08 / 05 / 2024

2014-2015 inşaat sezonu projeleri

2014-2015 inşaat sezonu projeleri

Geçtiğimiz yılki seçimlerin etkisinden Eylül ayında sıyrılarak sezona hızlı giren inşaat sektöründe, 2014’ün son çeyreği ve 2015’in ilk yarısı hedeflenen başarıya ulaşıldığı bildirildi.

Malazgirt’te inşaat sezonu açıldı!

Muş'un Malazgirt ilçesinde istihdama en çok katkı sağlayan sektörlerin başında gelen inşaat sektörü için hareketlenme başladı.

Van'da inşaat sezonu başladı!

Van'da inşaat sezonu başladı. Van'da erken başlayan inşaat sezonu kasım aylarına kadar devam edecek.

Kars Kağızman'da inşaat sezonu açıldı!

Kars'ın Kağızman ilçesinde uzun süren kış aylarından sonra havaların ısınmasıyla birlikte inşaat sezonu başladı.

Bingöl'de inşaat sezonu başladı!

Bingöl'de her yıl Mayıs 'ta başlayan inşaat işleri bu yıl 9 Mart itibariyle başladığı görüldü. Sektörün değişik kademelerinde çalışan duvarcı, kalıpçı, fayansçı, boyacı, sıvacı, demirci gibi inşaat işçileri güneşli günlerin gelmesiyle kolları sıvayarak işe başladı.

Erzurum'da inşaat sezonu başladı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Rahmi Şenocak, Erzurum'da havaların ısınmasıyla beraber inşaat işlerinin başladığını belirtirken, günümüz teknolojisiyle kış mevsiminin ortasında bile inşaat yapılabildiğini söyledi.

Ardahan'da inşaat sezonu tamamen kapandı!

Kar yağışının ardından dondurucu soğukların başladığı Ardahan'da inşaatlardaki çalışmalar da tamamen durdu. Ardahan'ın Göle İlçesinin önde gelen inşaat firmalarından Karizma İnşaat Göle Karlıyazı Köyü ilköğretim Okulundaki çalışmasını bitirerek sezonu kapattı.

Güneydoğu'da inşaat sektörü durgun başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte inşaat sezonu başladı. Ancak firmalar, işlerin durgun başladığını söylüyor. Güneydoğu'daki olaylar ve TOKİ inşaatlarının işlerin düşmesinde etkili olduğunu belirten işletmeler, sezondan umutlu olmadıklarını dile getirdi.

Bingöl'de inşaat sezonu başlamadan izinsiz kazı yapanlara ceza!

Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü, inşaat sezonunun başlamaması nedeniyle izinsiz kazı yapan kişi veya firmalar hakkında cezai işlem uygulanacağını bildirdi.

TMB Kasım 2015 İnşaat Sektörü Analizi'ni yayınladı!

Türkiye Müteahhitler Birliği, “Sürdürülebilir Ekonomi İçin Reform İhtiyacı” başlıklı 2015 yılı üçüncü çeyrek analizini açıkladı. Analizde 2015'in üçüncü çeyreğindeki göstergeler ile önümüzdeki döneme ilişkin veriler değerlendirildi.

2014'te inşaat maliyetleri yüzde 9,5 arttı!

Türkiye inşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) tarafından hazırlanan "Ekim Ayı Sektör Raporu" açıklandı. Rapora göre, 2014 yılında konut inşaat maliyetleri yüzde 9,5 artış gösterdi.

Bakü İnşaat Fuarı'na yoğun ilgi!

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen 21. Uluslararası 'Baku Build-2015' inşaat fuarı büyük ilgi gördü. İlk günden ziyaretçi akınına uğrayan fuarda, bu sene 30 ülkeden katılan 535 firma stant açtı.

Bakü İnşaat Fuarı'na büyük ilgi!

Bakü İnşaat Fuarı büyük ilgi gördü AZERBAYCAN'ın başkenti Bakü'de düzenlenen 21. Uluslararası 'Baku Build-2015'inşaat fuarı büyük ilgi gördü.

Bakü Uluslararası İnşaat Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı!

Bakü Uluslararası İnşaat Fuarı sektör mensuplarını bir araya getirdi. Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen 21. Uluslararası 'Baku Build-2015' inşaat fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı.

2014-2015 inşaat sezonu projeleri Haberi

2014-2015 inşaat sezonu projeleri

Geçtiğimiz yıl 30 Mart yerel seçimleri ve 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle durgunluk yaşayan inşaat sektörü hızlı toparlandı. Seçimlerin etkisinden Eylül itibariyle sıyrılarak sezona güçlü başlayan inşaat sektöründe, 2014’ün son çeyreği ve 2015’in ilk yarısı hedeflenen başarıya ulaşıldığı bildirildi.


Sektörün Ankaralı temsilcileri, bu sezonun marka projelerin öne çıktığı, tüketicinin de kaliteli projelere yöneldiği bir dönem olduğunu ifade ederek, Başkent projelerinin ülke çapında ‘yıldızının parladığını’ kaydetti.



Başkent Ankara’nın yeni gözde yerleşim merkezlerinden Beytepe’de Parktepe Evleri’ne imza atan, LEMA Grup ve FERTAŞ AŞ işbirliğiyle kurulan Şahika Grup Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Altuntaş, bu sezonun sektörde Ankara’nın hem konut hem de plaza anlamında öne çıktığı bir dönem olduğunu kaydetti.


Sadece marka projelerin inşa edilmesiyle silüeti değişen Ankara’nın değil, ülke çapında modern yaşam için...