18 / 05 / 2024

2014 son depremler

2014 son depremler

Kandilli Rasathanesi verilerine göre, 25 Aralık 2014'e kadar ülke genelinde büyüklükleri Richter ölçeğine göre 0,5-6,8 arasında değişen 12 bin 297 deprem meydana geldi. Günde ortalama 33 sarsıntı yaşandı.

Hangi ilde deprem oldu? İşte son depremler! Acil bakın!

Hangi ilde deprem oldu? Az önce deprem mi oldu sorularının yanıtları pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte AFAD son depremler listesi...

SON DAKİKA DEPREM: Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? 26 Ağustos 2023 güncel depremler!

26 Ağustos 2023 son depremler! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan depremleri izleyerek listelemeyi sürdürüyor. 26 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

SON DAKİKA DEPREMLER! 25 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

25 Ağustos 2023 son depremler! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan depremleri izleyrek listelemeyi sürdürüyor. 25 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

SON DAKİKA DEPREMLER: Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Son dakika deprem mi oldu? 23 Ağustos 2023!

Son dakika deprem açıklamaları ve AFAD ile Kandilli Rasathanesi tarafından sağlanan deprem listesi vatandaşlarca merak ediliyor. Peki, az önce deprem mi oldu? En son deprem nerede, ne zaman oldu? 23 Ağustos 2023 son depremler!

DEPREM: Son dakika az önce deprem mi oldu? En son deprem nerede, ne zaman oldu? 22 Ağustos 2023 son depremler!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi son dakika depremlerini yayınlamaya devam ediyor. Peki, az önce deprem mi oldu? En son deprem nerede, ne zaman oldu? 22 Ağustos 2023 son depremler!

SON DAKİKA DEPREM: Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? 18 Ağustos 2023 güncel depremler!

Ülkemizde sıkça yaşanan depremlerden en sonuncusu 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli gerçekleşti. Şu an iyileşme süreci yaşanıyor ancak artçı sarsıntılar devam ediyor. İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin hazırladığı 18 Ağustos 2023 tarihli son depremler listesi...

SON DAKİKA DEPREMLER! Az önce deprem mi oldu? En son nerede, ne zaman deprem oldu? 21 Temmuz 2023!

21 Temmuz 2023 son depremler! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan depremleri izleyrek listelemeyi sürdürüyor. 21 Temmuz deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

En son nerede, ne zaman deprem oldu? 13 Temmuz 2023 az önce deprem mi oldu? Son dakika depremler!

Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Malatya ve çevresinde sabah saatlerinde birçok kişi tarafından hissedilen depremler kaydedildi. Peki, deprem mi oldu, nerede oldu? İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamalara göre son depremler listesi...

SON DAKİKA DEPREM: Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? 11 Temmuz 2023 güncel depremler!

Türkiye’de olan son depremler günü gününe takip ediliyor ve AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından takip ediliyor. 11 Temmuz 2023 son dakika depremler! Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? İşte son depremler!

SONDAKİKA: AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? En son deprem ne zaman oldu? İşte 4 Temmuz 2023 son depremler!

4 Temmuz 2023 tarihinde meydana gelen son depremler listesi, birçok kişi tarafından hissedilen depremlerle ilgili bilgilerin hala internet üzerinde araştırılmaya devam edildiğini gösteriyor. Az önce deprem oldu mu? En son deprem ne zaman oldu? İşte ayrıntılar...

Son dakika: Az önce deprem mi oldu? En son deprem ne zaman oldu? İşte 3 Temmuz 2023 son depremler!

3 Temmuz 2023 tarihinde meydana gelen son depremler listesi, birçok kişi tarafından hissedilen depremlerle ilgili bilgilerin hala internet üzerinde araştırılmaya devam edildiğini gösteriyor. Az önce deprem oldu mu? En son deprem ne zaman oldu? İşte ayrıntılar...

DEPREM Mİ OLDU? Az önce sallandık mı? En son deprem ne zaman oldu? İşte 2 Temmuz 2023 son depremler!

2 Temmuz 2023 tarihinde meydana gelen son depremler listesi, birçok kişi tarafından hissedilen depremlerle ilgili bilgilerin hala internet üzerinde araştırılmaya devam edildiğini gösteriyor. Az önce deprem oldu mu? En son deprem ne zaman oldu? İşte ayrıntılar...

SONDAKİKA: AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Deprem mi oldu? Son deprem, nerede, kaç şiddetinde? İşte son depremler!

27 Haziran 2023 tarihli son depremler listesine göre, birçok kişi tarafından hissedilen depremlerle ilgili bilgiler internet üzerinden araştırılmaya devam ediyor. Peki, az önce deprem oldu mu? En son deprem ne zaman oldu? İşte ayrıntılar...

2014 son depremler Haberi

2014 son depremler


Kandilli Rasathanesi verilerine göre, 25 Aralık 2014'e kadar ülke genelinde büyüklükleri Richter ölçeğine göre 0,5-6,8 arasında değişen 12 bin 297 deprem meydana geldi. Günde ortalama 33 sarsıntı yaşandı. 


AA muhabirinin, Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerinden derlediği bilgilere göre, bu yıl büyüklüğü 3'ün altında 10 bin 946 deprem kaydedildi. Depremlerden bin 187'sinin büyüklüğü 3'ün, 153'ünün büyüklüğü ise 4'ün üzerinde ölçüldü. 


Rasathane tarafından kayıt altına alınan Ege ve Akdeniz kıyılarında 5'in üzerindeki büyüklüğe sahip deprem sayısı ise 11 oldu.  


Bu yılki en etkili deprem  24 Mayıs'ta saat 12.25'te Ege Denizi Gökçeada açıklarında meydana gelirken, bu depremin büyüklüğü kayıtlara 6,8 olarak geçti.


Rasathane yetkililerinden alınan bilgiye göre, bir önceki yıla göre bu yıl yaşanan deprem sayısında yüzde 20'lik azalma görüldü. 


Yıl içerisinde Türkiye ve...