27 / 04 / 2024

2015 mermer fuarı

2015 mermer fuarı

Türk doğal taş endüstrisi ürünlerinin sergilendiği ihracat odaklı "Natural Stone - 12.Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı" 12. kez CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek.

Türk mermer sektörü Dubai BIG 5 Fuarı'nda!

Bu yıl 5. kez düzenlenecek olan Middle East Stone Fuarı, Dubai BIG 5 çatısı altında gerçekleşecek. Türk mermer sektörü de son yılların en yüksek katılımıyla Dubai BIG 5 Fuarında yer alacak.

Demmer Mermer Marble İzmir Fuarı'na katıldı!

Türkiye’nin önde gelen mermer şirketleri arasında gösterilen Demmer Mermer, 27-30 Mart 2019 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Marble İzmir Fuarı’na katılarak son teknolojiye uygun olarak geliştirdiği ürünlerinin tanıtımını yaptı.

Yeni maden sahaları ihale ile satılacak!

Bursa 4. Uluslararası Blok Mermer Fuarı'na katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yeni maden sahalarının ihaleyle satılabileceğini açıkladı. 

Doğal Taş, Mermer Proje ve Teknolojileri Fuarı'na yabancılardan ilgi!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) öcülüğünde açılacak mermer fuarına yabancılardan yoğun ilgi geldi. İMİB Başkanı Ali Kahyaoğlu, Doğal Taş, Mermer Proje ve Teknolojileri Fuarı'yla ilgili açıklamalarda bulundu.

Fuar İzmir Kavşak Projesi'nin kamulaştırmaları tamamlanıyor!

Fuar İzmir kavşak projesi için kamulaştırma çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, 22 Mart’ta açılacak Mermer Fuarı öncesinde seferberlik ilan etti.

İstanbul Mermer Fuarı yarın başlıyor!

Doğal taş sektörünün İstanbul'daki en büyük buluşması "İstanbul Mermer", 13. Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı” 17-20 Kasım tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenecek.

Blok Mermer Fuarı’na Çinli ve Hintliler'den yoğun ilgi!

Blok Mermer Fuarı’na Çinli ve Hintliler akın etti. Yerli mermer üretici ve ihracatçı firmalar, kurulan iş bağlantıları ile 2017’nin ilk çeyreğini de garanti altına aldı.

Fas Doğaltaş ve Mermer Fuarı başladı!

Fas 1 'inci Doğaltaş ve Mermer Fuarı, Fas'ın en büyük ticari hacmine sahip kenti olan Kazablanka'da başladı. Türkiye'nin şeref konuğu olduğu fuar, Kazablanka Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlendi.

ATRAX 2015 Fuarı'nı bu yıl 8 bin 957 kişi ziyaret etti!

3-5 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 9. ve 10. Hall’de düzenlenen ATRAX 2015, profesyonel ve sektörel ziyaretçilerden oluşan profili ile dördüncü yılında da büyük bir başarı kaydetti.

Bursa Mermer Fuarı'ndaki en pahallı mermeri Hintliler aldı!

Bursa'da açılan blok mermer fuarında en pahalı ürünler olarak dikkati çeken yaklaşık 110 bin liralık mermeri Hintliler, 80 bin liralık olanı ise İtalyanlar satın aldı.

Kayserili iş adamlar Mebel 2015 Mobilya Fuarı'na katılacak!

Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün öncülüğünde, 22-26 Kasım 2015 tarihleri arasında ExpocentreFairgrounds Fuar alanında mobilya fuarına katılacaklar.

Bursa Blok Mermer Fuarı 25 Kasım'da!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde fuarcılık atağına kalkan Bursa, 25-28 Kasım 2015 tarihleri arasında dünyanın ilk 'Blok Mermer Fuarı'na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

MAPIC 2015 Fuarı'nda Turkish Brands standına yoğun ilgi!

Fransa Cannes’da 18 Kasım 2015’te kapılarını açan dünyanın en büyük perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC’e ilgi büyük. Fuarda Turkish Brands Standı ise uluslararası yatırımcılardan büyük bir ilgi gördü.

2015 mermer fuarı Haberi

2015 mermer fuarı

Türk doğal taş endüstrisi ürünlerinin sergilendiği ihracat odaklı "Natural Stone - 12.Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı" 12. kez CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek.


CNR EXPO'dan yapılan açıklamaya göre, CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) ve KOSGEB desteğinde düzenlenecek "Natural Stone - 12.Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı" yatırımcıları İstanbul'da katılımcı firmalarla bir araya getirecek.


CNR EXPO Yeşilköy’de 4-7 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlenecek Natural Stone Fuarı’na, Çinli yatırımcıların damga vurması bekleniyor.


Mermer, granit, traverten, mozaik, iç ve dış cephe kaplamaları, işlenmemiş bloklar, mermer makineleri, blok kesme makineleri, vinçler, kompresörler, iş makineleri, ekipmanlar, motorlar ve bilgisayar destekli teknolojilerin sergileneceği fuarda 30 bin ziyaretçi hedefleniyor. İstanbul, Afyon, Denizli, Muğla ve Burdur başta olmak üzere Türkiye’nin...