10 / 05 / 2024

2015 başakşehir Evvel İstanbul

2015 başakşehir Evvel İstanbul

Evvel İstanbul projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 700 TL'den başlıyor. Projede toplam 1.500 tane daire yer alıyor. Peki Evvel İstanbul Evleri nerede?

Evvel İstanbul Başakşehir Emlak Konut fiyatları 2017!

İstanbul Başakşehir'de yükselen Evvel İstanbul projesi 11-29 katlı sekiz blokta 678 daire ve ticari birimlerden oluşuyor. Evvel İstanbul projesi de "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Evvel İstanbul Başakşehir Emlak Konut fiyatları 2017...

Başakşehir Park Mavera 2.etap teslim tarihi!

Başakşehir Park Mavera 2.etap projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 850 TL'den başlıyor. Park Mavera 2.etap projesi Evvel İstanbul'un yanında yükseliyor...

Başakşehir’de ticari ünitelere ilgi artıyor!

Gayrimenkul sektör araştırmalarında 2015 yılında İstanbul’un en çok değer kazanan ilk üç ilçesi arasında yer alan Başakşehir’de, konutun yanı sıra ticari ünitelere olan ilgi de artıyor.

Suriyeli zenginler Başakşehir'de metrekare fiyatlarını artırdı!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Wiliams'a göre, 2015'te İstanbul'da metrekare fiyatları yüzde 12 artarken, en çok artış yüzde 40 oranıyla Başakşehir'de görüldü.

Designfloor, Başakşehir’de 100 bin metrekarelik parke anlaşması yaptı!

Designfloor, Başakşehir’de yapımı devam eden Evvel İstanbul ve Adım İstanbul projelerine 100 bin metrekarelik parke satışı gerçekleştirdi.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde dükkanları!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde dükkanları açık artırma ile 29 Kasım 2015 Pazar günü ihale ediliyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde'de fiyatlar 850 bin liradan başlıyor...

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen proje Özkar ile Özülke İnşaat imzası taşıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde iletişim!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde iletişim için 444 66 10 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 Pazar günü gerçekleşecek olan projede teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor.

Başakşehir Adım İstanbul'da ön satışlar başlıyor!

İstanbul'un giderek merkezi haline gelen Başakşehir'de Emlak Konut GYO ile İntaya, EYS, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla gerçekleştirilecek 'Adım İstanbul' Evvel İstanbul projesinin hemen yanında yer alıyor.

Başakşehir Avrupa Konutları 1. Etap satılık daire!

Başakşehir Avrupa Konutları 1. Etap satılık daire tipleri arasında 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. Artaş İnşaat imzası ile yükselecek proje Evvel İstanbul'a komşu lokasyonda yer alacak.

Adım İstanbul Başakşehir'de ön satışlar başlıyor!

Evvel İstanbul projesinin hemen yanında hayata geçirilecek olan Adım İstanbul, Başakşehir yeni merkezinde inşa edilecek.

Nidapark Başakşehir Evleri adres!

Daire büyüklüklerinin 88 metrekareden başladığı projede daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Nidapark Başakşehir Evleri adres bilgileri kapsamında Evvel İstanbul 'un yanında yükseliyor.

Başakşehir Adım İstanbul'da ön satışlar başladı!

Evvel İstanbul projesinin hemen yanında yer alan Adım İstanbul’da ön satışlar başlıyor. Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla hayata geçirilen Adım İstanbul Başakşehir yeni merkezin kalbinde yer alıyor.

2015 başakşehir Evvel İstanbul Haberi

2015 başakşehir Evvel İstanbul

"Evvel İstanbul Evleri nerede?" sorusunun yanıtını vermeden önce projeden bahsedelim. 94 bin 636 metrekare alan üzerine yükselen proje 26 Kasım'da görücüye çıkacak.


Evvel İstanbul projesi 3 etap olarak tasarlandı.  İntaya-İntes ve Eyg Yapı tarafından inşa edilen projede teslimler 2017 yılının sonunda gerçekleşecek.


Evvel İstanbul projesinde toplam 1500 adet konut bulunuyor. 1. etabının 678 konuttan meydana geldiği projede metrekare birim fiyatı 2 bin 700 lira ile 3 bin 500 lira arasında değişiyor.


Başakşehir Kayabaşı 3. etapta yükselen Evvel İstanbul projesinde fitness center, yüzme havuzu, sauna, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, spor alanları bulunuyor.


Evvel İstanbul Evleri nerede?

Evvel İstanbul adres: Kayaşehir Bulvarı No:2 Başakşehir / İstanbul


Evvel İstanbul iletişim

Tel: 0216 527 56 19 

Web: www.evvelistanbul.com/

Esra Nur...