05 / 05 / 2024

2014 TOKİ artış oranları

2014 TOKİ artış oranları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 2014 yılı ikinci altı aylık dönemde geri ödemelerde yeniden değerlendirme oranlarını belirledi. İşte bu belirlenen oranlara göre TOKİ artış oranları 2014...

TOKİ'den Orhangazi'ye yeni projeler yolda!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ olarak Türkiye'nin dört bir yanma farklı projeler hazırladıklarını belirterek, "TOKİ artık yöresel mimari gerçeğini de göz önünde bulundurarak projeler hazırlıyor."

TOKİ şehirlerin tarihine uygun binalar inşa edecek!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "TOKİ artık, şehirlerimizin tarihine uygun binalar inşa edecek. Talimat verdim. Bizzat görmediğim hiçbir TOKİ projesi hayata geçirilmeyecek. Şehrin mimarisine aykırı tek bir inşaat yapılmayacak" dedi.

TOKİ artış oranları Ocak-Haziran 2016!

TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) tarafından inşa edilen konutlardan daire sahibi olan kimselerin ödediği taksitlere 6 ayda 1 zam yapılıyor. İşte TOKİ artış oranları Ocak-Haziran 2016..

Tek-Art İnşaat'ın 2014 yılı olağan genel kurulu tescillendi!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş. 'nin 16 Kasım 2015 tarihinde yapılan 2014 yılı Olağan genel kurul Toplantısı İstanbul Ticaret Sicil Memurluğu tarafından bugün tescil edildi.

Tek Art İnşaat 2014 finansal tablosunu yayınladı!

Tek Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tek Art İnşaat 2014 yılına ait faaliyet raporunu yayınladı.

Torunlar GYO 2014'te perakende satışlarını 11.7 artırdı!

Türkiye’nin en büyük yerli AVM yatırımcısı Torunlar GYO; 2014 yılında ziyaretçi sayısını birebirde yüzde 2.7, perakende satışlarını ise yüzde 11.7 oranında artırdı.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk'ta yeni karar alındı!

TOKİ artık Şanlıurfa’da kurumlar aracılığıyla konut satışı yapmayacak. Şikayetler üzerine konutlar doğrudan TOKİ tarafından vatandaşa satılacak...

TOKİ Şanlıurfa kararını verdi!

Şanlıurfa'da dernekler aracılığıyla yapılan konut satışlarında usulsüzlük olduğu şikayeti üzerine soruşturma başlatan TOKİ, yeni bir karar aldı. TOKİ artık Şanlıurfa'da kurumlar aracılığıyla konut satışı yapmayacak.

Kira artış oranları Aralık 2014!

Mesken kiralamalarında kullanılacak kira artış oranları 5 Ocak 2015 tarihinde açıklandı. Açıklanan verilere göre kiraya en fazla %6,36 zam yapılabilecek. İşte kira artış oranları Aralık 2014...

TOKİ'de kalite harekâtı başladı!

TOKİ'de kalite harekâtı başladı. Dar gelirlilere uygun fiyatlarla konut yapan TOKİ, artık inşaatlarına kalitesiz malzeme girişini engelleyecek. TOKİ Başkanı Turan, "Kurum, kalitede referans olacak" dedi

TOKİ inşaatlarında kalitesiz malzeme kullanmayacak!

Dar gelirlilere uygun fiyatlarla konut yapan TOKİ, artık inşaatlarına kalitesiz malzeme girişini engelleyecek. TOKİ Başkanı Turan, "Kurum, kalitede referans olacak" dedi..

Konut kira artış oranı Kasım 2014!

Borçlar Kanunu kapsamında yer alan hükümlere göre, konutta kira artış hesabında Üretici Fiyat Endeksi oranları kullanılıyor. İşte 3 Aralık'ta açıklanan konut kira artış oranı Kasım 2014..

Kira artış oranları Kasım 2014!

Kira hesaplamalarında kullanılan ÜFE oranları TÜİK tarafından açıklanıyor. Geçen ayki verilere göre yüzde 10,10 oranında zam yapılmıştı. Peki, bu ay ne kadar zam yapılacak? İşte kira artış oranları Kasım 2014...

2014 TOKİ artış oranları Haberi

2014 TOKİ artış oranları

TOKİ artış oranları 2014 belirlendi. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 2014 yılı ikinci altı aylık dönemde geri ödemelerde yeniden değerlendirme oranlarını belirledi.


İşte TOKİ artış oranları 2014!


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ndan açılan konut kredilerinin kullanım ve geri ödemelerine uygulanacak artış oranı yüzde 6,50 olarak belirlendi.


İdare tarafından inşa ettirilen ve bir önceki altı aylık memur maaş artış oranına bağlı olarak satışa sunulan yeni projelerin, geri ödemelerine esas borç bakiyeleri ve taksit bedelleri, bir önceki altı aylık dönemdeki (1 Ocak - 30 Haziran 2014 dönemi) memur maaş artış oranı ile güncellenecektir. Bu oran yüzde 6,50 olarak belirlendi.


İdare tarafından inşa ettirilen ve satışa sunulan eski projeler ile 03/04/2001 tarih ve 24362 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 2001/2202 sayılı Bakanlar Kurulu kararı gereği, T.  Emlak...