03 / 05 / 2024

2015 mersin fuarları

2015 mersin fuarları

Forum Fuarcılık tarafından "Mersin 9. Mobilya, Evlilik ve Çeyiz Fuarı" açıldı. Kocamaz: "Bugün Adana'da ayrı bir fuar Mersin'de ayrı bir fuar açılıyor. Sanki bölgede çift başlılık yaşanıyor" açıklamalarında bulundu.

Mersin'de kiralanan ve satılan kamu arazileri TBMM gündeminde!

2015 yılının Ocak ayından 2020 yılının Ekim ayına kadar geçen sürede Mersin'de kiralanan ve satılan kamu arazilerine dair çeşitli veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Antmen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eski Mersin Otogarı'na bilim ve gençlik merkezi geliyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, eski otogarı 2015 yılının Mart ayında yıkmıştı. Belediye, eski otogarın arazisi üzerine Bilim ve Gençlik Merkezi inşa edeceğini ilan etti.

Mersin Kaşdişlen Kültür Merkezi açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Anamur Belediyesi işbirliği ile 18 Ekim 2015’te temeli atılan ve yapımı tamamlanan Kaşdişlen Cemevi ve Kültür Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Adana ve Mersin'de konut satışı arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan rakamlara göre Adana ve Mersin'de konut satışları arttı. Adana'da 2015 yılında satılan konutların 9 bin 53'ünü ipotekli satışlar oluşturdu.

Mersin'in çehresi değişiyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, 2015 yılında kaynakların verimli kullanılması adına yaptığı çalışmalar ve hayata geçirdiği projelerle hizmet dolu bir yıl geçirdiği ve bu çalışmalarla kentin çehresinin değiştiği bildirildi.

Mersin'de elektrik kesintisi 17 Aralık 2015!

Mersin´in Akdeniz, Anamur, Tarsus ve Yenişehir ilçelerinde perşembe günü elektrik kesintisi uygulanacak. İşte Mersin'de elektrik kesintisi olacak yerler...

Mersin’de 2 bin 559 konut el değiştirdi!

Türkiye'de 2015 Ekim ayında 104 bin 098 konut satılırken,Mersin’de 2 bin 559 konut el değiştirdi. Adana’da ise bu rakam bin 799 olarak istatistiklere yansıdı.

Mersin Katı Atık Geri Kazanım Tesisi projesinin toplantısı 12 Aralık'ta!

Mersin Akdeniz'de bulunan Katı Atık Geri Kazanım Tesisi Projesi'nin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 12 Aralık 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

TOKİ Mersin Erdemli'de 400 kişilik yurt yaptıracak!

TOKİ Mersin Erdemli 400 kişilik yurt ve sosyal tesis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 14 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Ciytscape Global 2015 Fuarı'na ilgi Türk firmalardan geldi!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarları arasında bulunan Dubai'deki Ciytscape Global 2015 Fuarı'na Türk inşaat firmaları büyük ilgi gösterirken global markaların katılımı beklenen düzeyde gerçekleşmedi.

Cityscape 2015'in en pahalı projesi Nef New York oldu!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından biri olan Dubai Cityscape Global 2015'te İnistanbul ile Nef Ataköy 22 projelerini sergileyen Nef, stand tasarımı ve tanıttığı projeleriyle fuarın en dikkat çeken firmalarından biri oldu.

Dubai Cityscape Global 2015 bugün başladı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından olan ‘Cityscape Global 2015’ bugün Dubai’de başladı. Dev fuara Türk firmalarının ilgisi oldukça yoğun. Firmalar fuarda en iyi projelerini uluslararası mecrada sergilerken sıcak satışını da yapabiliyor.

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı'na Türk akını!

Dünyanın en önemli fuarlarından Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı 8-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleşiyor. Yaklaşık 60 Türk şirketinin gayrimenkul fuarına çıkarma yapması bekleniyor.

2015 mersin fuarları Haberi

2015 mersin fuarları

CNR Holding kuruluşlarından Forum Fuarcılık tarafından düzenlenen, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MTSO) destek verdiği "Mersin 9. Mobilya, Evlilik ve Çeyiz Fuarı" açıldı.


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz, CNR Yenişehir Fuar Alanı'ndaki açılışında yaptığı konuşmada, Mersin'in üretimiyle, sosyal yapısıyla ve kültürel değerleriyle dikkati çeken bir yer olduğunu söyledi.


Kentte bütün dinamiklerin ortak paydada birleşmesi ve birlikte mücadele etmesi gerektiğini ifade eden Kocamaz, şöyle konuştu:


"Biz Mersin'i bir bütün olarak düşünüyoruz. Mersin ayrıca Çukurova'nın bir parçası. Bu bölgeyi gelecekte toplu olarak değerlendirmek, dayanışma içine girerek ürettiklerimizi en iyi şekilde tanıtmak üretimi de dayanışma içerisinde her gün biraz daha artırmak ve istihdama katkı sağlamak zorundayız. Bugün Adana'da ayrı bir fuar Mersin'de ayrı bir fuar açılıyor. Sanki bölgede çift başlılık yaşanıyor."


Fuar...