02 / 05 / 2024

2014 mobilya trendleri

2014 mobilya trendleri

Türkiye’nin köklü markası Kelebek Mobilya, 90’lı yıllardan bu yana tüketicilerin beğenisini kazanan şık ve de işlevsel tasarıma sahip ‘Anna’ serisi ile kullanıcıları konfor ile buluşturuyor.

Doğtaş Kelebek Mobilya, 3K Mobilya ve 2K Oturma Grupları'nı devraldı!

Doğtaş Kelebek Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğtaş Kelebek Mobilya, 3K Mobilya ve 2K Oturma Grupları'nı devraldı...

TELESET'ten 2017 mobilya trendleri!

TELESET, klişelerin dışında, kendine özgü mobilyaları ve renkli tasarımlarıyla 2017 mobilya trendlerini evlerinize getiriyor.

Doğtaş Kelebek Mobilya, Effect Halkla İlişkiler'i seçti!

Tasarımlarıyla trendleri belirleyen, Türkiye mobilya sektörünün öncü firması Doğtaş Kelebek Mobilya, iletişim danışmanlığı için, Türkiye’nin deneyimli ve uzman iletişim danışmanlığı şirketi Effect Halkla İlişkiler ile anlaştı.

İşte Sonbahar'ın yeni mobilya trendleri!

Türkiye mobilya sektörünün yüzde 75’ini temsil eden Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), eski mobilyalarını değiştirmek isteyenler ya da yeni evlenecek çiftler için 2015’in sonbahar mobilya trendlerini açıkladı

Mobilya sektörü 2014'te ihracatta yüzde 60 kayıp yaşadı!

Irak ve libya gibi iddialı olduğu pazarlarda durgunluğu aşamayan İnegöllü mobilyacılar 2014’te iç pazarda yüzde 30, ihracatta ise yüzde 60 kayıp yaşadı.

Samet Mobilya İSO 500 listesinde!

Dünya mobilya aksesuar sektörünün en büyük oyuncularından biri olan, Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, “Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2014” listesinde 41.yılında 41 sıra yükselerek yerini sağlamlaştırdı.

Mobilya ihracatı artıyor!

Son yıllarda tasarımla öne çıkan mobilya sektörü ihracatını arttırmayı başardı. Ahmet Güleç, “Türkiye mobilya sektör ihracatı 2014 yıl sonu rakamlarına göre 2.4 milyar dolar olarak gerçekleşti. " dedi.

Mobilya ihracatçılarının hedefi Afrika ve Uzakdoğu!

Mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatçıları Afrika ve Uzakdoğu'yu hedef pazar belirledi. Ege Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği'nin 2014 yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, Ege İhracatçı Birlikleri'nde gerçekleştirildi...

2015 sezonunda tercih edilecek mobilya trendleri!

Klasik mobilyaları sanılanın aksine gençler de tercih ediyor. Klasik mobilyayı vazgeçilmez kılan sebepler neler ? Bu parçaları nasıl kombinlemeli ?

Mobilya sektörü 2015’te yüzde 9 büyüme hedefliyor!

2013'te 2.8 milyar dolarlık ihracat gerçekleştiren mobilya sektörünün 2014 ihracat ihracatın 3 milyar doları aştı. Net rakam olmamakla birlikte 2015 sonunda sektörün 3.8 milyar dolar ihracat yapması bekleniyor.

İşte 2015 dekorasyon trendleri!

Asortie Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı ünlü mobilya tasarımcısı Murat Erat mobilyada ve dekorasyonda 2015 trendlerini anlatıyor. İşte 2015 dekorasyon trendleri..

Kartla yapılan mobilya harcaması yüzde 147 arttı!

BKM verilerinden derlediği bilgilere göre, 2014 yılında mobilya ve dekorasyon işlemleri için 936,33 milyon lirası banka kartıyla, 19 milyar 4 milyon lirası kredi kartıyla olmak üzere 19 milyar 940 milyon lira harcandı.

Mobilya sektöründe ihracat 3 kattan fazla arttı!

Mobilya sektörü ihracatını son 10 yılda 3 kattan fazla artırarak yükselen değerini ortaya koydu. Sektör, 2014 yılında 2,9 milyar dolar ihracatla Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri Sektörü’ne damgasını vurdu.

Asortie Mobilya 2. yurtdışı mağazasını Dubai’de açıyor!

Türkiye’de lüks mobilya ve dekorasyonun önemli markası Asortie Mobilya, yurtdışı açılımlarına hız verdi. 2014 yılında Sırbistan mağazasının açılışını yapan Asortie, Şubat 2015’de Dubai mağazasını açıyor.

2014 mobilya trendleri Haberi

2014 mobilya trendleri

Türkiye'de modüler mobilya denince akla gelen ilk marka olan Kelebek, ‘sade’ ve ‘kullanışlı’ konseptiyle hayata geçirdiği koleksiyonlarını tüketicilerin beğenisine sunmaya devam ediyor. Yıllardır beğenilen kılıflı tasarımları ile gerçek bir Kelebek klasiği haline gelen ‘Anna’, yaşam alanlarında modern bir ambiyans yaratarak, yaz esintilerini evinize taşıyor. 


Kaz tüyünden oluşan oturma ve sırt minderi ile kullanıcılara konfor sunan ‘Anna’, özel ürün içeriğinden dolayı terletme yapmadığı gibi dokusunda da bakteri barındırmıyor. ‘Anna’, kuru temizleme yapılabilen ‘tak-çıkar’ kılıfı ile kolay temizlik avantajı sunarak kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. Kelebek’in zarif çizgileriyle estetik mekanlar oluşturan ‘Anna’, birbirinden farklı renk alternatifi ve her zevke uygun seçenekleriyle dikkat çekiyor. 

Yıllardır farklı beğeniler için ürettiği oturma grupları, yemek odaları, yatak odaları ve genç odaları ile her yaştan kullanıcının beğenisini kazanan Kelebek; çok...