21 / 05 / 2024

2015 ağaoğlu son kamPANYA

2015 ağaoğlu son kamPANYA

Ağaoğlu İnşaat Şirketler Grubu'nun başlattığı kampanya kapsamında My Home Maslak ve My Towerland projeleri yer alıyor. Teslimler hemen yapılıyor. İşte Ağaoğlu 50 ay vade sıfır faiz kampanyası detayları...

Ağaoğlu ve Net Turizm'in Milas projesinde son dakika gelişmesi! İnşaat ruhsatları resmen iptal edildi!

Ağaoğlu – Net Holding A.Ş. ortak girişimi ile inşa edilcek olan tatil köyü için bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Ali Ağaoğlu'nun Milas projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi haberi ardından sağlık durumuyla ilgili son durum açıklandı

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun öğle saatlerinde kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Yakınları tarafından hemen hastaneye kaldırılan iş adamına hastanede müdahale edildi. Ağaoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin son gelişmeyi şirketi açıkladı.

Ağaoğlu Umutlu HES projesi son aşamada!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Amasya Taşova'da inşa ettiği Umutlu Hidroelektrik Santrali'nde son aşamaya gelindi. Devlet Su İşleri (DSİ) Kanal Kabul işlemi önceki gün gerçekleştirilen Umutlu HES, üretime geçmek için gün sayıyor.

Ağaoğlu Cityscape 2015'te 67 milyon dolarlık satış yaptı!

Ağaoğlu Cityscape 2015'te 67 milyon dolarlık satış yaptı. Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı'na yapılan satış ile Maslak 1453 projesinde 140 dairenin bulunduğu kule tek kalemde satıldı.

Ağaoğlu, Maslak 1453'ün 140 dairelik bloğunu Cityscape'te sattı!

Dubai Cityscape 2015’in en yüksek satışı Ağaoğlu’ndan… Ağaoğlu Şirketler Grubu, ülkemiz ve Türk gayrimenkul sektörünün yurtdışındaki gurur kaynağı olmaya devam ediyor…

Ağaoğlu, Cityscape’te İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ni tanıttı!

Bu sene ‘United Nations of Ağaoğlu’ mottosu ile Dubai Cityscape 2015’e katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesini tüm dünyaya tanıttı.

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nda transfer atağı!

1 Mayıs 2015'ten itibaren Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kumlu Başkanı olarak görev üstlenen Önder Halisdemir, grubun üst yönetimini güçlü isimlerle takviye ediyor.

Ağaoğlu Junior Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Junior Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Hakkı İbrahimoğlu, Onur İbrahimoğlu ve Hüseyin Avni İbrahimoğlu tarafından 2 milyon TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

2002 yılında Ağaoğlu My City'de 80 milyar liraya daire!

2002 yılında Ağaoğlu My City'de bulunan son 16 daire, genişliğine göre 80 milyar liradan (675 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş. 380 metrekare büyüklüğündeki villalar ise 300 bin dolara satılıyormuş.

Ali Ağaoğlu: Kur artışını olumlu görüyorum!

Dolarda son zamanlarda yaşanan artış bir çok sanayiciyi tedirgin ederken Ali Ağaoğlu'ndan ilginç bir çıkış geldi: Ben olumlu görüyorum...

Ağaoğlu My Home Maslak kampanya detayları!

My Home Maslak projesi için de geçerli olacak olan Ağaoğlu İnşaat kampanyası 13 Şubat 2015 tarihi itibariyle başladı. İşte Ağaoğlu My Home Maslak kampanya detayları...

Ağaoğlu faiz desteği kampanyası!

Sadece 200 adet hemen teslim konut için geçerli olan Ağaoğlu faiz desteği kampanyası 13 Şubat 2015 tarihi itibariyle başladı. Kampanya Ağaoğlu İnşaat'ın Maslak ve Ataşehir'de yükselen 3 projesini kapsıyor.

Ağaoğlu projelerine 20 Ocak'tan itibaren zam yapacak!

Ağaoğlu İnşaat bazı ofis ve konut projelerinde fiyat zammı yapacak. Fiyat artışından etkilenmemek için son gün 20 Ocak. İşte detayları...

2015 ağaoğlu son kamPANYA Haberi

2015 ağaoğlu son kamPANYA

Ağaoğlu 50 ay vade sıfır faiz kampanyası detaylarından önce kampanyanın geçerli olduğu projelerden bahsedelim. Ağaoğlu İnşaat Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun reklamında rol aldığı kampanya My Home Maslak ve My Towerland projelerinde geçerli.


Ağaoğlu My home Maslak projesinde teslimler hemen yapılıyor. 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 4,5+1, 4+1 dairelerin yer aldığı projede daireler 572 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Ağaoğlu My Towerland projesinde de teslimler hemen yapılıyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı projede 2+1 daireler 697 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Ağaoğlu 50 ay vade sıfır faiz kampanyası

-Yüzde 10 peşinat, yüzde 50'si banka kredisiyle, yüzde 40'ı faizsiz ara ödeme şeklinde ödeniyor.

-Yüzde 50'si peşinat, yüzde 50'si...