12 / 05 / 2024

2014 bayraklı projeleri

2014 bayraklı projeleri

DSP adayı Hüseyin Aslan, Smyrna, teleferik hattı, meydan, deniz suyu havuzu ve alışveriş merkezi projeleriyle Bayraklı'ya bir turizm kenti vizyonu ve eğlence merkezi kimliği kazandıracaklarını belirtti...

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi'nin akıbeti TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, İzmir'in Bayraklı ilçesinde 2014'te temeli atılan şehir hastanesiyle ilgili soru önergesi verdi.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İzmir'in mega projeleri konut fiyatlarını yükseltiyor!

Balçova'da tüp geçit ile İstinyepark, Çiğli'de Çandarlı Otoyolu'nun uzatılması, Bayraklı'da şehir hastanesi kampüsü projeleri bu bölgelere yepyeni bir görünüm kazandırırken, arsa ve konut fiyatlarını yükseltiyor.

İzmir'in dev projeleri emlak fiyatlarını yükseltti!

Balçova’da tüp geçit ile İstinyepark, Çiğli’de Çandarlı Otoyolu’nun uzatılması, Bayraklı’da şehir hastanesi kampüsü projeleri bu bölgelerdeki arsa ve konut fiyatlarını yükseltti.

Bayraklı Mistral İzmir'de yaşam Ekim'de başlayacak!

İzmir'in Bayraklı bölgesinde tamamlanmakta olan gayrimenkul projeleri kentte farklı bir görüntü yaratırken, bunlardan biri olan, mimarisi ve çarşısıyla dikkat çeken Mistral İzmir'in Ekim ayı içinde hizmete girmesi bekleniyor.

Hasan Karabağ, Bayraklı'daki dönüşümü anlattı!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını ve projeleri anlattı. Hasan Karabağ, "İki bölgemiz de Meclis'ten geçti. Eğer hızlı hareket edersek Avrupa kenti oluruz" diye konuştu.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı. İnşaat sektörünün önde gelen firmaları satışı devam eden gayrimenkul projelerinde uyguladıkları özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor. İşte yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri...

Halk GYO, 2014'te kârını yüzde 82 arttırdı!

Halk GYO, Eylül 2014 itibariyle öz kaynaklarını 798 milyon TL'ye çıkartırken, tamamlanan ve devam eden projeleri ile gayrimenkul portföy 1.5 Milyar TL seviyelerine yükseltti.

Tanyer İnşaat, Bayraklı'da yeni konut projelerine hazırlanıyor!

Sektörde 20 yılı geride bırakan Tanyer İnşaat, İzmir'de var olan arsa sıkıntısını aşmak için Çiğli ve Ulukent bölgelerinde keşif yapıyor. Bayraklı'da da yeni inşaat projeleri hedefliyor..

Tanyer İnşaat Bayraklı'da yeni konut projeleri hedefliyor!

Tanyer İnşaat, Bayraklı'da yeni konut projeleri hedefliyor Sektörde 20 yılı geride bırakan Tanyer İnşaat, İzmir'de var olan arsa sıkıntısını aşmak için Çiğli ve Ulukent bölgelerinde keşif yapıyor

2014 bayraklı projeleri Haberi

2014 bayraklı projeleri

İZMİR Milliyet DSP Bayraklı Belediye Başkanı adayı ve Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Bayraklı'da kavga etmeyecek, uzlaşacağız. Tehdit etmeyecek, ikna edeceğiz" dedi. 


İlçeyi marka kent yapacak teleferik hattından eğlence ve spor adasına 5 vizyon, 200'ün üzerinde de sosyal, kültürel ve ekonomik içerikli projeyi kamuoyuyla paylaşan Aslan, "Kentsel dönüşümde hakkı ve halkı esas alacağız, işsizliği Bayraklı'dan silip atacağız. Çarşıyı 24 saat yaşar hale getirmekle kalmayacak, iki kavşağı bir araya getirerek İzmir'in en özel kent meydanını yaratacağız" dedi. 


'İşsize iş kazandıracağız' Smyrna Meydanı'nı yeniden düzenleyerek Bayraklı'ya bir tarihi kent kimliği kazandıracaklarını vurgulayan Aslan, "Sevgi Yolu Çarşısı'nı da yeniden düzenleyeceğiz. Sosyal hayatın da bir parçası olan alışveriş merkezi yapacağız. Bayraklı halkını denizle buluşturacak körfezde bir eğlence adası ve deniz suyu havuzu inşa edeceğiz, Bayraklı'ya...