması ve ibrası ile devam ederken, okunan raporda şu ifadelere yer verildi: "2013 yılında Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılan plan çalışmaları tarafımıza bildirilmiştir. 


Yönetim olarak tamamen Belediye çalışmaları ile hareket edilmiştir. 2014 yılı hedefleri, Belediye çalışmalarına dahil olarak imar planları dahilinde arsa arayışımızı sonuçlandırmaktır. Üye sayımızı arttırarak mali gücümüzü arttırmayı hedefliyoruz." Ardından okunan Faaliyet Raporu oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra Denetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunması ve ibrası gerçekleştirilirken bu madde de oy...