27 / 04 / 2024

Hüseyin Aslan: Bayraklı'da gökdelen ve AVM'lere izin vermem!

Hüseyin Aslan: Bayraklı'da gökdelen ve AVM'lere izin vermem!

AVM'lere izin vermeyiz DSP Bayraklı Belediye Başkan adayı Hüseyin Aslan, ilçede AVM ve gökdelenlere izin vermeyeceğini söyledi DSP Bayraklı Belediye Başkan adayı Hüseyin Aslan, Bayraklı Sevgi Yolu'nda vatandaşlara seslendi...



AVM'lere izin vermeyiz DSP Bayraklı Belediye Başkan adayı Hüseyin Aslan, ilçede AVM ve gökdelenlere izin vermeyeceğini söyledi DSP Bayraklı Belediye Başkan adayı Hüseyin Aslan, Bayraklı Sevgi Yolu'nda vatandaşlara seslendi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı mitingde, Aslan'a, DSP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selçuk Karakülçe ile ilçe belediye başkan adayları destek verdi. Miting öncesi vatandaşlarla sohbet eden Hüseyin Aslan'a, Atatürk'e benzerliğiyle dikkat çeken Göksel Kaya da eşlik etti. 


ÇAĞDAŞ YAPILAR 


Ege Koop aracılığıyla İzmir'e çağdaş yapılar kazandırdıkların vurgulayan Aslan, "Kooperatifçilik, konuttan üretime, halkla birlikte yaratma ve kazanma modelidir. Bunu iyi bilmenizi istiyorum. Bayraklı'da da korkulu rüya haline getirilen kentsel dönüşümü bu anlayışla yapacağız. 


Sizlerin dişinden tırnağından artırarak yaptığınız evlerinizin üzerinde rezidansların, gökdelenlerin, lüks vilların, AVM'lerin hayalini kuranlara sesleniyorum. Bayraklı halkı ve Hüseyin Aslan buna izin vermeyecek" diye konuştu.


Murat ERVİN/ Habertürk Egeli 


Geri Dön