25 / 08 / 2024

2014 haziran İnşaat sektörü

2014 haziran İnşaat sektörü

Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat ciro endeksi bu yılın 1. çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 16,1, üretim endeksi de yüzde 1,1 arttı.

Pursaklar Lara Park'ta 5 milyon 450 bin liradan başlayan fiyatlarla! Teslimler bir ay sonra!

Haziran İnşaat tarafından Ankara Pursaklar'da inşa edilen Lara Park'ta konutların fiyatları 5 milyon 450 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki Lara Park'ta hangi konut tipleri var? Lara Park nerede? Lara Park projesiyle ilgili ayrıntılar...

İslam Memiş’ten şaşırtan açıklama! Haziranın o günü son yatırım fırsatı sunacak! Bakmadan geçmeyin!

İslam Memiş, altın üzerine yaptığı değerlendirmelerine tam gaz devam ediyor. Memiş, gram altın ile ilgili haziranın o gününü işaret etti. İşte detaylar!

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? Hemen bakın! 6 Haziran 2023 demir fiyatları

İnşaat demir fiyatlarına bugün bir zam haber daha geldi ve demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 6 Haziran 2023 demir fiyatları.

Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi haziranın kaçında hesaplara yatacak? Emekli, dul ve yetim bayram ikramiyesi ne kadar?

Kurban Bayramı ikramiyelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağı merakla sorgulanıyor. Emekli, dul ve yetim aylığı gibi maaşlar alanlara verilen bayram ikramiyesinde geri sayım başladı. Peki, Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi haziranın kaçında hesaplara yatacak?

İntema İnşaat'ın mağazaları 1 Haziran'da yeniden açılacak!

İntema İnşaat'ın COVID-19 küresel salgını kapsamında alınan önlemler çerçevesinde 20 Mart 2020 tarihinden itibaren perakende satış yapan mağazaları 1 Haziran 2020 tarihinde açılarak faaliyetlerine başlayacak. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat'ın 2014 genel kurulu tescillendi!

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi A.Ş. 2014 yılı olağan genel kurulunun 13 Mayıs 2015 tarihinde tescillendiğini Kamu Aydınlatma Platformu'ndan duyurdu.

Tek-Art İnşaat'ın 2014 yılı olağan genel kurulu tescillendi!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş. 'nin 16 Kasım 2015 tarihinde yapılan 2014 yılı Olağan genel kurul Toplantısı İstanbul Ticaret Sicil Memurluğu tarafından bugün tescil edildi.

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri genel kurul toplantısı 1 Haziran'da!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri'nin 2014 Yılı Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı 1 Haziran 2015 Pazartesi günü saat 11:00'da gerçekleştirilecek.

İnanlar İnşaat 2014'e ait finansal tablolarını yayınladı!

İnanlar İnşaat Kamu Aydınlatma Platformu'na açıklamada bulundu. İnanlar, 1 Ocak 2014 ile 31 Aralık 2014 tarihleri arasındaki hesap dönemine ait finansal tablolar ve bağımsız denetçi raporunu yayınladı.

İntema İnşaat 2014'ün finansal tablosunu yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama Anonim Şirketi, 31 Aralık 2014 tarihi itibariyle hazırlanan finansal tablolar ve bağımsız denetçi raporunu yayınladı.

Dumankaya İnşaat 2014'ün süper markaları arasında yer aldı!

DUMANKAYA İnşaat, Superbrand Türkiye tarafından düzenlenen tercih ve beğenilerine göre belirlenen farklı sektörlerdeki 2014 yılının süper markaları organizasyonunda 2014 yılının süper markaları arasında yer aldı.

Dumankaya İnşaat 2014'ün süper markalarından biri oldu!

Dumankaya İnşaat, gıdadan temizlik ve kişisel bakım ürünlerine, teknolojiden hizmet sektörü ve iletişime kadar birçok alanda yılın en iyi markalarına verilen 2014 Superbrands Ödülü'nün sahibi oldu.

2014 haziran İnşaat sektörü Haberi

2014 haziran İnşaat sektörü

Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat ciro endeksi bu yılın 1. çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 16,1, inşaat üretim endeksi de yüzde 1,1 arttı.


Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2014 yılının 1. çeyreğine ilişkin "İnşaat Ciro ve Üretim Endeksleri" verilerini açıkladı.


Buna göre, mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat ciro endeksi, 2014 yılı 1. çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 16,1 artış kaydetti. Takvim etkilerinden arındırılmış inşaat ciro endeksi ise bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 32 arttı.


Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat üretim endeksi, bir önceki çeyreğe göre yüzde 1,1 artış gösterdi. Takvim etkilerinden arındırılmış inşaat üretim endeksi ise bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 6,1...