02 / 05 / 2024

2014 Hermes Awards ödülleri

2014 Hermes Awards ödülleri

2014 Hermes Awards'tan İstanbul Cevahir'e ödül yağmuru geldi. İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, iletişim dünyasının en saygın yarışması Hermes Creative Awards’ a 8 farklı kategoride ödül alarak damgasını vurdu.

Vadistanbul AVM HERMES'ten 9 ödülle döndü!

Vadistanbul AVM, Uluslararası Pazarlama Ödülleri’nin en prestijlilerinden sayılan Hermes Creative Awards 2018’den 9 farklı kategoride 9 ödüle layık görüldü..

Zorlu Center'a Hermes Creative Awards’tan ödül!

Zorlu Center, bu sene 22.’si düzenlenen Hermes Creative Awards’tan Çılgın Emojiler etkinliği ve Raffles Arcade projeleriyle 3 ödül birden aldı.

Sign of the City Awards 4 Kasım'da başlayacak!

Birincisi 2014 yılında mükemmel bir organizasyonla gerçekleştirilen Sign of the City Awards gayrimenkul yarışmasının ikincisi 4 Kasım 2015’ te yapılacak.

Akbatı AVM'ye Hermes Creative Awards'tan ödül!

Akbatı AVYM, Hermes Creative Awards’un özel etkinlikler (Special Awards) kategorisinde Anneler Günü projesiyle Platin, Kurumsal Sosyal Sorumluluk (CSR) kategorisinde ise “Bayrak Sizsiniz” projesiyle Gold ödüle layık görüldü.

Zorlu Center AVM'ye 2014'te uluslararası 5 ödül verildi!

Zorlu Alışveriş Merkezi, 2014 yılında uluslararası arenada 5 ödül kazanarak başarısını bir kez daha kanıtladı. Zorlu Alışveriş Merkezi, 2014 Aralık ayında İngiltere’nin en saygın ödülleri arasında gösterilen Best Business Awards’ta iki ödüle layık görüldü

QM Awards ödül töreni gerçekleşti!

PROFESYONEL Otel Yöneticileri Derneği'nin (POYD) geleneksel gala gecesinde GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından bu yıl 5'ncisi düzenlenen 'QM AWARDS 2014' ödülleri sahiplerini buldu.

İstmarina'ya International Property Awards'tan ödül!

DAP Yapı'nın, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile Kartal sahilinde hayata geçireceği İstMarina, International Property Awards'ta, '2014- 2015 Yapı Geliştirme' kategorisinde 'Dünya'nın En İyi Projesi' seçildi.

International Property Awards'tan DAP İstmarina'ya ödül!

DAP Yapı'nın, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile Kartal sahilinde hayata geçireceği İstMarina, International Property Awards'ta, '2014- 2015 Yapı Geliştirme' kategorisinde 'Dünya'nın En İyi Projesi' seçildi.

Türk Telekom Global Carrier Awards 2014'te ödül aldı!

Global Carrier Awards 2014 - Küresel Taşıyıcı Ödülleri’nde 'Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyi Veri ve Toptan Ses Taşıyıcısı' unvanını alan Türk Telekom International, aynı zamanda “Orta Doğu’nun En İyi Projesi” ödülüne de sahip oldu

RSG İç Mimarlık European Property Awards'ta ödül aldı!

RSG İç Mimarlık, 14 Ekim'de Londra'da düzenlenen European Property Awards 2014'te Highly Commended ödülüne layık görüldü. RSG İç Mimarlık yarışmaya 'Kalekent Satış Ofisi' projesiyle katıldı..

Akbatı AVM Marcom Awards'da 4 ödül aldı!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Marcom Awards 2014 Ödülleri’nde farklı projeleriyle 3 platin, 1 gold olmak üzere 4 ödüle birden layık görüldü. Marcom Ödülleri’ne her yıl 6 binin üzerinde başvuru yapılıyor...

Anadolupark360.com'a ABD´den altın ödül!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğünce hazırlanan www.anadolupark360.com web sitesi, New York da açıklanan 2014 Davey Awards´da "Turizm" kategorisinde "Altın Ödül" kazandı.

Toya'ya Qent İstinye ile European Property Awards’tan 2 ödül!

Toya, Gaggenau ve Rolls-Royce’nin sponsor olduğu 2014-15 Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nin Avrupa ayağı European Property Awards’ta, “İç mimari tasarım” ve Mimari kategorilerinde iki ayrı ödül aldı.

2014 Hermes Awards ödülleri Haberi

2014 Hermes Awards ödülleri

Pazarlama iletişimi alanında dünyanın en seçkin ve yaratıcı projelerinin yarıştığı Hermes Creative Awards’da İstanbul Cevahir AVM: “TweetBox”, “Privilege Passport”, “Mutluluk İçinde”, “Bir Gülücük Ver” projeleri ile birçok kategoride binlerce uluslararası proje arasından seçilerek 2 “Platinum”, 4 “Gold”, 2 “Onur” ödülü olmak üzere toplamda 8 ödül aldı. 2014 Hermes Awards’da ödül yağmuruna tutulan Cevahir AVM, böylelikle kurumsal sosyal sorumluluk, halkla ilişkiler ve sosyal medya alanındaki başarılarına yenilerini ekledi.

TweetBox’a İki Farklı Ödül

Cevahir AVM, “TweetBox” etkinliği ile ziyaretçiler #hediyelercevahirde hashtag’i ile Cevahir’de alışverişi neden sevdiklerini anlattılar, TweetBox’tan sürpriz hediyeler kazandılar! Cevahir AVM, sosyal medyanın coşkusunu alışveriş merkezinin içerisine taşıdığı bu proje ile Hermes Awards yarışmasında Stratejik Program Alanı Sosyal Pazarlama Kategorisinde “Platinum” ödülü, Sosyal Medya Alanı Tüketici Katılım Kategorisinde de “Gold” ödülü...