06 / 05 / 2024

2015 metal projeleri

2015 metal projeleri

Metal ve maden sektörü mercek altında. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi'nin Metal ve Maden Sektör Kurulu toplantısı üyelerin yoğun katılımı ile dernek merkezinde gerçekleştirildi.

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu!

İstanbul’da hayata geçirdiği markalı konut projeleri ile bilinen Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Departmanı’nın yeni direktörü Ceren Cihaner oldu.

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Metal Gayrimenkul 2015 olağan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Metal Gayrimenkul, bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2015 yılı olağan genel kurul toplantısının sonucunu ve gündem maddelerini paylaştı.

Metal GYO 2015 Yılı Kar Payı Dağıtım Önerisi kurulca onayladı!

Metal Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 01.06.2016 tarihli kar payı dağıtımı yapılmaması yönünde almış olduğu kararlarını kurul toplantısında onaylandığını bildirmiştir.

Metal Gayrimenkul 2015 yılı kar payı dağıtacak mı?

Metal Gayrimenkul, dağıtılabilir kar oluşmamış olması nedeniyle kar dağıtımı yapılamayacağının, olağan genel kurulun onayına sunulmasına toplantıya katılanların oybirliği ile karar verdi.

Metal GYO 2015 olağan genel kurul toplantısı 27 Haziran'da!

Metal Gayrimenkul'ün 2015 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı, gündem maddelerini görüşmek ve karara bağlamak üzere, 27 Haziran 2016 günü saat 11:00’da, Arcadium Life II'de yapılacak.

Metal Yapı Konut Zekeriyaköy'de dev proje yapacak!

Metal Yapı Konut A.Ş., Zekeriyaköy ve Ulus'ta konut projeleri yapacak. Satışı devam eden Blue Lake Küçükçekmece projesinin lansmanı ise Nisan ayında yapılacak.

Metal Gayrimenkul 2015 yılı finansal tabloları!

Metal Gayrimenkul A.Ş., 1 Ocak 2015 -31 Aralık 2015 dönemine ait bağımsız denetimden geçen finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte KAP'a bildirilen rapor...

Metal Gayrimenkul 2015 yılı faaliyet raporu!

Metal Gayrimenkul A.Ş., 1 Ocak 2015 - 31 Aralık 2015 dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a bildirilen denetlenmiş rapor şöyle...

Metal Gayrimenkul 2015 4. dönemine ait gelir tablosunu yayınladı!

Metal Gayrimenkul A.Ş, 01.01.2015 - 31.12.2015 hesap dönemine ilişkin Geçici Vergi Beyannamesi ekinde Vergi Dairesi'ne sunulan Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenmemiş gelir tablosunu yayınladı.

Akın Metal, yeni üretim tesisinin inşaatına bu yıl başlayacak!

Akın Metal firma sahibi Hasan Akın, kalite ve üretim hızını artırmak için 2015 yılında yatırım bütçelerinin kayda değer bölümünü yeni makine alımı ve mevcut parkın modernizasyonuna ayırdıklarını söyledi.

Gerede Belediyesi 2015'te yapılan projeleri yayınladı!

Gerede Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından “2015 yılı yapılanlar” başlığı adı altında 12 maddelik bir bildiri yayınladı...

Pana Yapı'nın projeleri Recexpo Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye’nin yeni ve prestijli gayrimenkul firmalarından Pana Yapı, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Pana Fikirtepe projeleri Bakü RecexpoFuarı 2015'de görücüye çıktı.

2015 metal projeleri Haberi

2015 metal projeleri

Metal ve Maden Sektör kurulu toplantısının açılışında konuşan MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Hasan Çepni, "MÜSİAD, yerelde ve genelde gündeme ilişkin birçok konuyu ele alıyor. Ele aldığımız bu konuları sektör kurullarında mercek altına alıp inceliyor ve yerel dinamiklere önemli katlılar sağlıyoruz" dedi. MÜSİAD'ın gerçek leştirdiği sektör kurulu toplantılarıyla yerel dinamiklere önemli katkılar sağladığını söyleyen Hasan Çepni, "Geçtiğimiz Cumartesi günü Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç ve Genel Başkanımız Nail Olpak'ın da iştirakleriyle gerçekleştirdiğimiz resmi açılışın ardından bugün, dernek binamız ilk ve önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor" diye konuştu. Hasan Çepni'nin ardından konuşan MÜSİAD Bursa Şubesi Metal ve Maden Sektör Kurulu Başkanı Ali Karaca ise, "Hepinizin bildiği gibi 2014 yılı Türkiye çelik piyasaları açısından oldukça zor geçmektedir" dedi. 



PAZARI KAYBETTİK 


Ali Karaca, Türkiye'nin 2014...