30 / 04 / 2024

Orka Güneysu ile doğadan gelen sıcak görünüm!

Orka Güneysu ile doğadan gelen sıcak görünüm!

Her zevke ve de bütçeye hitap eden zengin ürün yelpazesi ile ORKA Banyo, doğanın renklerini banyo mobilyalarına yansıtıyor. Doğanın renklerinden elde edilen ahşap görünüm ile evinizi canlandırın.



GÜNEYSU ile modern ve işlevsel banyolar yaşam alanlarını şekillendiriyor. SILVERLINE COLLECTION ürün sınıfında bulunan ORKA® GÜNEYSU, membran tezgahı ve tezgah üstü seramik lavabosu ile modern bir görünüm sunuyor. Gövde ve kapakları MDF üzeri melamin kaplama olan GÜNEYSU, yavaş kapanan frenli mekanizmalı düşer kapaklı lavabo altı dolabı ile sunuluyor. Sağ ve sol açılır frenli soft close kapakları ile raflı asma dolabı hem dekoratif hem de sessiz.. Ahşap çerçeveli aynası ile bütünleşen GÜNEYSU, işlevsel açık raf sistemli ayaklı konsolu ile ek saklama alanı da sağlıyor. Banyonuzda ister tek lavabolu modülü, isterseniz iki ayrı tek lavabolu modülden birini sola diğerini sağa yerleştirerek kullanın, GÜNEYSU ile banyonuzda konforu yakalayın. Sonoma, Açık Zebrano ve Beyaz Lake olmak üzere üç rengi ile 2014 ORKA® Banyo Koleksiyonunda yer alan GÜNEYSU kış ortasında doğanın sıcaklığını banyolara taşıyor. 


Banyo mobilyaları sektörünün lider markalarından ORKA® Banyo, yılların tecrübesine dayanan profesyonel işçiliği sıra dışı tasarım gücü ile birleştirerek hızlı ve pratik çözümler sunuyor. 20 yılı aşkın tecrübesini uzman kadrosu ile tasarım gücüne yansıtan ORKA® Banyo tüm Türkiye'de ve 44 ülkede 1 milyondan fazla evde tüketiciyle buluşuyor... Doğallığı banyolara taşıyarak özgün çizgileri yansıtan ORKA®  Banyo, kullandığı üstün teknolojiyi ve benimsediği yüksek kalite anlayışını Ar-Ge yatırımlarıyla banyo tasarımlarına yansıtıyor, evlere estetik ve şıklık katıyor. 




Geri Dön