03 / 05 / 2024

2014 temmuz Plastik sektörü

2014 temmuz Plastik sektörü

Plastik sektörünü çeyrek asırdır aynı çatı altında toplayan PAGEV, üyelerini ve sektör temsilcilerini bu kez Polat Renaissance Otel'de düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Plastik sektörü 2023 yılında Avrupa liderliğine koşuyor!

Plastik sektörünü çeyrek asırdır aynı çatı altında toplayan PAGEV, üyelerini ve sektör temsilcilerini bu kez Polat Renaissance Otel’de düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Naksan Plastik'in Yenibosna'daki taşınmaz ihalesi 6 Temmuz'a ertelendi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İstanbul Avrupa Yakası Yenibosna'daki taşınmazı ve muhdesatının satışına ilişkin ihaleyi 6 Temmuz 2021 tarihine erteledi.

Derimer Turizm Plastik Oto Parçaları İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derimer Turizm Plastik Oto Parçaları İnşaat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 27 Temmuz 2017 tarihinde Murat Barak tarafından kuruldu.

Konut satışları hız kesmedi!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, "Geçen sene 2014 Temmuz ayında bir önceki 2013 yılının aynı dönemine göre yüzde 7 daralma gösteren konut satışlarının 2013-2015 döneminde yüzde 8 büyüdüğünü belirtiyor" dedi.

AVM ciroları arttı!

AVM Endeksi'nin Temmuz ayı sonuçları açıklandı. Her ay düzenli olarak yayınlanan verilere göre ciro endeksi Temmuz 2015 döneminde 2014 Temmuz ayı ile karşılaştırıldığında yüzde %19,75'lik bir artışla 194 puana ulaştı.

AVM Ciro Endeksi Temmuz'da yüzde 19,75 arttı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi’nin Temmuz ayı sonuçları açıklandı. 2014 Temmuz ayına göre yüzde 19,75’lik bir artışla 194 puana ulaştı.

Ceren Geri Dönüşüm Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceren Geri Dönüşüm Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bekir Öztürk tarafından 50 bin TL sermaye ile 30 Temmuz 2015 tarihinde Sultangazi'de kuruldu.

Ahser Plastik Metal Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi açıldı!

Ahser Plastik Metal Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi 100 bin TL sermaye ile 21 Temmuz 2015 tarihinde Ataşehir'de açıldı.

Tuzla Plastik Granül Üretim Tesisi Kapasite Artışı toplantısı 28 Temmuz'da!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi'nde Vatan Plastik San. ve Tic. A.Ş tarafından yapılacak olan Plastifiyan ve Plastik Granül Üretim Tesisi Kapasite Artışı ve Tehlikeli Atık Geri Kazanım Faaliyeti" için toplantı yapılacak.

CMN Plastik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CMN Plastik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Kerem Çimen tarafından 20 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Pendik, Yeni Mahallesi, Süreyyapaşa Caddesi, Feyzullahbey Sitesi'nde kuruldu.

Vahdet Plastik Kimyevi Maddeler ve Grabül İmalatı İthalat İhracat San. ve Tic.Limited Şirketi İkitelli Şb. açıldı!

Vahdet Plastik Kimyevi Maddeler ve Grabül İmalatı İthalat İhracat San. ve Tic.Limited Şirketi İkitelli Şb. Furkan Aydın Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Başakşehir'de açıldı.

Asyalılar Elektrik Elektronik Plastik İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asyalılar Elektrik Elektronik Plastik İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Kahyaoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Temmuz' da Çekmeköy' de kuruldu.

Demir fiyatları 9 Temmuz 2015!

Demir cevherinin fiyatı 2014 yılında yüzde 44 oranında düşmüştü. 2015'e artışla giren demir fiyatlarındaki artış sürecek mi? İşte demir fiyatları 9 Temmuz 2015 son durum...

Demir fiyatları 3 Temmuz 2015!

Demir cevherinin fiyatı 2014 yılında yüzde 44 oranında düşmüştü. 2015'e artışla giren demir fiyatlarındaki artış sürecek mi? İşte demir fiyatları 3 Temmuz 2015 son durum...

2014 temmuz Plastik sektörü Haberi

2014 temmuz Plastik sektörü

Plastik sektörü temsilcisi firmaların ilgi gösterdiği iftar gecesi Dünya Gazetesi yazarı Rüştü Bozkurt'un söyleşisi ile renklendi. 

1989 yılından bu yana plastik sektöründeki faaliyetlerine devam eden Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV), sektör temsilcilerini Polat Renaissance Otel'de düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde ağırladı. PAGEV'in ev sahipliğinde organize edilen gece; plastik sektörünün önemli aktörleri, sektörün tüm sivil toplum örgütleri ve sektöre destek veren çeşitli kurum ve kuruluşlardan yaklaşık 350 kişinin katılımı ile bugüne kadar gerçekleştirilen en yüksek katılımlı iftar yemeği özelliğine de sahip oldu. Dünya Gazetesi yazarı Rüştü Bozkurt ise yaptığı keyifli konuşmada. Türkiye ekonomisi ve plastik sanayinin büyümesi için yapılması gerekenleri sanayiciler ile paylaştı. 

PAGEV Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Eıoğlu ise iftar yemeği sırasında yaptığı konuşmada başkanlığa seçildiği dört aylık...