02 / 05 / 2024

2014 Sincan projeleri

2014 Sincan projeleri

Sincan'da kentsel yenileme için hak sahipleri bilgileniyor. Sincan'da Kentsel Yenileme görüşmeleri devam ediyor. 3 aydır aralıksız devam eden görüşmelerde sona yaklaşan TOKİ uzmanları, müracaatta bulunmayanlara çağrıda bulundu.

12 soruda TOKİ Ankara Sincan 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Sincan Yenipeçenek ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci bugün gece saatlerinde başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında Ankara'da da yeni konutlar hayata geçirecek. Peki TOKİ Sincan Yenipeçenek projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

30 soruda TOKİ Ankara projeleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut üretimini hız kesmeden sürdürüyor. TOKİ'nin Ankara Sincan ve Mamak'ta konut satışları devam ediyor. İşte, 30 soruda TOKİ Ankara projeleri... 

TOKİ Sincan Saraycık 2. Bölge 1. Etap ihalesi 26 Eylül'de!

TOKİ'nin Ankara Sincan'da başlattığı kentsel dönüşüm projeleri kapsamında inşa edeceği Sincan Saraycık 2. Bölge 1. Etap'ın ihale detayları belli oldu. Projenin ihalesi 26 Eylül'de yapılacak.

Sincan 2015 projeleri!

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna katıldığı özel bir televizyon programında Kentsel Yenileme Projesindeki son durumdan Kültür ve Kongre Merkezine, 2. Çevre Yolu Projesinden hastaneye kadar pek çok projeyi izleyicilerle paylaştı.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı. İnşaat sektörünün önde gelen firmaları satışı devam eden gayrimenkul projelerinde uyguladıkları özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor. İşte yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri...

Halk GYO, 2014'te kârını yüzde 82 arttırdı!

Halk GYO, Eylül 2014 itibariyle öz kaynaklarını 798 milyon TL'ye çıkartırken, tamamlanan ve devam eden projeleri ile gayrimenkul portföy 1.5 Milyar TL seviyelerine yükseltti.

Ankara Sincan'da 5 milyon 145 bin TL'ye satılık otopark ve kültür merkezi binası!

Ankara Sincan'da mülkiyeti Sincan Belediyesine ait olan çok katlı otopark ve kültür merkezi binası kiraya verilmek üzere Sincan Belediye Başkanlığı tarafından 18 Aralık 2014 günü saat 14:00'de ihale ediliyor.

Sincan çok katlı otopark ve kültür merkezi 5.1 milyon TL'ye 5 yıllığına kiralık!

Sincan Belediye Başkanlığı tarafından ihaleye çıkarılan, Atatürk Mahallesi'ndeki çok katlı otopark ve kültür merkezi binasının 5 milyon 145 bin TL bedelle 5 yıllığına kiralanması işi için 8 Aralık 2014 tarihine kadar teklif alınıyor...

Ankara Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri devam ediyor!

Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri hızla devam ediyor. Saraycık ile Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki kentsel yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. İmar projeleri tamamlanan çalışmalarda vatandaş görüşmeleri de hızla yapılıyor.

2014 Sincan projeleri Haberi

2014 Sincan projeleri

Sincan'da kentsel yenileme için hak sahipleri ile görüşmeler devam ediyor. Saraycık ile Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki kentsel yenileme görüşmelerinde sona yaklaşıldı. Hak sahipleri ile tek tek masaya oturan TOKİ uzmanları, 3 aydır aralıksız sürdürdükleri görüşmeleri yılsonuna kadar tamamlamayı hedefliyor. 5 bin hak sahibine de ulaşıp hepsi ile görüşen TOKİ, www.sincan.bel.tr adresli internet sitesinden görüşmeye katılmayanların isimlerini yayınladı. 

28 Aralık'a kadar görüşmelerin süreceğini belir ten TOKİ yetkilileri görüşmeye katılmayan hak sahiplerine son çağrıda bulundu. Tüm hak sahipleri ile görüşmeyi istediklerini belirten uzmanlar, görüşme gerçekleşemeyen hak sahiplerine tekrar davet mektubu yolladı. 


GÖRÜŞMELER, 28 ARALIK 2014'E KADAR DEVAM EDECEK 


Atatürk Mahallesi Polatlı-2 Caddesi Kazım Karabekir Parkı yanındaki Kentsel Dönüşüm Hizmet Binası'nda gerçekleştirilen görüşmeler, 28 Aralık 2014'e kadar devam edecek. Konu ile ilgili bilgi almak isteyen hak...