28 / 04 / 2024

Hüseyin Aslan Bayraklı projelerini açıkladı!

Hüseyin Aslan Bayraklı projelerini açıkladı!

DSP adayı Hüseyin Aslan, Smyrna, teleferik hattı, meydan, deniz suyu havuzu ve alışveriş merkezi projeleriyle Bayraklı'ya bir turizm kenti vizyonu ve eğlence merkezi kimliği kazandıracaklarını belirtti...



İZMİR Milliyet DSP Bayraklı Belediye Başkanı adayı ve Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Bayraklı'da kavga etmeyecek, uzlaşacağız. Tehdit etmeyecek, ikna edeceğiz" dedi. 


İlçeyi marka kent yapacak teleferik hattından eğlence ve spor adasına 5 vizyon, 200'ün üzerinde de sosyal, kültürel ve ekonomik içerikli projeyi kamuoyuyla paylaşan Aslan, "Kentsel dönüşümde hakkı ve halkı esas alacağız, işsizliği Bayraklı'dan silip atacağız. Çarşıyı 24 saat yaşar hale getirmekle kalmayacak, iki kavşağı bir araya getirerek İzmir'in en özel kent meydanını yaratacağız" dedi. 


'İşsize iş kazandıracağız' Smyrna Meydanı'nı yeniden düzenleyerek Bayraklı'ya bir tarihi kent kimliği kazandıracaklarını vurgulayan Aslan, "Sevgi Yolu Çarşısı'nı da yeniden düzenleyeceğiz. Sosyal hayatın da bir parçası olan alışveriş merkezi yapacağız. Bayraklı halkını denizle buluşturacak körfezde bir eğlence adası ve deniz suyu havuzu inşa edeceğiz, Bayraklı'ya bir turizm kenti vizyonu ve eğlence merkezi kimliği kazandıracağız" diye konuştu. 

İlçenin 15 mahallesinde sayısız işsiz genç bulunduğunu da kaydeden Hüseyin Aslan, kooperatifçilik deneyimlerini üretim alanına taşıyarak 'İşsize İş Kazandırma Projesi'ni hayata geçireceklerini söyledi. Zor durumdaki işletmelere, esnafa ve hiçbir geliri olmayan ailelere de belli bir sınıra sahip olan Dayanışma Kartları vereceklerini kaydeden Aslan, "Kentsel dönüşüm de bizim için çok önemli. Hak sahibi, proje ve planlarda söz sahibi olacak, borçlanmayacak, beklemeyecek" şeklinde konuştu. 


Milliyet Ege


Geri Dön