05 / 05 / 2024

2015 ICSC European Shopping Centre Awards

2015 ICSC European Shopping Centre Awards

Akasya Acıbadem; “ICSC Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi” tarafından, her yıl düzenlenen 2015 ICSC European Shopping Centre Awards'ta New Developments Large kategorisinde Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi.

Zorlu Center, Avrupa’nın en iyisi seçildi!

Zorlu Center, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen ICSC European Shopping Centre Awards'ta Zorlu Center “New Development” kategorisinde Avrupa'nın “En İyi Alışveriş Merkezi” seçildi.

Turyap, European Business Awards-EBA'da yarışıyor!

TURYAP, Avrupa’nın önde gelen iş dünyası liderleri, akademisyenler, basın ve devlet adamları tarafından desteklenen Avrupa İş Dünyası Ödülleri’nde (European Business Awards-EBA) 2015-2016 Türkiye Ulusal Şampiyonu oldu.

DererOmay Mimarlık European Property Awards’ta ödüllendirildi!

DererOmay Mimarlık, "European Property Awards 2015-2016" kapsamında, "İç Mekan Ofis" dalında "Genel Energy Ofis" projesi ile "Highly Commended" ödülüne layık görüldü.

DererOmay Mimarlık'a, European Property Awards’tan ödül!

DererOmay Mimarlık, “European Property Awards 2015-2016” kapsamında, “İç Mekan Ofis” dalında “Genel Energy Ofis” projesi ile “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

Akplaza İş Merkezi, 2015 European Property Awards’ta ödül aldı!

Akplaza İş Merkezi 2015 European Property Awards’ta ofis geliştirme dalında ödül kazandı. Ali Manço projenin neden ödüle layık görüldüğünü, “Akplaza bulunduğu Piyalepaşa Bulvarı hattının kentsel dönüşümündeki en önemli kilometre taşlarından biri. " dedi.

Avrupa'nın en iyi AVM'si Akasya Acıbadem oldu!

Akasya Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen ICSC European Shopping Centre Awards'ta Akasya Acıbadem Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi.

Akasya Acıbadem AVM Avrupa'nın en iyi AVM'si seçildi!

Yeni bir başarıya daha imza atan Akasya Acıbadem, alanında en başarılı alışveriş merkezlerinin katıldığı 2015 ICSC European Shopping Centre Awards'ta New Developments Large kategorisinde Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi.

Avrupa'nın en iyisi Akasya Acıbadem oldu!

Akasya Acıbadem; “ICSC Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi” tarafından, her yıl düzenlenen ve alanında en başarılı alışveriş merkezlerinin katıldığı 2015 ICSC European Shopping Centre Awards'ta Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi.

Akasya Acıbadem Avrupa'nın en iyi AVM'si seçildi!

Akasya Acıbadem; “ICSC Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi” tarafından, her yıl düzenlenen 2015 ICSC European Shopping Centre Awards'ta New Developments Large kategorisinde Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi.

22. European Real Estate Society Konferansı 24-27 Haziran'da!

Gayrimenkul alanında akademisyen ve sektör temsilcilerini bir araya getiren European Real Estate Society 22. Uluslararası Konferansı 24-27 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde düzenlenecek.

Sheraton İstanbul Ataşehir 2015 yılında faaliyete geçecek!

Starwood’ un Anadolu Yakası’ ndaki ilk oteli Sheraton İstanbul Ataşehir, 2015 yılında faaliyete geçecek. Sheraton İstabul Ataşehir dinamik yapısıyla şehirde yeni bir buluşma noktası olacak.

Metsan Nexus'ta yaşam 2015 Aralık'ta başlıyor!

Metsan İnşaat’ın, lansmanını Kasım ayında yaptığı Metsan Nexus projesinde otopark ve ticari birimlere ait katlar ile birlikte 14. kata ulaşıldı. Metsan Nexus'ta yaşam 2015 Aralık'ta başlıyor.

Suudi Arabistan kuzey-güney yolcu treni 2015’te hazır olacak!

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad ve ülkenin güneyini kuzey bölgelere bağlayacak yolcu demiryolu hattının 760 milyon dolara mal olacağı bildirildi. Yolcu treni hattının büyük kısmı tamamlandı ve 2015’in başından itibaren kademeli olarak hizmete açılacak..

2015 ICSC European Shopping Centre Awards Haberi

2015 ICSC European Shopping Centre Awards

Saf GYO A.Ş. tarafından geliştirilen, mimarisi, kolay ulaşımı, zengin marka karması ve sıradışı aktiviteleriyle Anadolu yakasının ve İstanbul’un en gözde çekim merkezi olan Akasya Acıbadem, Avrupa’daki en iyi alışveriş merkezlerinin finale kaldığı değerlendirmede Avrupa’nın en iyisi seçildi. Ödülü Saf GYO A.Ş. Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral aldı.


Zeynep Akdilli Oral kazandıkları önemli ödülle ilgili şu açıklamayı yaptı: “Akasya Acıbadem ile aldığımız bu ödül bizleri çok gururlandırdı. Gerek inşaat aşamasındaki emeklerimiz, gerekse bir yıllık süreçte en iyi olmak için verilen çabalarımız yerini buldu ve sektörün en önemli ödülünü aldık. Yola çıkarken iddialıydık ve "alışveriş merkezinden öte" kavramını ortaya attık” dedi.


Zeynep Akdilli Oral, sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalarla, ülkemizde bu sektörde daha önce yapılmamışları ziyaretçilerimize sunduk. Bu ödülle başarımızı tescil...