06 / 05 / 2024

2015 kayseri kaski projeleri

2015 kayseri kaski projeleri

Genel Müdürü Ender Batukan, gazetemize KASKI'nin ilçelere yaptığı hizmetlerden bahsetti. Bütünşehir yasası ile hizmet alanı genişleyen KASKI'de, yatırımlar hız kesmeden devam ediyor.

Kayseri KASKİ kuyu binası ihalesi yapıldı!

KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, “Bugün yapılacak söz konusu ihaleler; Kocasinan, Melikgazi, Talas, Hacılar, İncesu ilçelerine kuyu binası yapım ihalesi ile Develi, Yahyalı, Pınarbaşı, Felâhiye, Tomarza, Yeşilhisar ilçelerine kuyu binası yapım işi ihalesi.” dedi.

Kayseri Melikgazi 2015'te en çok konut satılan 10.ilçe!

TÜİK tarafından açıklanan verilere göre 2015 yılında en çok emlak alım ve satımı yapılan ilçeler arasında Melikgazi ilçesinin 10. sırada bulunuyor.

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü'ne en iyi proje ödülü!

YDA Group'un inşa ettiği 1583 yataklı "Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü" projesi uluslararası ödüle layık görüldü. Proje, EMEA Finance Awards 2015'te "En İyi PPP Projesi" ödülünü kazandı.

Kayseri Büyükşehir Meclisi imar komisyonu üyelerini seçti!

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısını yaptı. Toplantıda Büyükşehir Belediyesi'nin 2015 yılı faaliyet raporu da görüşüldü. Toplantıda ayrıca meclis başkanlık divanı ile komisyon seçimleri de yapıldı.

2015 Aralık'ta Sivas'ta 1013 konut satıldı!

TÜİK Kayseri Bölge Müdürlüğü tarafından Konut Satış İstatistikleri çerçevesinde verilen bilgiye göre 2015 yılı Aralık ayında Sivas ilinde bin 13 konut satış sonucu el değiştirdi.

Kayseri'de 2015 yılında 13 sağlık yatırımı yapıldı!

Vali Orhan Düzgün, 2015 yılında Kayseri’de 18 milyon 595 bin TL tutarında 13 sağlık yatırımının tamamlanarak hizmete sunulduğunu, halen 4 sağlık tesisi yatırımının devam ettiğini açıkladı.

Kayseri'ye devlet hastanesi inşa edilmeli!

2015 yılını geride bırakırken sağlıkta yaşananları Sağlık Sen Kayseri Şubesi Başkanı Mahmut Faruk Doğan ile konuşuldu. Doğan, şehir hastaneleri doğru bir tercih ama devlet hastaneleri de olması gerektiğini belitti.

2015 emlakçı esnafını güldürmedi!

Kayseri Emlakçılar Odası Başkanı Selim Atasoy, emlakçı esnafının 2015 yılını siyasi belirsizlikler yüzünden döviz kurundaki oynaklık ve korsan emlakçıların artmasıyla istedikleri gibi geçiremediklerini dile getirerek 2016'dan umutlu olduklarını söyledi.

Kayseri’de emlak fiyatları yükselişte!

Kayseri’de satılık konut fiyatları 2015 Ekim ayında geçtiğimiz yılın aynı dönemine oranla yüzde 1,88 artarak ortalama 187 bin 203 lira oldu.

TOKİ Kayseri Bünyan Konutları için son başvuru tarihi 31 Aralık!

Kayseri’nin Bünyan ilçesinde dar gelirli vatandaşlar için yapılacak olan yeni TOKİ konutları için son başvuru tarihi 31 Aralık 2015.

Kayserili iş adamlar Mebel 2015 Mobilya Fuarı'na katılacak!

Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün öncülüğünde, 22-26 Kasım 2015 tarihleri arasında ExpocentreFairgrounds Fuar alanında mobilya fuarına katılacaklar.

Kayseri Melikgazi'de 642 daire inşa edildi!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, kentsel dönüşümün başarı ile uygulandığını, Melikgazi İlçesinde 2015 yılında 642 daire ile 2 dükkan inşa edildiğini ifade etti.

Kayseri'de 9 ayrı semtte 642 daire inşa edildi!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kentsel dönüşümün başarı ile uygulandığını Melikgazi İlçesinde 2015 yılında 642 daire ile 2 dükkan inşa edildiğini söyledi.

2015 kayseri kaski projeleri Haberi

2015 kayseri kaski projeleri

Genel Müdürü Ender Batukan, gazetemize KASKI'nin ilçelere yaptığı hizmetlerden bahsetti. Bütünşehir yasası ile hizmet alanı genişleyen KASKI'de, yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Batukan, "Şuana kadar gerek 5216 sayılı kanun, gerek 6360 sayılı kanun ile bize bağlanan ilçe ve beldelerden büyük bir sorunumuz kalmadı." Diye konuştu. KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, Kayseri'nin ilçelerine yapmış oldukları yatırım ve faaliyetleri aktardı. Batukan, "Alt yapı çalışmamız devam ediyor. Birçok ilçede kanalizasyon sistemi çalışıyor." Diye konuştu; Batukan yatırımlarla ilgili şu bilgileri verdi. "Alt yapı çalışmamız devam ediyor. Birçok ilçede kanalizasyon sistemi çalışıyor. Develinin atık su tesisini yapıyoruz. Yeşilhisar'ın arıtma tesisi bitti, devralıyoruz. Pınarbaşı'nın arıtma tesisi bitti yılsonuna doğru onu devralacağız. Sarıoğlan'ı devraldık. Bu arada Palas'ın atık su arıtma tesisinin projesi bitmek üzere, yer tespitini...