02 / 05 / 2024

2015 gökçeören köy konağı

2015 gökçeören köy konağı

İzmit Belediyesi tarafından Gökçeören’de bir süre önce yapımına başlanan köy konağının tamamlandığı ve 17 Mayıs Pazar günü hizmete gireceği öğrenildi.

Prof. Dr. Gürsel Öngören: Kentsel dönüşümün önündeki en büyük engeller kalktı!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada kanunda yapılan yeni düzenlemelerle kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerin kalktığını söyledi.

Çiftçiler hemen bakın! Gübre fiyatlarında büyük şok! Peş peşe açıklandı! Tarım Kredi, piyasadan daha pahalı!

Çiftçiler hemen bakın! Gübre fiyatlarında büyük şok! Peş peşe açıklandı! Tarım Kredi, piyasadan daha pahalı!

Sevgililer günü indirimi başladı! Yüzde 40 indirim! Küpeden yüzüğe ne ararsan var! Sirius 7 Şubat 2023 fiyat listesi

En önemli günlerden biri olan 14 Şubat sevgililer gününe sayılı günler kaldı. Sevdikleri için hediye arayanlar indirimleri takip ediyor. Sirius pırlantada sevgililer günü indirimi başladı.  Yüzde 40 indirim! Küpeden yüzüğe ne ararsan var!

Dolar 3 gün sonra böyle olacak! Fed peş peşe açıkladı! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar koşun hemen bakın!

Amerika Merkez Bankası faiz kararına sayılı günler kala yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Fed'ten peş peşe açıklamalar gelmeye başladı. Dolar 3 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar koşun hemen bakın. Son dakika dolar gelişmesi...

Gümüşe olan talep zirve yaptı! Gümüşten rekor rakam! Kıyıda köşede gümüşü olanlar hemen baksın

Gümüşe olan talep bu sene rekor seviyelere ulaştı. Gümüşe olan talep gittikçe yükselirken gümüşün son yılların en büyük arz-talep açığına yol açması bekleniyor.

Altınbaş'ta indirim günleri başladı! Yüzde 35'e varan büyük fırsatı kaçırma! Altınbaş 26 Ekim 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta indirim günleri başladı. Kolyeden yüzüğe küpeden bilekliğe her istediğiniz altın ve pırlata takılarda yüzde 35'e varan indirim kampanyasını kaçırmayın! İşte Altınbaş 26 Ekim 2022 fiyat listesi.

Gümüşe talep arttı! Altın artık tercih edilmiyor! Neden mi?

Vatandaşlar tercihlerini altın yerine artık gümüşten yana yapıyor. Altına olan talep gittikçe azaldığı şu günlerde gümüşe olan talep yükseldi. Neden mi? İşte cevabı...

Gökçeada Yıldızkoy'un imar planı iade edildi!

Çanakkale Kalem köşe yazarı Seda Gökdemir, köşesinde Gökçeada'daki Yıldızkoy'un imar planını kaleme aldı. İşte Seda Gökdemir'in 'Yıldızkoy imar planı iade edildi: “Bu daha başlangıç…”' başlıklı yazısı...

Gökçeada'daki Yıldız Koy'un imara açılmasına tepki!

İlk olarak 2010'da imar süreci başlayan Yıldız Koy için 2015'te 100 binlik plan kabul edilmişti. Şimdi ise 1/1000'lik imar planı, Gökçeada Belediye Meclisi'nde İYİ Partili üyelerin oyuyla onaylandı.

Gökçe Gökçen'den fahiş kira yorumu!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, son zamanlarda gündem olan kira fiyatlarındaki fahiş artışa yönelik açıklamalarda bulundu.

Sinop Ayancık'ta selden hasar gören evler yıkılıyor!

Sinop Ayancık'ta selden hasar gören evlerin yıkımına başlandı. İlçede selden en fazla etkilenen Babaçay köyünde, 37 sene önce meydana gelen heyelanın ardından yapılan ve en son sel afetinde hasar gören afet evlerinin yıkımları dün başlatıldı.

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Bill Gates'in Washington Gölü kıyısındaki malikanesinde neler var?

Dünyanın en zengin insanlarından Bill Gates ile eşi Melinda Gates'in boşanma kararlarını açıklamalarının ardından bir hafta geçti fakat konu henüz gündemde. Şimdi de, çiftin Washington Gölü kıyısında bulunan malikanesinin akıbeti konuşuluyor.

2015 gökçeören köy konağı Haberi

2015 gökçeören köy konağı

İzmit Belediyesi tarafından Gökçeören’de bir süre önce yapımına başlanan köy konağının tamamlandığı ve 17 Mayıs Pazar günü hizmete gireceği öğrenildi.

Belediyenin Etüt Proje Müdürlüğü yetkililerinin verdiği bilgiye göre, zeminle birlikte 3 katlı köy konağında, muhtar odası, çok amaçlı salon, köy odası, depo ve servis alanları gibi yerler bulunuyor. Mimari yapısıyla Gökçeören’e ayrı bir değer katan köy konağı için vatandaşlar İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür...