17 / 05 / 2024

2014ün en moda renkleri

2014ün en moda renkleri

Ekonomist dergisi bu yılın moda renklerini derledi. Boya uzmanları bu yılın en popüler renginin mor olduğunu vurgularken, huzur için yeşil ve mavi tonların tercih edilmesini öneriyorlar...

Dünyanın En Büyük Uluslararası Müteahhidi listesindeki 40 Türk firma!

“Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 2014 yılında 42 olan Türk müteahhitlik firması sayısı 2015 yılında 40 oldu.

Türk müteahhitleri dünyanın en büyükleri arasında!

'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 2013 verilerine göre 42 olan Türk müteahhitlik firması sayısı 2014 yılı verilerine göre 2015 yılında 43'e yükseldi.

Yılın en stil konut projesi Gökdeniz Kartal seçildi!

Kartal’ın en dikkat çeken bölgelerinden Esentepe Mahallesi’nde Adalar manzarasına karşı yükselen Gökdeniz Kartal projesi, katıldığı Fashion TV Moda Ödülleri gecesinde ödüle layık görüldü.

Gökdeniz Kartal projesi yılın en stil konut ödülü aldı!

Kartal'ın en dikkat çeken bölgelerinden Esentepe Mahallesi'nde Adalar manzarasına karşı yükselen Gökdeniz Kartal projesi, katıldığı Fashion TV Moda Ödülleri gecesinde ödüle layık görüldü.

Gökdeniz Kartal yılın en stil konut projesi seçildi!

Kartal’ın en dikkat çeken bölgelerinden Esentepe Mahallesi’nde Adalar manzarasına karşı yükselen Gökdeniz Kartal projesi, katıldığı Fashion TV Moda Ödülleri gecesinde ödüle layık görüldü.

Almanya'da emlak piyasası son 10 yılın en üst seviyesine çıktı!

ALMAN Federal İstatistik Dairesi 2014 yılı içinde Almanya'da en çok mülk satın alanların başında Çinlilerin geldiğini açıkladı. Alman inşaat ve emlak piyasası son 10 yılın en üst seviyesine çıktı.

Konya Torku Arena 2014'ün en iyi 5 stadyumundan biri!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Büyükşehir Torku Arena, her yıl düzenlenen dünyanın en iyi stadyumları yarışmasında ilk 5'te yer aldı..

The House Residence Bomonti'nin web sitesi dünyanın en iyi seçildi!

Dünyanın önemli dijital medya ödül organizasyonlarından “IMA 2014” sahiplerini buldu. The House Residence Bomonti’nin internet sitesi IMA 2014’te “Bina ve Yapı” kategorisinde “Dünyanın En İyisi” oldu ve “Best In Class” ödülüne layık görüldü.

İstanbul dünyanın en hızlı büyüyen 3. şehri!

ABD’li araştırma kuruluşları Brookings Enstitüsü ve JP Morgan Chase tarafından hazırlanan “Global Metro Monitor 2014” raporuna göre İstanbul, dünyanın en hızlı büyüyen üçüncü şehri seçildi.

Torku Arena, dünyanın en iyi 5 stadyumu arasına girdi!

Konya Büyükşehir Torku Arena, 2014 Yılının En İyi Stadyumları Yarışması'nda ilk 5'te yer aldı. Akyürek, "Bu, hem Konya hem de Türkiye için önemli bir başarı. " dedi.

2014 Yılının En İyi Stadyumları yarışmasına Türkiye'den 2 aday!

Konya’da inşa edilen 42 bin kişilik Torku Arena Stadı ile İstanbul’daki Başakşehir Fatih Terim Stadyumu, “Yılın En İyi Stadyumları” yarışmasına aday gösterildi. İki stat, 20 ülkeden 32 stadyum ile yarışmada Türkiye’yi temsil ediyor.

Sabiha Gökçen 2014'te de Avrupa’nın en hızlı büyüyen havalimanı oldu!

2009, 2010, 2012 ve 2013 yıllarında Avrupa ’nın en hızlı büyüyen havalimanı seçilen İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı ’nın zirvedeki yeri 2014 yılında da değişmedi.

Melih Gökçek 2014’ün En İyi Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Dünya Gazeteciler Derneği tarafından da “2014’ün En İyi Büyükşehir Belediye Başkanı” seçildi. “2014 Medya Oskarları Ödül Töreni” Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda yapıldı.

2014ün en moda renkleri Haberi

2014ün en moda renkleri


Bahar aylarının gelmesi ile birlikte evlerde yenilenme ve bahar temizliği vakti de geldi. Ekonomist dergisi bu yılın moda renklerini derledi.


Havaların ısınmasıyla birlikte insanlarda bir değişim isteği uyanıyor. Bahar mevsimiyle birlikte evlerin boyalarının da yenilenmesi, mekanların daha temiz, ferah bir hale gelmesi anlamını taşıyor. Bu süreçte renklerin insanlar üzerinde yaratığı güçlü etkisini doğru kullanarak evlerimize şans, bereket ve huzur getirmek elimizde. 

Bu yılın moda renklerini, evinize, ofisinize şans ve bereket için 2014'ün en popi'ıler renkleri araştırdık. Boya uzmanları bu yılın en popüler renginin mor olduğunu vurgularken, huzur için yeşil ve mavi tonların tercih edilmesini öneriyorlar. 

Boya uzmanlarına siz okurlarımız için 2014'ün öne çıkan « renkleri arasından evinizin enerjinizi yükseltecek renkleri seçtirdik... 

RENKLER NEYİ SİMGELİYOR? 

Doğadaki her renk farklı bir etkiye sahip. 

Örneğin morun şans getirdiğine,...