06 / 05 / 2024

2013 ulaşım sektörü yatırımları

2013 ulaşım sektörü yatırımları

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı çeşitli ziyaretlerde bulunmak için geldiği Köse ilçesinde vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada Türkiye'de son 10 yılda ulaşım sektöründe 166 katrilyon liralık yatırım yaptıklarını vurguladı.

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

Bakan Bolat: Müteahhitlik sektörünün BAE'deki iş hacmi 13 milyar dolara ulaştı!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türk firmalarının Birleşik Arap Emirlikleri'nde  350 milyon doların üzerinde yatırım yaptığını belirtti. Ayrıca Bolat, müteahhitlik sektörünün BAE'de iş hacminin ise 13 milyar dolara ulaştığını açıkladı.

Borsada en çok kazandıran sektör belli oldu

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,12 yükselişle 8.523,74 puandan girdi. Bankacılık endeksi yüzde 0,16 ve holding endeksi yüzde 0,13 artış görüldü. Tüm sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 2,36 ile spor olarak kaydedildi.

Tarım sektöründen tüm zamanların en yüksek ilk yarı ihracatı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, tarım sektörü, 16 milyar 627 milyon dolarla tüm zamanların en yüksek ilk yarı ihracatını gerçekleştirdi.

Tarım sektöründen 14 milyar 58 milyon dolarlık ihracat!

Tarım sektörü, 14 milyar 58 milyon dolarla tüm zamanların en yüksek ocak-mayıs ihracatını gerçekleştirdi.

Konut satışları artacak mı? Sektör temsilcileri tek tek açıkladı: Seçimden sonra yüzde 40 artış bekleniyor!

Gayrimenkul sektöründe 3 senedir yaşanan hareketlilik, ilk dört ayda yerini gerilemeye bıraktı. Peki konut fiyatları artacak mı? Uzman isimler tek tek açıkladı.

Çiftçilere şok! Buğday, arpa, mısır rakamları buz kestirdi! Siz de hemen kontrol edin! 1 Mart 2023 fiyat listesi

Milyonlarca çiftçi, tarım sektörüne ilişkin son dakika verileri ile gelişmeleri de yakından takip ediyor. Çiftçilere şok! Buğday, arpa, mısır rakamları buz kestirdi! Siz de hemen konrol edin! 1 Mart 2023 fiyat listesi

Çiftçilere şok! Buğday, arpa, mısır... Tek tek açıklandı! O rakamlar buz kestirdi! 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Tarım sektöründeki son dakika gelişmeleri merakla takip ediliyor. Çiftçilere şok! Buğday, arpa, mısır... Tek tek açıklandı! O rakamlar buz kestirdi! 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Çiftçiler şimdi bakın! Buğday, mısır, arpa.. Rakamlar bir bir açıklandı! Duyan buz kesti! 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Tarım sektöründe yaşanan gelişmeler yakından takip ediliyor. Çiftçiler şimdi bakın! Buğday, mısır, arpa.. Rakamlar bir bir açıklandı! Duyan buz kesti! 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Tarım sektöründen ihracatta ocak rekoru kırıldı! İşte o sektörler…

Tarım sektörü, 2 milyar 875 milyon dolarla tüm zamanların en yüksek ocak ayı ihracatına ulaştı. 2022'de ihracat rekorlarına imza atan tarım sektörü, bu yıla da yükseliş eğilimine devam etti.

İhracatta tüm zamanların rekoru mobilya sektöründen geldi! Sektör, en yüksek yıllık rakama ulaştı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) sevindiren verileri açıkladı. 2022 yılında Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı, yüzde 20,8'lik artış göstererek 8,44 milyar dolara ulaştı. Böylece sektör, çıkarak tüm zamanların en yüksek yıllık rakamına ulaşmış oldu.

Türkiye’de yabancıya konut satışı kısıtlanacak mı? Sektör ikiye bölündü!

Kanada’nın 2 sene boyunca yabancıya konut satışını durdurması, Türkiye’de de benzer bir uygulamanın olup olmaması tartışmasını gündeme getirdi. Peki Türkiye’de yabancıya konut satışı kısıtlanacak mı? Sektör ikiye bölündü!

Tarım sektöründen tarihi rekor! Tüm zamanların en yüksek ocak-ekim ihracatı…

Tarım sektörü, 27 milyar 525 milyon dolar ile tüm zamanların en yüksek ocak-ekim ihracatını gerçekleştirmiş oldu.

2013 ulaşım sektörü yatırımları Haberi

2013 ulaşım sektörü yatırımları


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan , çeşitli ziyaretlerde bulunmak için geldiği Köse ilçesinde vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, AK Parti'nin hizmet partisi olduğunu söyledi.


Elvan, Türkiye'de son 10 yılda ulaşım sektöründe 166 katrilyon liralık yatırım yaptıklarını vurgulayarak, "Geçmiş hükumetler döneminde köylerde muhtarlar bize '3-4 torba çimento verin yeter' diyorlardı. Şimdi köylere gidiyoruz 'yayla yollarımızı da yapın' isteği ile karşılaşıyoruz. Dolayısıyla biz, bugüne kadar hemen hemen her alanda önemli yatırımlar yaptık, önemli reformlar gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı.


Elvan, konuşmasının ardından beraberindeki Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Kemalettin Aydın, Feramuz Üstün ve Belediye Başkanı Şerif Aygün ile Salyazı beldesinde bulunan Köse Havaalanı'na geçerek incelemelerde bulundu.


Havaalanı ile ilgili etüt çalışması yaptıracağını ifade eden Elvan, daha sonra çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Bayburt'a...