26 / 07 / 2024

2014 banyo mobilyaları

2014 banyo mobilyaları

Zıtlıkların dansı, Creavit Alegro Banyo Mobilyasının ilham kaynağı oluyor. Creavit’ in 100 cm’lik banyo mobilyası Alegro’ da siyah beyazla, klasik çizgiler modernle, sadelik şıklıkla harmanlanıyor.

Duravit ile dayanıklı banyo mobilyaları!

Duravit banyo mobilyaları önceden monte edilmiştir ve teslimattan sonra montaj için hazırdır. Optimum duvar tesisat ve montaj gereksinimlerinin karşılandığı yerlerde, tesisatçılar için bile çocuk oyuncağıdır.

ORKA 2016 kreasyonlarını UNİCERA Fuarı’nda sergiledi!

Türkiye’de banyo mobilyaları sektörünün lider markası ORKA® Banyo, banyolarda trendleri belirleyen tasarımları ile UNİCERA Fuarı’nda banyo mobilyaları modasının en güzel örneklerini sergiledi.

Creavit'in Çevresel Ürün Beyanı Sertifikası tescillendi!

Seramik Sağlık Gereçleri, banyo mobilyaları ve banyo armatür ve aksesuarları alanlarında dünya standartlarında üretim yapan ve özgün tasarımlarıyla beğeni toplayan Creavit, doğaya olan duyarlılığını aldığı EPD ile tescilledi.

Gentry Home ile banyoda klasik estetik!

Gentry Home ile banyoda klasik estetik. İtalyan Gentry Home firmasının vitrifiye, banyo mobilyaları, bataryalar, radyatörler, banyo aksesuarları, aynalar, aplikler gibi ürün grupları ile modern çizgileri tarihi referanslarla buluşturuyor.

Elit Mobilya yurtdışına odaklandı!

Vitrifiye sektöründe “Sanovit” markasıyla adından söz ettiren Elit Mobilya, banyo mobilyalarına uyumlu lavabo üretimiyle dikkatleri üzerine çekti. Avrupa’yı yakın markaja alan şirket, önümüzdeki iki yılda 4 milyon dolarlık yatırım yapmayı planlıyor

10. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması sonuçları açıklandı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’in öncülüğünde düzenlenen 10. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması sonuçları 12 Kasım 2014 Çarşamba günü TİM Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleştirilen ödül töreniyle açıklandı.

Orka Güneysu ile doğadan gelen sıcak görünüm!

Her zevke ve de bütçeye hitap eden zengin ürün yelpazesi ile ORKA Banyo, doğanın renklerini banyo mobilyalarına yansıtıyor. Doğanın renklerinden elde edilen ahşap görünüm ile evinizi canlandırın.

10. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması sonuçları 12 Kasım'da açıklanıyor!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’in öncülüğünde düzenlenen 10. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması sonuçları 12 Kasım 2014 Çarşamba günü TİM Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleştirilecek ödül töreniyle açıklanacak.

Orka Banyo'dan sanatsal banyo ürünleri!

Banyo mobilyaları sektöründe 20 yılı aşkın tecrübesi, dinamik yapısı ve kapasitesi ile dünya çapında marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ORKA Banyo, her zevke ve bütçeye hitap eden serileri ile yaşam alanlarını şekillendirmeye devam ediyor...

Kale, Nordic ile banyolarda farklı bir tarz yaratıyor!

Modern teknolojisi ve zengin ürün seçenekleri ile tüketicilerin beğenisine hitap eden Kale, banyolarda farklı bir tarz yakalamak isteyenler için tasarladığı Nordic serisi banyo mobilyaları ile doğanın içinde bir banyo deneyimi sunuyor.

ORKA Banyo'da Mall of İstanbul Koçtaş Mağazası'na özel fırsatlar!

Benzersiz tasarımlara sahip modüler banyo mobilyaları üreterek, her zevke ve bütçeye hitap eden serileri ile banyolara inovatif yorumlar getiren ORKA Banyo, Mall of İstanbul Koçtaş mağazasında müşterisini bekliyor...

Orka Banyo Orka Rose serisi ile kaliteyi ön plana çıkarıyor!

ORKA Banyo, yepyeni modellerden oluşan zengin 2014 koleksiyonunda yer alan yeni modeli ORKA ROSE ile sevenleri banyoda da buluşturuyor. Firma, banyolarda kaliteyi ön plana çıkarıyor.

Vitra Shift+ banyo mobilyaları, banyoyu kişiselleştirme alternatifleri sunuyor!

Vitra’ nın, küçük büyük bütün banyo alanlarında kullanılabilen Shift+ banyo mobilyaları, modülerliği sayesinde kişiselleştirilebiliyor. Büyük mekanlarda ise ek ünitelerle, banyonun fonksiyonelliği artırılıyor ve hayat kolaylaştırılıyor.

2014 banyo mobilyaları Haberi

2014 banyo mobilyaları

Gövde ve kapaklarda kullanılan beyaz; ayaklar, ayna ve granit tezgahta kullanılan siyahla birleşiyor. Siyahın asaleti, beyazın cazibesiyle muhteşem bir bütünlük yakalıyor. Klasik çizgileriyle öne çıkan mobilya ayakları Alegro’ya derin, nostaljik bir hava verirken; lake gövde ve kapaklar ürüne modern bir görünüm sağlıyor. Tasarımın gücünü fonksiyonellikle buluşturan ve fonksiyonelliğiyle öne çıkan boy dolabı banyodaki kullanım alanı ihtiyacını en işlevsel biçimde karşılarken, çerçeveli ayna sade şıklığıyla banyodaki modern görünümü tamamlıyor. Ayna üzerindeki dokunmatik led aydınlatma ise pratik ve fonksiyonel kullanımıyla banyonuza vazgeçemeyeceğiniz bir konfor katıyor. Mutluluk veren banyolar yaratmak için çalışan Creavit Alegro Banyo Mobilyasının, uyumlu Creavit armatürle kullanılması öneriliyor.


Çeyrek asırdır tasarımı ve çizgileriyle rüya gibi banyolara imza atan Creavit’in, Alegro Banyo Mobilyası zıtlıkların muhteşem uyumuyla banyolarınıza bir mutluluk şarkısı getiriyor....