28 / 04 / 2024

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? Hemen bakın! 6 Haziran 2023 demir fiyatları

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? Hemen bakın! 6 Haziran 2023 demir fiyatları

İnşaat demir fiyatlarına bugün bir zam haber daha geldi ve demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 6 Haziran 2023 demir fiyatları.



İnşaat sektörü, bugün demire gelen zam haberleri ile gündemden düşmüyor. Son zamanlarda üst üste gelen zamlarla yükselen demir fiyatlarına bugün bir zam daha geldi ve demir fiyatları resmen fırladı. Müteahhitler güncel demir fiyat listesini araştırmaya başladı. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira?

Demir cevheri vadeli fiyatları Çin'de emlak sektörü desteğinin oluşmasıyla 6 haftanın zirvesine yerleşti. Böylece demir cevheri vadeli fiyatları rekor seviyelere yükseldi ve Dalian Emtia Borsası'nda Eylül vadeli demir cevheri, yüzde 3,6 artarak 108,44 dolar ile 20 Nisan ayından bu yana en yüksek seviyeye geldi. 

Demir fiyatlarının artmasındaki diğer bir neden ise döviz kurlarındaki yükseliş. Bugün dolar/TL kuru ve euro rekor seviyelere ulaştı. Doların yükselmesi demir fiyatlarına zam olarak yansıdı.

İnşat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyat listesi ne oldu? İnce ve kalın demir fiyatları kaç TL? 2023 demir fiyatları ne kadar? 6 Haziran 2023 dmeir fiyat listesi.


Geri Dön