01 / 05 / 2024

SONDAKİKA: AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? En son deprem ne zaman oldu? İşte 4 Temmuz 2023 son depremler!

SONDAKİKA: AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? En son deprem ne zaman oldu? İşte 4 Temmuz 2023 son depremler!

4 Temmuz 2023 tarihinde meydana gelen son depremler listesi, birçok kişi tarafından hissedilen depremlerle ilgili bilgilerin hala internet üzerinde araştırılmaya devam edildiğini gösteriyor. Az önce deprem oldu mu? En son deprem ne zaman oldu? İşte ayrıntılar...



Kandilli Rasathanesi ve AFAD, Türkiye ve çevresinde meydana gelen depremleri düzenli olarak takip ediyor ve en güncel deprem listesini paylaşıyor. 2 Temmuz tarihli güncel liste, son depremlerin konumunu ve büyüklüğünü öğrenmek için kullanılabilir. Bu liste aracılığıyla en son depremlerin yerini ve şiddetini görebilirsiniz.

AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? DEPREM OLDU? EN SON DEPREM NE ZAMAN OLDU?

 

Türkiye, 4 Temmuz 2023 tarihinde son saatlerde üç farklı şehirde meydana gelen depremlerle sarsıldı. Depremler, Dulkadiroğlu (Kahramanmaraş), Beypazarı (Ankara) ve Çameli (Denizli) illerinde kaydedildi. Herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmadığı rapor edilen depremler, yerel halkta kısa süreli panik ve endişe yarattı.

İlk deprem, saat 18:01'de Çameli ilçesinde, 1.9 büyüklüğünde ve 7.04 kilometre derinlikte meydana geldi. Denizli çevresinde hissedilen bu deprem, kısa süreli olarak bölgede tedirginlik yarattı.

Bir diğer sarsıntı, saat 18:04'te Ankara'nın Beypazarı ilçesinde gerçekleşti. 1.7 büyüklüğündeki bu depremin, 7.0 kilometre derinlikte meydana gelmesi nedeniyle büyük çapta zarara yol açması beklenmiyor.

En son deprem ise saat 18:13'te Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde kaydedildi. 1.6 büyüklüğündeki bu deprem, 6.61 kilometre derinlikte meydana geldi ve bölgede hafif düzeyde sarsıntı hissedildi.


Geri Dön