03 / 05 / 2024

2014 de büyüyen projeler

2014 de büyüyen projeler

Son 1 yılda 3.000'den fazla konut satışı gerçekleştirerek, aynı zaman diliminde 6 projemizin de teslimini tamamladık" diyen NEF Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik: "2014 yılı bizim için büyüme yılı oldu" diyerek projelerini anlattı.

Binalarda her katta büyüyen balkon yapılır mı? İşte örneği! 

Depreme dayanıklı binalar ve yönetmeliğe uygun olmayan binaların görselleri sosyal medyada sık sık paylaşılıyor. Her katta balkonları büyüyen binaya yorum yağdı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

OECD'nin en hızlı büyüyen ikinci ülkesi Türkiye oldu!

Yılın ikinci çeyreğinde yüzde 3,8'lik büyüme kaydeden Türkiye, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) ülkeleri içinde en yüksek oranda büyüyen ikinci, G20 ülkeleri arasında ise üçüncü ülke olma başarısını gösterdi.

Ek MTV'de can sıkan gelişme! Büyük ceza kapıda

MTV ile ilgili yeni gelişme. Torba yasayla meclise gelerek kabul edilen ve çok tartışılan ek MTV için itirazlar sürüyor. Ancak yasanın iptali için yapılan itirazların sonucunu beklemeniz ve ek MTV'yi ödememeniz halinde de büyük cezalar gelebilir. İşte tüm detaylar...

Bakan Nebati: Ülkemiz yıllık bazda en yüksek büyüyen ikinci ülke olmayı başarmıştır

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sosyal medya hesabından, TÜİK tarafından açıklanan birinci çeyrek büyüme rakamlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ev hanımlarına müjde! A101'de büyük boy hurç 40 TL’ye, üçlü sepet 40 TL’ye, 4+1 merdiven 350 TL’ye çakıldı!

A101’in 31 Mart 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. A101’de Büyük boy hurç 40 TL’ye, 4+1 merdiven 350 TL’ye, üçlü sepet 40 TL’ye düştü. 30 Mart 2023 fiyat listesi

Deprem, sanayi binalarını değil, vasıflı iş gücünü vurdu! İşte büyük kaybın miktarı!

Kahramanmaraş’n Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli meydana gelen ve 11 ilde çok büyük can ve mal kayıplarına yol açan depremlerin vasıflı iş gücüne de büyük darbe vurduğu ortaya çıktı.

Hakmar Express’de büyük indirim! Ayçiçek yağında görülmemiş rakam! İşte 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Yaptığı indirimler ile vatandaşlar tarafından çok sevilen Hakmar Express, büyük indirimlerine bir yenisini daha ekledi. Peki, Hakmar Express’de bu hafta sonu hangi aktüel ürünler indirimli satılıyor? ? İşte 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Volkswagen Transporter'de büyük indirim! 494 bin 500 TL'ye kadar düştü! İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi  

Volkswagen otomobil markası Transporter ticari araç modellerinde anahtar teslimlerde indirimler devam ediyor. 494 bin 500 liraya kadar düşen Volkswagen'de büyük indirim sizleri bekliyor.

KDV’de büyük fiyasko Tahsil edilemeyen tutar 164 Milyar TL'yi aştı

Türkiye’de ekonomi verileri uzun zamandır dengesiz hareket ederken, işveren de vatandaş da pahalılıkla boğuşmaya devam ediyor. Bu yıla ilişkin verilere göre ise ocak ayından bu yana özellikle KDV tahsilatında büyük oranda düşüş yaşandı.

Fiat'tan büyük kampanya: Yarısını şimdi, kalanı bir sene sonra öde! İşte Fiorino Combi 13 Temmuz 2022 fiyat listesi

Ticari araç satın almak isteyenler Fiat Fiorino Combi modelini araştırıyor. Üstelik Fiat Fiorino Combi'de büyük kampanya sizleri bekliyor. 'Yarısını şimdi kalanı seneye öde' kampanyası ile satışa sunuldu. Peki Fiat Fiorino Combi fiyatı ne kadar? İşte Fiat Fiorino Combi 13 Temmuz 2022 fiyat listesi.

Volkswagen Transporter fiyatı 489 bin 500 liraya kadar düştü! Volkswagen'de büyük fırsat! Sakın kaçırmayın...

Volkswagen otomobil markası Transporter ticari araç modellerinde indirim yapmaya devam ediyor. 489 bin 500 liraya kadar düşen Volkswagen'de büyük fırsat sizleri bekliyor. Sakın kaçırmayın!

A101'de büyük kampanya! Dana kıyma-kuşbaşı, ayçiçek yağı, yumurta indirimi başladı! İşte 25 Nisan 2022 fiyat listesi

A101 Büyük olduğu için ucuz, ucuz olduğu için büyük sloganı altında 23-29 Nisan aktüel ürünler 2022 kataloğunu yayımladı. Peki A101'de bu hafta hangi ürünler indirime girdi? İşte 25 Nisan 2022 fiyat listesi...

Kolektif House 2022'de büyümeye devam edecek!

Ofis sektöründe yeni nesil çözümler sunan Kolektif House, 2021'de pandemiyi fırsata çevirerek büyümesini sürdürdü. Şirket 2022'de yurt dışına açılmayı hedefliyor. 

2014 de büyüyen projeler Haberi

2014 de büyüyen projeler

NEF Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik, "Bu yıl teslimi gerçekleştirilen Kağıthane, Haliç ve Levent bölgesindeki projeler ile beraber yaşamın başladığı 8 Nef projesi; yüksek doluluk oranları, prim getirişi ve kiralanma hızı ile hem yatırımcısını hem de ev sahiplerini memnun ediyor. 2011 yılının en iyi ofis projesini seçilen Nef Offices Dörtlevent 09 projesini de bu ay teslimlerine başladık." değerlendirmesini yaptı. 

 "Gayrimenkul sektörüne tasanın anlayışıyla yeni bir soluk getirerek .tasarımın insanlar için bir lüks değil bir yaşam biçim Alması fikrinden yola çıktığımız günden bugüne, farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek 18 proje hayata geçirdik ve proje satışlarını en kısası 18 gün, en uzunu 4 ay 10 gün olmak üzere çok kısa sürelerde tamamladık. 

Son 1 yılda 3.000'den fazla konut satışı gerçekleştirerek 1 milyar TL'ye...