03 / 05 / 2024

2014 avm katkıları

2014 avm katkıları

AYD Başkanı Belgü, "2014'te 75 milyar liralık ciro ile AVM'ler devletimize 20 milyarlık vergi katkısı sağladı, bu sene ciro hedefimiz 90 milyar lira" dedi.

AVM'ler 2014'te devlete 20 milyar TL katkı sağladı!

50 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD'nin (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) gelenekselleşen AVM Yatırımları Konferansı, bugün Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleştirildi.

Konut yatırımcıları rotayı turizm bölgelerine çevirdi!

Turizm bölgelerindeki gayrimenkul yatırımları hem yerel hem de yabancı yatırımcılar için çekici hale gelirken, sektörün büyümesine de önemli katkılar sağladı.

ATEM Başkanı'ndan Belediyelere çağrı: Konut sektöründeki sorunlar sizlerin katkılarıyla çözülecek! 

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı 31 Mart’ta yapılan yerel seçime ilişkin değerlendirmelerde bulundu.  Konut sektöründe yaşanan sorunların belediyelerin de vereceği katkılarla çözüleceğini söyleyen Akçam, ATEM olarak belediyelerle iş birliği yapmaya açık olduklarını ifade etti.

Technofood Kimya Gıda Katkıları İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Technofood Kimya Gıda Katkıları İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 3.000.000,00 TL sermeye ile Mustafa Hayri Kundakçı, Nurdan Baloğlu ve Idapharma Tradıng Gısa Ve Danışmanlık Sanayi Limet ortaklığında kuruldu.

Kira artışlarında yasal fren! Kiracıları fahiş artıştan koruyacak yeni düzenleme geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fahiş kira artışına karşı yasal düzenleme mesajları verdi. Kira artışlarında yasal fren çalışması Adalet Bakanlığı ve ilgili bakanlıkların katkılarıyla yürütülecek. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

GYODER tarafından Ziraat GYO'nun katkıları ile hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2022 4. Çeyrek Raporu açıklandı. Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

Yeni Konut Finansman Programı'nda ev alacaklara hangi katkılar sunulacak? Konut sahibi olmak isteyenler hemen bakın! 

Yeni Konut Finansman Programı kapsamında, kanun teklifinin birinci maddesinin resmen kabul edildiği açıklandı. Yeni Konut Finansman Programı'nda ev alacaklara hangi katkılar sunulacak? Konut sahibi olmak isteyenler hemen bakın!

Teknoloji devi Google’ın Türkiye ekonomisine katkısı 3,3 kat arttı

Teknoloji devi Google, düzenlediği bir etkinlikte Türkiye'de ürettiği hizmetleri ve ekonomiye katkılarını içeren raporu açıkladı. İşte detaylar...

AVM satışları hızlanacak!

Koronavirüs salgınında durma noktasına gelen AVM sektörü normalleşme ile beraber hareketlenecek. Çok sayıda AVM sahibi elindeki AVM'yi satışa sunmaya hazırlanıyor.

Akiş GYO Haziran ayına özel kiracılarına destek verecek!  

Akiş GYO, AVM kiracılarına Haziran ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlanacak.

Akiş GYO, AVM kiracılarına kira desteği sağlayacak!

Akiş GYO'nun Akbatı ve Akasya AVM'lerindeki kiracılarına Mayıs ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlanmasına karar verildi.

AVM kiracılarını sevindiren haber!

AYD Yönetimi tam kapanma döneminde AVM'de faaliyet gösteren esnaftan kira almayacağını açıkladı. Konuyla ilgili açıklama yapan  Başkan Hüseyin Altaş, “Elbirliği ile bu süreci aşacağız” dedi.

Akiş GYO, AVM kiracılarına kira desteği verecek!

Akiş GYO, Akbatı ve Akasya AVM'lerindeki kiracılarına yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlayacak.

TSKB GYO'dan AVM kiracılarına kira indirimi!

TSKB GYO'nun portföyünde yer alan Alışveriş Merkezinde faaliyet gösteren kiracılarına desteklenmesini teminen; kira bedellerinde indirim uygulanması ve uygulanacak olan indirim oranlarının belirlenmesi hususunda Şirket Genel Müdürlüğü yetkili kılındı.

2014 avm katkıları Haberi

2014 avm katkıları

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Belgü, "2014'te gerçekleştirdiğimiz 75 milyar liralık ciro ile AVM'ler devletimize 20 milyarlık vergi katkısı sağladı, bu sene ciro hedefimiz 90 milyar lira" dedi. 


AYD ve sektörün eğitim, bilgi ve gelişim merkezi SOYSAL işbirliği ile hayata geçirilen "AVM Yatırımları Konferansı" AVM yatırımcılarını, merkez yöneticilerini, perakendecileri ve sektöre destek veren firmaları biraraya getirdi. Konferansın açılış konuşmasını yapan AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Belgü, Türkiye'nin ilginç ve farklı bir ülke olduğu yorumunda bulunarak, "İhracanmız 150 milyar doların üstüne çıktı. 


Oysa 1990'lı yıllarda ihracatımız 15 milyar dolar seviyesindeydi. Artık kolay kolay krize girmeyen dinamik bir Türkiye var karşınızda. 

Sermayesi güçlü şirketler ile iş adamlarımız dünya ekonomisinde önemli yer tutuyor" değerlendirmesinde bulundu. 


Belgü, sadece yakın coğrafyada değil dünyanın...