10 / 05 / 2024

2014 iso açıklandı

2014 iso açıklandı

İstanbul Sanayi Odası'nın 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2014 araştırmasının sonuçları açıklandı. Buna göre, önceki yılın birincisi Tüpraş 37.5 milyar lira üretimden satışlar ile yine birinci.

TOKİ Bursa İrfaniye kura çekiliş sonuçları açıklandı mı?

Başvuruları sona eren TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri kura çekilişi Uludağ Üniversitesi Fethiye Kültür Merkezi'nde yapılıyor. Peki TOKİ Bursa İrfaniye kura çekiliş sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap kura sonuçları açıklandı!

Toplam 144 adet dairenin bugün satışa çıkarıldığı projedeki teslimler 1 yıl sonra yapılması planlanıyor. TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap kura sonuçları açıklandı.

2016 yılı lojman kira bedelleri açıklandı mı?

Lojmanda ikamet eden devlet memurlarının kira bedeline yapılacak zamlar, Milli Emlak Genel Tebliği ile Maliye Bakanlığı tarafından açıklanıyor. Peki, 2016 yılı lojman kira bedelleri açıklandı mı? Lojman kiraları ne kadar oldu?

TOKİ Erzincan Yoğurtlu kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Erzincan Yoğurtlu'da 2+1 daireler için kura çekimi bugün saat 10.00'da başladı. Projede 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Peki TOKİ Erzincan Yoğurtlu kura sonuçları açıklandı mı?

Muratpaşa Mimari Fikir Proje sonuçları açıklandı!

Muratpaşa Belediyesi’nin Yeşilbahçe Mahallesi, Çınarlı Caddesi’ndeki 3 bin 350 metrekarelik alanda inşa edilecek olan Opera ve Çok Amaçlı Gösteri Merkezi için düzenlenen mimari fikir proje sonuçları açıklandı

Emlak vergisi kanunu yeniden değerleme oranları 2016 açıklandı!

67 seri nolu Emlak vergisi kanunu genel tebliği, bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan tebliğde 2016 yılında mükellef olacakların emlak vergi değerleri açıklandı...

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura sonuçları açıklandı mı?

Kura satışları için 1.917 adet başvuru alınan TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı'nda daire fiyatları 119 bin 826 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura sonuçları açıklandı mı?

Bayram Oteli davasının gerekçeli kararı açıklandı!

Van'da, 4 yıl önce yaşanan depremde yıkılan ve 24 kişinin hayatını kaybettiği Bayram Oteli'nin sahibi Tevfik Bayram'ın 15 yıl hapisle cezalandırıldığı davanın gerekçeli kararı açıklandı.

Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı!

‘’Coldwell Banker Uluslararası Broker Kampı-Blue Camp’’te, dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası olan ve 2 yıl önce girdiği Türkiye pazarında hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı.

2015'te en çok tercih edilen markalar açıklandı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ve BAREM işbirliğiyle gerçekleştirilen araştırma sonucuna göre, 2015 yılında alışveriş merkezlerinde (AVM) tüketicinin en çok tercih ettiği markalar açıklandı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde alt gelir grubuna özel olarak 583 daire kura yöntemiyle satışa sunuldu. Peki TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi kura sonuçları açıklandı mı?

Malatya TOKİ Beydağı kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Malatya Beydağı'nda yer alan 778 adet konut bugün saat 13.00 itibariyle satışa sunuldu. Projede 144 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Malatya TOKİ Beydağı kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Adıyaman Gerger kura çekiliş sonucu açıklandı mı?

TOKİ, Adıyaman Gerger'de 110 adet daireyi kura yöntemiyle dün saat 11.00 itibariyle satışa çıkardı. Peki TOKİ Adıyaman Gerger kura çekiliş sonucu açıklandı mı?

2014 iso açıklandı Haberi

2014 iso açıklandı


Türkiye'nin en büyük şirketi 2014 yılında da Türkiye Petrol Rafnerileri A.Ş. (Tüpraş) oldu.


İstanbul Sanayi Odası'nın 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2014 araştırmasının sonuçları açıklandı. Buna göre, önceki yılın birincisi Tüpraş 37.5 milyar lira üretimden satışlar ile yine birinci, önceki yılın ikincisi Ford Otosan da 10.5 milyar lira üretimden satışlar ile yine ikinci olurken, önceki yılın dördüncüsü Oyak Renault 8.8 milyar lira üretimden satışlar ile üçüncülüğe yükseldi.


Sıralamada dördüncü sırayı, önceki yılın beşincisi Arçelik 8.5 milyar liralık üretimden satışlar ile alırken, önceki yılın üçüncüsü Elektrik Üretim A.Ş. (EÜAŞ) 6.7 milyar lira ile beşinciliğe geriledi ve ilk 10'a giren tek kumu kuruluşu oldu.


Bu kuruluşları, 6.4 milyar lira üretimden satışlar ile İçdaş Çelik, 6.2 milyar lira üretimden satışlar ile İskenderun Demir Çelik, 6.1 milyar...