02 / 05 / 2024

Konut yatırımcıları rotayı turizm bölgelerine çevirdi!

Konut yatırımcıları rotayı turizm bölgelerine çevirdi!

Turizm bölgelerindeki gayrimenkul yatırımları hem yerel hem de yabancı yatırımcılar için çekici hale gelirken, sektörün büyümesine de önemli katkılar sağladı.



Century 21 Trio Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sezgi Bilge,  Türkiye'deki gayrimenkul sektörünün, son yıllarda sürekli bir büyüme göstererek ülke ekonomisinin önemli bir parçası haline geldiğini açıkladı. Bilge özellikle turizm bölgelerindeki gayrimenkul yatırımları hem yerel hem de yabancı yatırımcılar için çekici hale geldiğini ve sektörün büyümesine de önemli katkılar sağladığına vurgu yaptı.

Konut yatırımcıları rotayı turizm bölgelerine çevirdi!

CENTRUY 21 BODRUM'DA HİZMET VERMEYE BAŞLIYOR!

İstanbul Bağdat caddesinde Coldwell Banker çatısı altında hizmet vermeye devam eden ve gayrimenkul sektöründe 20 yıllık bir tecrübeye ve başarıya sahip olan Trio Gayrimenkul, Türkiye'nin en gözde turizm destinasyonlarından biri olan Bodrum’da hizmet vermeye başlıyor.

Century 21 çatısı altında faaliyetlerini göstermeye başlayacak olan Trio Gayrimenkul, 25 Nisan Perşembe akşamı, mimarlar, yatırımcılar, iş insanları ile gayrimenkul sektörü çalışanları ve danışmanlarının da dahil olduğu tüm paydaşlarıyla birlikte yeni ofisinin açılışını yapacak.  

Konut yatırımcıları rotayı turizm bölgelerine çevirdi!

'BODRUM'DAKİ GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNE DEĞER KATMAYI AMAÇLIYORUZ'

Yılların verdiği deneyim ve birikimle sektördeki lider konumunu pekiştiren Century 21 Trio Gayrimenkul’un, Bodrum'un bu büyük potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmeyi hedeflediğini ifade eden Century 21 Trio Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sezgi Bilge,''Bodrum'un benzersiz güzellikleri ve dinamik gayrimenkul pazarı, bizim için heyecan verici bir fırsat sunuyor. Bizler de büyüyen ve alanında uzman ekibimizle bu muhteşem bölgede faaliyet göstermekten büyük mutluluk duyacağız. Century 21 çatısı altında sunduğumuz uzmanlıkla Bodrum'daki gayrimenkul sektörüne değer katmayı amaçlıyoruz." ifadelerini kullandı. 

Bodrum Ali Hoca Burnu'ndaki otel ve rezidans inşaatına büyük tepki! Bu tarz eylemler suçtur!

Cengiz Holding Bodrum projesinin inşaatı başladı! 100 villa ve otel geliyor!

Bodrum’da 4 bin 800 futbol sahası büyüklüğündeki arazi turizme açılıyor!

Geri Dön