07 / 05 / 2024

2014 doğalgaz zamları

2014 doğalgaz zamları

Yeni bütçe çalışmalarına bakılırsa yeni dönemde bir zam dalgasının gelmesi muhtemel. İlk zam da İzmir'in doğalgazına geldi. Tarife düzenlemesi sonucunda 1 Ekim'den itibaren fiyatların yüzde 2-8 arasında artması bekleniyor.

Doğalgaza yüzde 103 zam! Geçen yıl 1.000 TL olan doğalgaz faturası bu yıl kaç lira olacak? Hemen bakın!

Karşılaştırma sitesi encazipcom doğalgaz fiyatlarındaki yükselişi masaya yatırdı. Yaz ve bahar aylarında doğal gaza gelen zamlar, havaların soğuması ve kombilerin yakılmasıyla beraber faturalara yansıyacak. Peki kış aylarında doğalgaz faturası ne kadar artacak? İşte ayrıntılar...

Doğalgaz faturası nasıl düşer?

Elektrik ve doğalgaz zamlarının ardından şimdi tasarruf zamanı... Kış kapıda ve havalar git gide serinleyecek. Artık doğalgaz fiyatları tüketicinin cebini yakmaya devam edecek gibi duruyor. Ancak sizler için hazırladığımız önlemlerle doğalgaz masrafınızı düşürebilirsiniz….

2014 yılında 48 milyar metreküp doğalgaz tüketildi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye’nin bu yılki doğalgaz tüketiminin 48 milyar metreküpe çıktığını belirterek, “2015 yılında yaklaşık 51 milyar metreküp tüketim bekliyoruz.

Doğalgaz piyasası lisans yönetmeliğinde değişiklik yönetmeliği!

Doğalgaz piyasası lisans yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik, 26 Aralık 2014 tarihinde 29217 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte doğal gaz piyasası lisans yönetmeliğinde yapılan değişiklikler...

Kırklareli'de SEDKO Doğalgaz Boru Hattı projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Kırklareligaz Enerji Üretim San. ve Tic. A.Ş tarafından, SEDKO Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali projesi için 25 Aralık 2014 günü saat 11:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Elektrik ve doğalgaz fiyat istatistikleri 2014!

Elektrik ve doğalgaz fiyat istatistikleri Ocak- Haziran 2014 verileri, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından 22 Ekim 2014 tarihinde açıklandı. Verilere göre, konutlarda 1 kWh elektrik için ilk altı ayda ortalama 35,4 kuruş ödendi..

Avrupa'nın 2014'te doğalgaz talebi yüzde 9 azaldı!

Avrupa Birliğinin (AB) 2014 doğalgaz talebi geçen yıla oranla yüzde 9 az olacak. AB doğalgaz ithalatının bu yılın ilk 6 ayındaki oranı da geçen yıla kıyasla yüzde 18 azaldı...

Avrupa'nın doğalgaz talebi yüzde 9 azaldı!

Avrupa Birliğinin (AB) 2014 doğalgaz talebi geçen yıla oranla yüzde 9 az olacak. AB doğalgaz ithalatının bu yılın ilk 6 ayındaki oranı da geçen yıla kıyasla yüzde 18 azaldı...

Avrupa'nın doğalgaz talebi azaldı!

Avrupa Birliğinin (AB) 2014 doğalgaz talebi geçen yıla oranla yüzde 9 az olacak. AB doğalgaz ithalatının bu yılın ilk 6 ayındaki oranı da geçen yıla kıyasla yüzde 18 azaldı.

Elektrik ve doğalgaz fiyatlarına zam geldi!

Elektrik ve doğalgaza kış öncesi yüzde 9 zam geldi. Özellikle elektriğe gelen zamların diğer zamları tetikleyeceği belirtiliyor.Taner Yıldız, "Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki aydan başlamak kaydıyla yüzde 9'luk fiyat artışına gidiyoruz" dedi.

Kuzeydoğu İnşaat ve Doğalgaz Isı Sistemleri Gıda Pazarlama San. Tic. Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kuzeydoğu İnşaat ve Doğalgaz Isı Sistemleri Gıda Pazarlama San. Tic. Limited Şirketi İstanbul Şubesi 4 Ağustos 2014 tarihinde açıldı. 10 bin TL sermaye ile açılan şubenin yetkili ismi Mustafa Murat Kafalı...

Doğalgaz aboneliği ücreti 2014!

Daire veya işyeriniz için doğalgaz aboneliği yaptırmak istediğinizi farz edelim. Bu durumda gerekli belgeleri temin etmeniz ve abonelik bedelini ödemeniz gerekiyor. İşte doğalgaz aboneliği ücreti 2014...

Kayseri'de 36 mahallede doğalgaz kullanımı zorunlu hale getirildi!

Mahalli Çevre Kurulu, çevre ve insan sağlığı açısından gerekli önlemlerin zamanında alınarak hava kirliliğinin en aza indirilmesi amacıyla 2014-15 kış sezonunda 36 mahallede doğalgaz kullanımını zorunlu hale getirdi.

2014 doğalgaz zamları Haberi

2014 doğalgaz zamları


Yeni bütçe çalışmalarına bakılırsa yeni dönemde bir zam dalgasının gelmesi muhtemel. İlk zam da İzmir'in doğalgazına geldi. Tarife düzenlemesi sonucunda 1 Ekim'den itibaren fiyatların yüzde 2-8 arasında artması bekleniyor.


İlk zam İzmir 'deki doğalgaza geldi. Resmi Gazete 'de yayımlanan karara göre, İzmirliler Ekim ayından itibaren doğalgazı zamlı ödemeye başlayacak.


İZMİRGAZ'ın doğalgaz dağıtım bölgesi için yeni sistem kullanım bedelleri belirlendi. Ekim ayından itibaren sistem kullanım bedelleri, tüketicinin bulunduğu kademeye göre yüzde 2-8 arasında artacak.


1 EKİM'DEN İTİBAREN UYGULANACAK


Şirketin doğalgaz satışı yaptığı müşterilerine uygulayacağı perakende satış fiyatı, her ay, Özel Tüketim Vergisi dahil doğalgaz alım fiyatınailgili müşteri grubu için ilgili ayda geçerli olan sistem kullanım bedeli üst sınırının ilavesiyle bulunan fiyatıgeçemeyecek. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu kararı, 1 Ekim'den itibaren uygulanacak. 


Yetkililerden alınan bilgiye göre, İZMİRGAZ'ın...