28 / 04 / 2024

2014 otelcilik sektörü

2014 otelcilik sektörü

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) tarafından hazırlanan "Geleceğin Turizmi, Turizmin Geleceği" başlıklı rapora göre, Türkiye'nin turizmde geleceğe yönelik hazırlık sürecinde öncelikli konuların başında yenileme yatırımları geliyor

Yılın ilk çeyreğinde en çok otelcilik sektörü konuşuldu!

Interpress'in yaptığı araştırma, 2014 yılının ilk çeyreğinde en çok haberin otelcilik sektörü hakkında yayınlandığını ortaya çıkardı. Bankacılık ile İnşaat sektörlerinin de ikinci ve üçüncü sırayı aldığı belirlendi

Net Holding, KKTC'de konut sektörüne girdi!

Net Holding, 'Merit' markasıyla otelcilik sektöründe sürdürdüğü faaliyetlerinin yanına konut inşaatı ve satışını da ekliyor...

Eva Gayrimenkul 2014-2015 İstanbul yurt sektör raporu çıktı!

Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık, 2014 - 2015 öğrenim dönemine ait İstanbul yurt sektör raporunu yayınladı. Eva Gayrimenkul raporu 3 ayrı başlıkta inceleyerek ele aldı.

Turizm-otelcilik sektörü ilk 3 ayda en çok ilan veren sektör oldu!

TATİL sezonu yaklaşırken turizm sektörü de yaz hazırlıklarını hızlandırdı. 2015’in ilk 3 ayında turizm-otelcilik sektörü perakendeyi geçerek en çok eleman ilanı veren sektör oldu.

Türk Yapı Sektörü 2014 raporunu açıklıyor!

Türk Yapı Sektörünün tek referans kaynağı Türk Yapı Sektörü Raporu 2014'ün sunulacağı Türk Yapı Sektörü Analizi ve Paydaşları ile Yapının Geleceği Toplantısı, 25 Şubat Çarşamba günü 9:00-12:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Türk Yapı Sektörü 2014 Raporu 25 Şubat'ta açıklanıyor!

“Türk Yapı Sektörü Raporu 2014” 25 Şubat Çarşamba günü, Yapı-Endüstri Merkezi’nde yapılacak Türk Yapı Sektörü Analizi ve Paydaşları ile Yapının Geleceği Toplantısı ile açıklanıyor.

Can Karahasanoğlu: İnşaat sektörü adına 2014 iyi bir yıldı!

Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Can Karahasanoğlu, inşaat sektörünün son durumunu değerlendirdi. Karahasanoğlu, 2014 yılının inşaat sektörü için ve gayrimenkul sektörü için güzel geçtiğini ifade etti.

Antalya inşaat sektörü 2014 değerlendirmesi!

Deniz Karataş, sektör açısından 2014'ün durağan geçtiğini açıkladı. Antalya inşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında; inşaat sektörünün 2014 yılını değerlendirdi

Can Karahasanoğlu: İnşaat sektörü 2014 yılında yavaşladı!

2014 yılının inşaat sektörü için güzel geçtiğinin ifade eden Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Can Karahasanoğlu, "2013 yılında yüzde 7 büyüyen inşaat sektörü 2014 yılında yavaşladı.

İnşaat sektörü 2014 yılında yerinde saydı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında; inşaat sektörünün 2014 yılını değerlendirdi..

Deniz Karataş 2014 yılında inşaat sektörünü değerlendirdi!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında inşaat sektörünün 2014 yılını değerlendirdi..

Deniz Karataş: İnşaat sektörü açısından 2014 durağan geçti!

TÜM inşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya inşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, sektör açısından 2014'ün durağan geçtiğini açıkladı.

Antalya'da inşaat sektörü 2014'te yerinde saydı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş dernek binasında düzenlediği basın toplantısında inşaat sektörünün 2014 yılını değerlendirdi. Karataş, sektör açısından 2014'ün durağan geçtiğini dile getirdi...

İnşaat sektörü 2014'ün en çok tartışılan konularından biri oldu!

Sanayi ve inşaat sektörü kıyaslaması ve inşaata dayalı büyüme 2014'ün en çok tartışılan konularından biri oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sektöre destek veren açıklamalar yaptı; 'İnşaata dur demek olmaz' dedi

2014 otelcilik sektörü Haberi

2014 otelcilik sektörü

Türkiye'de otelcilik sektöründeki yenileme çalışmaları, yeni yatırım ve satın almaların finansman pazarında yaklaşık 20 milyar liralık kredi hacmi yaratacağı belirtiliyor.


Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) tarafından hazırlanan "Geleceğin Turizmi, Turizmin Geleceği" başlıklı rapora göre, Türkiye'nin turizmde geleceğe yönelik hazırlık sürecinde öncelikli konuların başında yenileme yatırımları geliyor.


Otellerin yenileme yatırımı yapmasının rekabetin yalnız fiyat olarak değil, kalite ile yürütülmesi açısından da önemli olduğuna dikkat çekilerek, konunun müşterilerin odalarındaki değerlendirme formuna yazdıkları notlara kadar yansımaya başladığı belirtildi.


Rakip ülkelerin yenileme çalışmaları


Raporda, başta İspanya olmak üzere Akdeniz ülkelerinin, artan rekabette güçlerini koruyabilmek için otel yenilemelerine odaklandığı, İspanya'da kamu ve yerel yönetimlerin sağladığı destekleme ile yenilemelerin zorunlu hale getirildiği, Yunanistan'ın iki yıldır bu konuda ciddi yatırım yaptığı, Mısır'ın da otel yenileme yatırımlarında atağa geçtiği...