17 / 05 / 2024

Orka Güneysu modelleri

Orka Güneysu modelleri

Her zevke ve de bütçeye hitap eden zengin ürün yelpazesi ile ORKA Banyo, doğanın renklerini banyo mobilyalarına yansıtıyor. Doğanın renklerinden elde edilen ahşap görünüm ile evinizi canlandırın.

Dacia Duster'dan bile ucuza Volkswagen Yeni T-Cross ve Taigo fırsatı! Fiyatı görenler bayilere koşuyor!

Volkswagen, Türkiye'deki pek çok SUV tutkunun gözde modelleri arasında yer alan Yeni T-Cross ve Taigo modellerinin fiyatlarını açıkladı. Yeni T-Cross ve Taigo'nun bazı Dacia Duster modellerinden bile ucuz olduğu görüldü.

Milletvekili Tahsin Ocaklı açıkladı: Emekliler TOKİ borçlarını ödeyemiyor! 

CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Meclis'te Güneysu’da yapılan TOKİ projelerine girip, sözleşme yapıp ev alan emeklilerin taksitlere yetişemediğini söyledi. İşte ayrıntılar...

MIUI 14 alacak tüm Xiaomi, Redmi ve Poco modelleri! Güncel Liste!

Xiaomi, MIUI 14 güncellemesini hangi modellere göndereceğini açıkladı. Buna göre, Android 12 işletim sistemini çalıştıran tüm Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri, MIUI 14 güncellemesini alacak.

Samsung modelleri için Android 14 / One UI 6.0 güncellemesi: Temmuz 2023 güncel liste!

Samsung modelleri arasında, Android 14 tabanlı One UI 6.0 güncellemesini alacak olanlar hangileridir, şimdiye kadar bilinen tüm modelleri sizinle paylaşıyoruz.

Android 14 / MIUI 15 güncellemesiyle şanslı Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri belli oldu! Güncelleme yolda, geliyor!

Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri için beklenen Android 14 güncellemesi yakında çıkıyor. MIUI 15'in Aralık 2023'te kullanıcılarla buluşması planlanıyor. Xiaomi, şu anda beta testlerini sürdürerek yeni sürümü uyumlu modellere sunmaya hazırlanıyor.

Güncelleme desteği biten Xiaomi modelleri – Haziran 2023 Günlenlenmiş liste!

Haziran 2023 itibariyle güncelleme desteği sona eren Xiaomi modelleri hangileridir? İşte detaylı telefon listesi!

Saff Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saff Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenel Güneysu tarafından kuruldu.

Xiaomi'den Android 13 güncellemesi bir cihaza daha geliyor!

Xiaomi, yakın zamanda Avrupa'da bulunan Xiaomi 13 Lite modelleri için Android 13 güncellemesini yayınlayacak. Bu güncelleme ile birlikte, kullanıcılar Android 13'ün sunduğu yeni özelliklerden faydalanabilecekler.

Audi A5 2023 Nisan fiyat listesi ve merak edilen tüm özellikleri!

Audi A5 2023 modelleri Alman otomobil devi Audi’nin gözde modelleri arasında bulunuyor.  2023 Audi A5 özelliklerini ve güncel fiyat listesini merak edenler için derledik. İşte detaylar...

Xiaomi’den üç yeni modele MIUI 14 güncellemesi!

Xiaomi, Redmi Note 9S, Note 9 Pro ve POCO X3 NFC modelleri için MIUI 14 tabanlı Android 12 güncellemesinin yayınlanacağını duyurdu.

Güncelleme desteği biten Xiaomi modelleri – Nisan 2023 Günlenlenmiş liste!

Xiaomi, son güncellemesiyle EOS listesine eklenen telefonların artık güncelleme desteği almayacağını açıkladı.

Xiaomi Redmi Note 8 2021 MIUI 14 güncellemesiyle daha güvenli hale geldi!

Xiaomi, Redmi Note 8 2021 modelleri için Android 13 tabanlı MIUI 14 güncellemesini yayınladı. Güncelleme, büyük ölçüde güvenlik yaması getiriyor ve 3.1 GB boyutunda. Mi Pilot kullanıcıları için yayınlanacak olan güncellemenin genel kullanıma açılması yakında olacak.

POCO telefonlarının Android 13 güncellemesi alacak modelleri belli oldu!

Xiaomi'nin alt markası POCO, uygun fiyatlı telefonlar için Android 13 tabanlı MIUI 14 güncelleme takvimini duyurdu. Hangi telefonlar bu güncellemeyi alacak? İşte detaylar...

Orka Güneysu modelleri Haberi

Orka Güneysu modelleri

GÜNEYSU ile modern ve işlevsel banyolar yaşam alanlarını şekillendiriyor. SILVERLINE COLLECTION ürün sınıfında bulunan ORKA® GÜNEYSU, membran tezgahı ve tezgah üstü seramik lavabosu ile modern bir görünüm sunuyor. Gövde ve kapakları MDF üzeri melamin kaplama olan GÜNEYSU, yavaş kapanan frenli mekanizmalı düşer kapaklı lavabo altı dolabı ile sunuluyor. Sağ ve sol açılır frenli soft close kapakları ile raflı asma dolabı hem dekoratif hem de sessiz.. Ahşap çerçeveli aynası ile bütünleşen GÜNEYSU, işlevsel açık raf sistemli ayaklı konsolu ile ek saklama alanı da sağlıyor. Banyonuzda ister tek lavabolu modülü, isterseniz iki ayrı tek lavabolu modülden birini sola diğerini sağa yerleştirerek kullanın, GÜNEYSU ile banyonuzda konforu yakalayın. Sonoma, Açık Zebrano ve Beyaz Lake olmak üzere üç rengi ile 2014 ORKA® Banyo...