02 / 05 / 2024

Anadolupark360.com'a ABD´den altın ödül!

Anadolupark360.com'a ABD´den altın ödül!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğünce hazırlanan www.anadolupark360.com web sitesi, New York da açıklanan 2014 Davey Awards´da "Turizm" kategorisinde "Altın Ödül" kazandı.



Uluslararası Görsel Sanatlar Akademisi (IAVA) tarafından her yıl ABD´de 11 ayrı dalda düzenlenen Davey Awards, "yaratıcılıkta mükemmeliyet"i ödüllendirme amacını taşıyor.


Akademinin üyeleri arasında Code and Theory, Condé Nast, Disney, GE, Keller Crescent, Microsoft, Monster.com, MTV, Push., Publicis, Sesame Workshops, The Marketing Store, Worktank and Yahoo!, gibi kuruluşların üst düzey yöneticileri bulunuyor. Bu akademinin üyelerinin puanlandırması sonucu 70-89 puan arası alanlar “Gümüş Ödül”, 90 puan üstünde alanlar ise “Altın Ödül”ün sahibi oluyor. Yarışmaya bu yıl 4,000´in üzerinde katılım gerçekleşti.


Modern ve yenilikçi bir tasarım anlayışıyla hazırlanan www.anadolupark360.com sitesi ile; Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğünün hizmetlerinin ziyaretçilere daha etkili biçimde tanıtılması hedeflendi. 


Göztepe 60. Yıl Parkı ve Sultanbeyli Gölet Parkı 360 derece gezilebilen, helikopter turuna çıkılabilen, gece-gündüz geçişleriyle, geçmişten günümüze fotoğraflarıyla incelenebilecek site 19 Mart 2014 tarihinde yayına başladı. 


Site ayrıca Türkiye Bilişim Derneği tarafından düzenlenen, 12 Haziran 2014 tarihinde Kadir Has Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması ödül töreninde En İyi Web Sitesi ödülünü aldı.


İBB Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü


Geri Dön