09 / 05 / 2024

2015 Mantolama sistemleri

2015 Mantolama sistemleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla mantolama sistemlerinin yangın dayanım performansı, Kayseri'de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Dr. Robert Murjahn Enstitüsü Bilimsel Araştırma Merkezi tarafından, bilimsel metotlarla test edildi.

Brass Çatı Sistemleri inovasyonlarla dolu bir yıl geçirdi!

Kurulduğu günden bu yana inovasyon yatırımlarına hız kesmeden devam eden Braas Çatı Sistemleri, 2015 yılında gerçekleştirdiği önemli inovasyon yatırımları ile sektöre yön vermeye devam ediyor.

İzocam'dan mantolama açıklaması!

İzocam, 27 Kasım 2015 tarihinde yayınlanan mantolama haberi hakkında açıklama yaptı.İşte İzocam'ın mantoloma hakkında yaptığı ilgili açıklama...

Mantolama fiyatları ne kadar?

Mantolama, bir ortamdan dışarıya enerji akışını ve ortama dışarıdan gelen enerji akışını en aza indirgemek için yapılıyor. Peki, mantolama maliyeti nedir? 2015 yılında mantolama fiyatları ne kadar?

Optimum Kaplama Ve Yalıtım Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Optimum Kaplama Ve Yalıtım Sistemleri Limited Şirketi Erhan Ertem tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.

Çelikler Dış Cephe Mantolama İnşaat Ve Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikler Dış Cephe Mantolama İnşaat Ve Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi Murat Çelik ve Oktay Çelik tarafından 20 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Toprak Bina Isı Sistemleri Doğalgaz İnşaat Proje Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprak Bina Isı Sistemleri Doğalgaz İnşaat Proje Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Süzer tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Sultanbeyli'de kuruldu.

Nanotera İnovasyon Enerji Çevre Ve Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nanotera İnovasyon Enerji Çevre Ve Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Haydar Alper Kömürcü tarafından 50 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.

Monsa İskele Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monsa İskele Sistemleri Ticaret Limited Şirketi Monsa Partıcıpacıones E Inversıones Sl/L tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Eyüp'te kuruldu.

Atalar Elektromekanik Mühendislik Yangın Sistemleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalar Elektromekanik Mühendislik Yangın Sistemleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Tokgöz ve Mehmet Tevfik Cura tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Temmuz 2015 tarihinde Esenyurt'ta kuruldu.

SRC Yapı'nın 2015 ciro hedefi 175 milyon TL!

Günlük 4.500 adet üretim kapasitesiyle Türkiye'nin önemli duş sistemleri ve küvet üreticilerinden SRC Yapı, 2015 ciro hedefini 175 milyon TL olarak belirledi.

Pelikan Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pelikan Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Demir ve Mehmet Egemen Poyraz tarafından 50 bin TL sermaye ile 1 Temmuz 2015 tarihinde Kartal'da kuruldu.

Aden Otomatik Kapı Ve Panjur Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aden Otomatik Kapı Ve Panjur Sistemleri Ticaret Limited Şirketi Yasin Kolkıran tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Haziran 2015 tarihinde Başakşehir'de kuruldu.

Koza Havuz Ve Sauna Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koza Havuz Ve Sauna Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Raife çiçek tarafıdan 20 bin TL sermaye ile 22Haziran 2015 tarihinde Sancaktepe'de kuruldu.

2015 Mantolama sistemleri Haberi

2015 Mantolama sistemleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Dr. Robert Murjahn Enstitüsü (RMI) Bilimsel Araştırma Merkezi tarafından, İncesu Organize Sanayi Bölgesi'nde bir yerleşkede "büyük çaplı yangın testi" gerçekleştirildi.

Fabrika yerleşkesinde 90 metrekare büyüklüğünde, 5 metre yüksekliğinde inşa edilen ve mevzuattaki standartlar çerçevesinde 4 farklı cephe kaplama sisteminin uygulandığı yapıda test yapıldı.


Testin ilk aşamasında, 5 santimetrelik EPS sisteminin uygulandığı yapı içerisinde oluşturulan 1x1 metre genişliğindeki alana konulan odunlar, bir itfaiyeci tarafından ateşe verildi. Devamında ise 5 santimetrelik taş yünü, 10 santimetrelik EPS, pencere kenarı yanmaz malzeme ile yangın bariyerli 12 santimetrelik EPS’li sistemler deneye tabi tutuldu.


Standardı 22 dakika olan yangın süresi 30 dakikaya çıkarıldı. Bu sürede termal kamera ile yapılan ölçümlerde alevlerin yüksekliği kademeli olarak 3,5 metreye, sıcaklık da 500 dereceye kadar ulaştı.


Süre sonunda...