06 / 09 / 2024

TOKİ Rize Güneysu kuraları çekildi! İşte Güneysu TOKİ kura sonuçları 6 Eylül 2024!

TOKİ Rize Güneysu kuraları çekildi! İşte Güneysu TOKİ kura sonuçları 6 Eylül 2024!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Rize Güneysu projesinde yer alan konutların kuraları çekildi. İşte Güneysu TOKİ kura sonuçları 6 Eylül 2024…



 

Dar gelirli vatandaşları düşük taksitler ve düşük taksitlerle konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, inşa ettiği projelerin kura çekilişlerini de peş peşe gerçekleştiriyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Rize Güneysu sosyal konut projesinin de kura çekilişi gerçekleştirildi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre yatay mimari anlayışıyla inşa edilen konutların kuraları noter huzurunda çekildi.

Peki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Rize Güneysu projesinin kura sonuçları nasıl öğrenilir?  TOKİ  Rize Güneysu projesi kura sonuçları e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? İşte TOKİ Rize Güneysu kura sonuçları 6 Eylül 2024….

TOKİ Güneysu kura çekiliş sonuçları isim listesi canlı yayınla netleşirken pek çok kişi de sonuçlara nereden ulaşabileceği ile ilgili araştırmalar yapıyor.

Bu doğrultuda TOKİ Rize Güneysu konut belirleme kurası bugün saat 11:00’de gerçekleştirildi. Pek çok kişi tarafından merak edilen TOKİ Rize Güneysu kura çekilişleri TOKİ’nin YouTube hesabından da canlı yayınlandı.

Güneysu TOKİ kura sonuçları 6 Eylül 2024 için tıklayın

TOKİ Rize Güneysu kuraları çekildi! İşte Güneysu TOKİ kura sonuçları 6 Eylül 2024!

TOKİ’DEN İSTANBUL VE ANKARA’YA 2 BİN 558 KONUT MÜJDESİ

İnşa ettiği projelerle dar gelirli vatandaşların yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi BaÇşkanlığı İstanbul ve  Ankara  projeleri için de ihale tarihlerini açıkladı.

TOKİ’nin merakla beklenen İstanbul ve  Ankara  projeleri kapsamında toplamda 2 bin 558 konut yer alacak. Söz konusu projelerin ihaleleri Eylül ve Aralık aylarında gerçekleştirilecek.

TOKİ’nin İstanbul 2024 projesi Bağcılar ilçesinde, başkent Ankara projeleri ise Sincan, Evren ve Gölbaşı’nda hayata geçirilecek. Kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek olan TOKİ İstanbul projesinin ihalesinin 9 Eylül’de gerçekleştirileceği kaydedilirsen, Ankara Sincan projesinin ihalesi 24 Eylül tarihinde, Evren projesinin ihalesi 27 Eylül tarihinde ve son olarak Gölbaşı projesinin ihalesi 11 Aralık 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

 

Gayrimenkul danışmanına puanlama sistemi geliyor!

Memur zammı yüzde 20-25 seviyelerinde olabilir! Vergi uzmanı rakam rakam açıkladı! 

Merkez Bankası açıkladı: Konut kredisi kullanımı 411.4 milyar TL oldu! 


Geri Dön