30 / 04 / 2024

2013 Yılı Yeşil Anahtar Ödülü

2013 Yılı Yeşil Anahtar Ödülü

Şehrin yeni nesil oteli Le Méridien İstanbul Etiler, TÜRÇEV tarafından çevre dostu otel statüsünü layık görülerek Yeşil Anahtar Ödülünü kazandı...

Nurgül Yeşilçay, Levent Oto Sanayi’den atölye kiraladı!

Yoğun çalışma temposundan sonra resme yönelen ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, bir heykeltıraş arkadaşı ile Levent Oto Sanayi’de 250 metrekarelik bir atölye kiraladı.

Nurgül Yeşilçay Ulus'ta 1 milyon dolara daire arıyor!

İstanbul Tarlabaşı'ndan 3'er katlı 2 eski bina satın alan Nurgül Yeşilçay, gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor. Ortaköy’de oturan Yeşilçay, şimdi de Ulus’ta bahçeli geniş bir ev arayışına girdi.

Nurgül Yeşilçay Tarlabaşı'nda aldığı 2 binayı otel yapacak!

Kariyerine 1999 yılında 'İkinci Bahar' dizisiyle başlayan Nurgül Yeşilçay'ın 16 yılda kazandığı parayı İstanbul ve Bodrum'da gayrimenkule yatırdığı ortaya çıktı..

Nurgül Yeşilçay'dan Sedef Adası yorumu!

Sit alanında olan Sedef Adası inşaata açılıyor. Paramparça dizisinin başarısıyla keyiflenen magazin dünyasının renkli yüzü Nur gül Yeşilçay, alman bu karar karşısında tepkisini dile geitrdi...

Cevdet Yılmaz: Yeşil Yol Projesiyle bölgeyi bütünleştireceğiz!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Rize'yi ziyaret etti. Yılmaz "Yeşil Yol Projesiyle bölgeyi bütünleştirdiğimiz zaman katma değeri çok daha yüksek bir yapıyı buralarda oluşturmuş olacağız" dedi...

Yataş 2013 yılı hesap dönemi genel kurul sonucunu yayınladı!

Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafıdnan bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yataş 2013 yılı hesap dönemi genel kurul sonucunu yayınladı.

Erzincan 2013 yılında 3 milyon 104 bin dolarlık ihracat gerçekleştirdi!

Erzincan'ın ihracat rakamlarına bakıldığında ise 2011'de 2 milyon 756 bin dolar, 2012'de 3 milyon 130 bin dolar, 2013 yılında da 3 milyon 104 bin dolar ihracat gerçekleştirildiği görülüyor.

2013 yılında doğalgaz talebi yüzde 1,2 arttı!

Uluslararası Enerji Ajansı Raporuna göre dünya genelinde 2013 yılında doğalgaz talebi, önceki yıla göre sadece yüzde 1,2 artarak, " 3,5 trilyon " metreküp oldu.

Türk Demir Döküm Fabrikaları 2013 yılı genel kurulunu tescilledi!

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Türk Demir Fabrikaları A.Ş. 2013 yılı genel kurulunu tescilledi.

Şanlıurfa'da 2013 yılında temeli atılan 352 adet okul 1 milyar liraya mal olacak!

Şanlıurfa, eğitime en fazla yatırım yapılan il olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 2013 yılında temeli atılan 352 adet okulun maliyetinin 1 milyar lirayı bulması bekleniyor.

2013 yılı en yüksek kurumlar vergisi beyan eden ilk 100 mükellef açıklandı!

2013 yılı Kurumlar Vergisi beyanlarına ilişkin 2014 yılı Nisan ayında kurumlar vergisi mükelleflerince verilen beyannamenin sonucunda Türkiye genelindeki en yüksek beyanda bulunan ilk 100 mükellef listesi belirlendi.

Özak GYO 2013 yılı genel kurul kararını tescilledi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013 yılı olağan genel kurul kararını tescil etti.

Torunlar GYO 2013 yılı olağan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada 2013 yılı olağan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı. Torunlar GYO 2013 yılı olağan genel kurul toplantı sonucu haberimizin içinde yer alıyor....

2013 Yılı Yeşil Anahtar Ödülü Haberi

2013 Yılı Yeşil Anahtar Ödülü

Le Meridien İstanbul Etiler, çevrenin korunması yönündeki girişimleri sebebiyle bir yıl boyunca tüm dünyada geçerli olmak kaydıyla Yeşil Anahtar (Green Award) Ödülü’nün sahibi oldu. 


Çevre yönetimi, personel katılımı, su tasarrufu, atık yönetimi, yeşil aktiviteler gibi pek çok kriterin yer aldığı Yeşil Anahtar Ödülü, aday tesislerin ulusal koordinatörler tarafından değerlendirmesi ve çeşitli denetim süreçlerinin tamamlanması ile gerçekleşmektedir.


Ülkemizde 2011 yılında Türkiye Çevre Eğitim Vakfı tarafından uygulanmaya başlayan Yeşil Anahtar (Green Award) Programı, 41 ülkede uygulanmakta olup, 2100 üzerinde ödüllü tesisi...