28 / 04 / 2024

Hüseyin Aslan, 200 proje ile Bütünşehir'e talip!

Hüseyin Aslan, 200 proje ile Bütünşehir'e talip!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan bugün Bütünşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayacak. 200 projeyle bütünşehire talip olan Aslan, yeni kitabı 'Dost Kapısı Belediye'de belediyeciliğin şifrelerini yazdı...




Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, saat 12.30'da Balçova Termal Tesisleri Kardelen Salonu'nda  İzmir  Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayacak. 


Adaylık süreci öncesinde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra partinin önemli isimleri Gökhan Güney, Erdoğan Toprak, Gürsel Tekin, Sezgin Tanrıkulu, Nihat Matkap ile görüşen Aslan, 200 projeyi hayat geçirmek üzere yola çıkacak. 

'Projeler yarışacak' "Ben siyasete torpille gelmedim. Ayrıca olaya tepeden inme siyaset yapanlar gibi de bakmıyorum. Siyasette çıkış noktam insan ve hizmet odaklı. Yani ben 'Önce seçileyim, birkaç yıl sorunları tesbit etmekle geçireyim son 2 yıl da işi toparlarım' anlayışını hiçbir şekilde benimsemiyorum. 


Proje konusunda bu kentin en tecrübeli ismiyiz, şunu net olarak söylüyorum. Biz 31 Mart'da hizmete başlarız" diyen EgeKoop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, yerel seçimlerde özellikle "projelerin" yarışacağı bir ortamın yaratılması gerektiğine dikkat çekti. 

6Dost kapısı belediye' İşte bu nedenle alışagelmiş belediyecilik anlayışını yıkan sistemi "Dost Kapısı Belediye" adıyla kitaplaştırdığını belirten Aslan, "Kitabın kaynağı aslında hepimizin yaşadıkları. Belediyan bir endişeyle gitmiyor muyuz? 

İşte kitabın kaynağı bu" dedi. 



Gözlem Gazetesi 


Geri Dön