17 / 05 / 2024

2014 temmuz Sanayi üretimi

2014 temmuz Sanayi üretimi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), mayıs ayına ilişkin sanayi üretim endeksi sonuçlarını açıkladı. Takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretim endeksi, mayısta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 3,3 arttı.

İnşaat malzemesi sanayi endeksi Temmuz ayında 71,54 puan oldu!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemesi Sanayi Bileşik Endeksi Temmuz 2023 sonuçları açıklandı. Buna göre İnşaat malzemesi sanayi endeksi Temmuz ayında 71,54 puan oldu.

O ilde sanayi tesis alanı imarlı arsa satılacak! İhalesi 14 Temmuz'da!

Devrek Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Zonguldak Devrek'te yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 14 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Temmuz 2021'de ne oldu?

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından her ay düzenli şekilde açıklanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi’nin Temmuz 2021 sonuçları yayınlandı.

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi satış ihalesi 17 Temmuz'da!

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nde yer alan 79 adet dükkan 17 Temmuz'da yapılacak ihaleyle satışa çıkacak.

Bingöl III. Kısım Küçük Sanayi Sitesi işyeri yapım ihalesi 11 Temmuz'da!

Bingöl Merkez III. Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından 501 işyeri yapım işi ihale ediliyor. İhale 11 Temmuz'da gerçekleşecek..

Artvin Şavşat Küçük Sanayi Sitesi işyeri yapım ihalesi 4 Temmuz'da!

Artvin Şavşat Sahara Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 20 adet işyeri yapım işi ihale ediyor. İhale 4 Temmuz'da gerçekleşecek..

Bingöl Küçük Sanayi Sitesi işyeri yapım ihalesi 11 Temmuz'da!

Bingöl Merkez III. Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından 501 işyeri yapım işi ihale ediliyor. İhale 11 Temmuz'da yapılacak...

Temmuz Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temmuz Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Deniz Hışman tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.

Konut satışları hız kesmedi!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, "Geçen sene 2014 Temmuz ayında bir önceki 2013 yılının aynı dönemine göre yüzde 7 daralma gösteren konut satışlarının 2013-2015 döneminde yüzde 8 büyüdüğünü belirtiyor" dedi.

Avrupa'da sanayi üretimi Temmuz'da yüzde 1,9 arttı!

Avro Bölgesi'nde sanayi üretimi bu yılın temmuz ayında beklentileri aşarak bir önceki aya göre yüzde 0,6, yılık bazda da yüzde 1,9 arttı.

Sanayi ciro endeksi Temmuz'da yüzde 1 düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), temmuz ayına ilişkin sanayi ciro endeksi verilerini açıkladı. Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış toplam sanayi ciro endeksi, temmuzda bir önceki aya göre yüzde 1 düşüş gösterdi.

AVM ciroları arttı!

AVM Endeksi'nin Temmuz ayı sonuçları açıklandı. Her ay düzenli olarak yayınlanan verilere göre ciro endeksi Temmuz 2015 döneminde 2014 Temmuz ayı ile karşılaştırıldığında yüzde %19,75'lik bir artışla 194 puana ulaştı.

AVM Ciro Endeksi Temmuz'da yüzde 19,75 arttı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi’nin Temmuz ayı sonuçları açıklandı. 2014 Temmuz ayına göre yüzde 19,75’lik bir artışla 194 puana ulaştı.

2014 temmuz Sanayi üretimi Haberi

2014 temmuz Sanayi üretimi

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretim endeksi, mayısta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 3,3 arttı. Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi ise bir önceki aya kıyasla yüzde 1 azaldı.


Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), mayıs ayına ilişkin sanayi üretim endeksi sonuçlarını açıkladı.


Buna göre, mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış hesaplamada, mayısta, bir önceki aya göre madencilik ve taşocakçılığı sektörü endeksi yüzde 2,6, imalat sanayi sektörü endeksi yüzde 1 azaldı. Elektrik, gaz, buhar ve iklimlendirme üretimi ve dağıtımı sektörü endeksinde ise değişim olmadı.


Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi, mayısta bir önceki aya göre yüzde 1 azalırken, takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi ise geçen yılın aynı ayına oranla yüzde 3,3 artış gösterdi.


Sanayinin alt sektörleri incelendiğinde mayısta yıllık bazda, madencilik ve taşocakçılığı sektörü...