09 / 05 / 2024

2014 Aqua Marine fiyatları

2014 Aqua Marine fiyatları

Eğlenceleri ve aktiviteleri ile güney sahillerini aratmayan Büyükçekmece Aqua Marine,16 Mayıs 2014 Cuma günü sezonu açtı. Aqua Marine`de, yarı olimpik havuz, dalga havuzu, kaydırak havuzlarının yanı sıra çocuk havuzu da yer alıyor.

Büyükçekmece Aqua Marine yıkılıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Aqua Marin artık Büyükçekmece'ye yakışmadığını belirterek, “Artık burası çağ dışı görünümünde kaldı, bu alana özel bir proje geliyor, mevcut proje kendisini bir türlü yenilemedi, Büyükçekmece'ye yakışmıyor ve yıkılması gerekiyor” dedi.

Girne Nurel Aqua Marine Residence ezber bozacak!

Nurel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Redif Nurel ile, şirketin en özel projesi Aqua Marine Residence'ı konuştuk.. Yatırımcılara müjdesi var..

Hotel Aqua'ya TripAdvisor Travellers Choice 2014 ödülü!

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde 1992 yılında hizmete açılan Hotel Aqua, Dünya'nın en önemli seyahat yorum sitesi Trip Advisor'un kullanıcılarının oylarıyla Travellers' Choice 2014 Ödülü'nün sahibi oldu.

Hotel Aqua TripAdvisor Travellers Choice ödülünü aldı!

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde 1992 yılında hizmete açılan Hotel Aqua, Dünya'nın en önemli seyahat yorum sitesi TripAdvisor'un kullanıcılarının oyları sayesinde Travellers' Choice 2014 Ödülü'nün sahibi oldu.

Marmaris Hotel Aqua'ya Travellers Choice 2014 ödülü!

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde 1992 yılında hizmete açılan Hotel Aqua, Dünya’ nın en önemli seyahat yorum sitesi TripAdvisor’un kullanıcılarının oylarıyla Travellers’ Choice 2014 Ödülü’nün sahibi oldu...

Aqua Marine sezonu açtı!

Eğlenceleri ve aktiviteleri ile güney sahillerini aratmayan Büyükçekmece Aqua Marine,16 Mayıs 2014 Cuma günü sezonu açtı. Aqua Marine`de, yarı olimpik havuz, dalga havuzu, kaydırak havuzlarının yanı sıra çocuk havuzu da yer alıyor.

Aqua Florya ışıkları kapatıyor!

Aqua Florya AVM, Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF- Türkiye) tarafından yürütülen "Dünya Saati Projesi" kapsamında, 29 Mart 2014 Cumartesi günü 20:30 – 21:30 saatleri arasında ışıklarını kapatıyor.

Marine Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Marine Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi, Murat Tanış tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Şubat 2014 tarihinde Tuzla, İstasyon Mahallesi, Alem Sokak, No:4'de kuruldu.

Viaport Marine 5 Mart'ta görücüye çıkıyor!

Via Properties'in Tuzla'da 570 milyon lira yatırım ile hayata geçirdiği " Viaport Marine " projesi, 5 Mart 2014 Çarşamba günü Four Seasons Hotel'de görücüye çıkıyor...

Aqua Çekmeköy'de 283 bin TL'ye 2+1! Hemen teslim konutlar!

Sinpaş Aqua City 2010 projesi kapsamında yer alan konutların teslimatları konut sahibi olunduktan 1 ay sonra yapılıyor. 2+1'lerin fiyatları 283 bin TL'den başlıyor

Rose Marine Konutları’nda dükkanlar minimum 556 bin liraya!

Gül İnşaat’ın Büyükçekmece’de hayata geçirdiği Rose Marine Residence projesinin dükkanları minimum 556 bin liradan satılıyor. Projede krediye uygun alım imkanları devam ediyor

Aqua City Çekmeköy Evleri'nde 608 bin 400 TL'ye 4 oda 1 salon!

Aqua City 2010 projesinde 1800 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunuyor...

Çekmeköy Aqua City'de 2+1 daireler 283 bin TL!

Çekmeköy'e Sinpaş GYO tarafından inşa edilen Aqua City'de toplam 63 konut bulunuyor...

2014 Aqua Marine fiyatları Haberi

2014 Aqua Marine fiyatları

Eğlenceleri ve aktiviteleriyle güney sahillerini aratmayan Büyükçekmece Aqua Marine,16 Mayıs Cuma günü sezonu açtı. Gün boyu aktivitelerin ve eğlencelerin yapıldığı, Türkiye`nin en büyük yüzme havuzuna sahip olan Aqua Marine`de, yarı olimpik havuz, dalga havuzu, kaydırak havuzlarının yanı sıra çocuk havuzu da yer alıyor. 


25 adet su kaydırağın bulunduğu tesiste, 60 metre uzunluğunda kamikaze, yamaç kaydırağı ve çocuklar için su kaydırakları da bulunuyor. Gün boyu süren animasyon gösterilerinde  yoğurt içinde altın bulma, karpuz yeme, sabun köpüğü ile dans aktivitelerinin yanı sıra ünlü sanatçıların konserleri ve DJ performansları da gerçekleştiriliyor. çocuklar için kaydıraklar yer alıyor. 


1 Haziran 2014 tarihine kadar Aqua Marine'ye bayanlar  20 tl,baylar 35 tl, 5-12 yaş çucuklardan da 15 tl  olarak giriş üçreti alınacak.


Aqua Marine'ye her sabah  Taksim , Beşiktaş,...