27 / 04 / 2024

Hüseyin Aslan: Bayraklı'nın her semtini sağlıklı yapılarla donatacağız!

Hüseyin Aslan: Bayraklı'nın her semtini sağlıklı yapılarla donatacağız!

Hüseyin Aslan, "Bayraklı'nın İzmir'e yön vermesini sözde bırakmayacak projelerle geliyoruz. Bayraklı'nın her semtini, her mahallesini 25. Yıl Konutları, Körfez Evleri gibi çağdaş, modern yaşamlara kavuşturacağız" dedi




EGE-Koop Genel Başkanı ve DSP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aslan, "Bayraklı'nın İzmir'e yön vermesini sözde bırakmayacak projelerle geliyoruz. Bayraklı'nın her semtini, her mahallesini 25. Yıl Konutları, Körfez Evleri gibi çağdaş, modern yaşamlara kavuşturacağız. Büyük gün 31 Mart" dedi. Aslan, Ege-Koop'un Bayraklı sınırları içerisinde yer alan toplam 5 bin kişinin yaşadığı Körfez Evleri ile 25. Yıl Evleri sakinleri ile bir araya geldi. Şantiye alanında toplanan kalabalığa hitap eden Aslan, "Sadece bu iki projemiz bile Bayraklı'ya neler kazandıracağımızın örneğidir. Bayraklı'nın her semtini, her mahallesini tıpkı Körfez Evleri, tıpkı 25. Yıl Konutları gibi modern, sağlıklı yapılarla donatacağız. Çünkü Bayraklı halkı bunu fazlasıyla hak ediyor" diye konuştu. 

Her iki projenin de mükemmel birer kentsel dönüşüm örneği olduğunu vurgulayan Aslan, şöyle konuştu: "Vatandaşlarımızın önüne önce modeli koyacağız. Kimse ne yapacağını bilemez durumda. Ancak Ege-Koop'a ve şahsıma bu konuda duyulan güven onur verici."


Ege Telgraf


Geri Dön