29 / 04 / 2024

2014 ağustos tatil dönemi

2014 ağustos tatil dönemi

Cumhurbaşkanlığı seçimi için sandığa gidip gitmeyecekleri merakla beklenen tatilciler, büyük oranda oy verme günü sandık başında olacak. Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı Osman Ayık konu ile ilgili değerlendirme yaptı.

Araç sahipleri dikkat! 1 Ağustos son gün

Motorlu taşıtlar vergisinde ikinci taksit dönemi sürüyor. Aracı olanlar vergi ödemeleri için son tarihi araştırıyor. İkinci taksit ödemeleri için son tarih 31 Temmuz 2022 tatil günü olduğu için 1 Ağustos 2022 olarak açıklandı. 

Sanayi üretimi Ağustos'ta yüzde 8,47 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından bugün açıklanan sanayi üretim verilerine göre arındırılmamış (ham) sanayi üretim verisi ağustos ayında yıllık yüzde 8,47 artarak 2014 ağustos ayından bu yana en yüksek artış hızına ulaştı.

Elexus Hotel Girne Ağustos'ta açılacak!

KKTC'nin Girne şehrinde Ağustos ayında kapılarını açacak olan Elexus Hotel, bilinen tatil konseptlerini unuttururken, klasik 'her şey dahil' ve masal tadında bir deneyim yaşamak isteyenlere, eşsiz bir tatil vaad ediyor.

Kıbrıs Elexus Hotel Ağustos ayında açılacak!

KKTC'nin Girne şehrinde Ağustos'ta açılacak olan Elexus Hotel, bilinen tatil konseptlerini unuttururken, klasik 'her şey dahil' konseptinden sıkılan ve masal tadında bir deneyim yaşamak isteyenlere, eşsiz bir tatil vaad ediyor.

Yeni Süveyş Kanalı projesi 6 Ağustos’ta tamamlanacak!

İnşaatına 6 Ağustos 2014’te başlanan Yeni Süveyş Kanalı projesi 6 Ağustos’ta 2015’te tamamlanacak. Yeni kanal, Mısır’ın geçiş ücretlerinden elde ettiği yıllık 5.3 milyar dolarlık geliri, 2023 itibarıyla 13.2 milyar dolara çıkaracak.

Girne Elaxus Hotel Ağustos'ta açılacak!

Girne’de bu yaz Ağustos ayında ilk kez kapılarını açacak olan Elexus Hotel, bilinen tüm tatil konseptlerini unuttururken, klasik her şey dahil konseptinden sıkılan ve masal tadında bir deneyim yaşamak isteyenlere, eşsiz bir tatil vaat ediyor.

2014 Ağustos'ta inşaat gelirleri 271 milyon dolarla ulaştı!

Bu yılın ağustos ayında inşaat hizmet gelirleri ( yurt dışı müteahhitlik hizmetlerinden elde edilen gelirler ) 271 milyon dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesinde gerçekleşti.

AVM ciro endeksi Ağustos 2014'te düştü!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi’nin Ağustos ayı sonuçları açıklandı. Geçtiğimiz yıl Ramazan Bayramı etkisi ile artan AVM ciro endeksi Ağustos 2014’te düşüş kaydetti.

Türkiye'de Ağustos 2014'te 105 bin 624 konut satıldı!

Türkiye genelinde ağustos ayında 105 bin 624 konut satıldı. yılın ilk artışının gerçekleştiği Geçen ay satılan konut sayısı 2013'ün aynı ayına göre yüzde 25 artış gösterdi...

Ağustos ayında kaç konut satıldı?

Ağustos ayı konut satış istatistikleri, 25 Ağustos 2014 tarihinde Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklandı. Temmuz ayında 85 101 konut satılmıştı. Peki, ağustos ayında kaç konut satıldı?

Konut satış istatistikleri Ağustos 2014!

Konut satış istatistikleri, her ay Türkiye İstatistik Kurumu tarafından yayımlanıyor. Bu veriler ile Türkiye'de kaç konut satıldığı ve satışların nasıl yapıldığı açıklanıyor. İşte konut satış istatistikleri Ağustos 2014...

THY Ocak-Ağustos trafik verilerini yayınladı!

Türk Hava Yolları tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Türk Hava Yolları Ocak - Ağustos 2014 dönemine ilişkin trafik sonuçlarını yayınladı.

Nidakule Ataşehir Emlak Konut Ağustos ayı satış şampiyonu oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2014 yılı Ağustos ayı satış icmal raporuna göre ilk sırada Nidakule Ataşehir yer alıyor. Nidakule Ataşehir projesinde bu ay 189 milyon 499 bin 999,98 TL'lik ciro elde edildi.

2014 ağustos tatil dönemi Haberi

2014 ağustos tatil dönemi

Tur şirketlerine seçimin ilk turu 10 Ağustos ile ikinci tur tarihi 24 Ağustos için tatil talebi gelmediğini açıkladı. Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı Osman Ayık da, "Sanki seçmenin tamamı tatile çıkacakmış gibi hava yaratılıyor. En fazla 100- 150 bin kişi bu dönemde tatilde olabilir" dedi.

Türkiye’de ilk kez halk tarafından seçilecek cumhurbaşkanı için seçmenlerin çoğunun tatilde olacağı tezini rakamlar yalanlıyor. ETS Tur Yurtiçi Turlar Müdürü Suat Özbek, bu yaz dönemi tatiline ilişkin Aralık ayında erken rezervasyonların yapılmaya başlandığını ve tatilcilerin rezervasyonlarını yaparken Cumhurbaşkanlığı seçim tarihlerini dikkate aldıklarını söyledi.

SEÇİMLER TATİLİ ETKİLİYOR

Seçim öncesine denk gelen Ramazan bayramının tatil fırsatı oluşturduğunu kaydeden Suat Özbek, rezervasyonların seçimin ilk tur tarihi olan 10 Ağustos günü için çok düşük olduğunu, 10 Ağustos’tan 24 Ağustos’a kadar yoğunlaştığını, ikinci...