28 / 04 / 2024

2015 mobilya modası

2015 mobilya modası

MOSDER, mobilyada 2015’in ilkbahar -yaz mobilya trendlerini açıkladı. Mobilyalar; yeşil tonlar, gökyüzü mavisi gibi doğanın renkleriyle bir araya gelirken, çiçek desenleri koltuk ve kanepeleri süslüyor

Mobilya ihracatında 2023 yılı hedefi 10 milyar dolar!

Kayseri 6. Mobilya Fuarı açıldı. Mobilya ihracatında 2002-2015 arasında 5 misli artış yaşandığını kaydeden Bakan Elitaş, 2023 hedefinin 10 milyar $ olduğunu kaydetti.

AGT, İhracatın Yıldızları 2015'ten iki ödül aldı!

Mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerinde 30 yılı aşkın süredir 60’tan fazla ülkede, 5 kıtada faaliyet gösteren AGT Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen “İhracatın Yıldızları 2015” ödül töreninden iki ödülle birden ayrıldı.

Mobilya sektörü yılı 2.2 milyar dolarla kapattı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından açıklanan 2015 ihracat ve ithalat verilerine göre geçtiğimiz yıl 2.360.713.101 Dolar olan ihracat rakamı bu yıl 0,07 gerileyerek 2.195.271.604 Dolar oldu.

Kayserili iş adamlar Mebel 2015 Mobilya Fuarı'na katılacak!

Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün öncülüğünde, 22-26 Kasım 2015 tarihleri arasında ExpocentreFairgrounds Fuar alanında mobilya fuarına katılacaklar.

Çilek MODEF EXPO'da yoğun ilgi gördü!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, 3-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenen MODEF Expo 2015 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda yoğun ilgi gördü.

İşte Sonbahar'ın yeni mobilya trendleri!

Türkiye mobilya sektörünün yüzde 75’ini temsil eden Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), eski mobilyalarını değiştirmek isteyenler ya da yeni evlenecek çiftler için 2015’in sonbahar mobilya trendlerini açıkladı

Dünya mobilya sektörü Çin’de biraraya geldi!

Üretici, ihracatçı ve alıcıların buluştuğu ‘CIFF 2015-Şanghay Uluslararası Mobilya Fuarı’ dün kapılarını açtı. Fuara katılan 23 Türk firması ise dünyaca ünlü markalara mobilyalarını tanıtırken, uluslararası işbirliği görüşmelerine de imza attı.

Şanghay Uluslararası Mobilya Fuarı başladı!

Dünya mobilya sektörü Çin’de biraraya geldi. Üretici, ihracatçı ve alıcıların buluştuğu ‘CIFF 2015-Şanghay Uluslararası Mobilya Fuarı’ dün kapılarını açtı.

İlk 6 ay 1 milyar 100 milyon dolar mobilya ihracatı yapıldı!

MOSDER tarafından açıklanan 2015 yılının ilk yarı ihracat verileriyle öngörülen rakamlara ulaşıldı. Mobilya sektörü ilk çeyrekte yaşadığı düşüşe rağmen, alınan önlemlerle ihracattaki büyümesini sürdürerek yılın ilk yarısını 1.100 milyar dolar ile kapattı

Türkiye mobilya ihracatı yapan ülkeler arasında 12. sıraya yükseldi!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından açıklanan 2015 yılının ilk yarı ihracat rakamlarına göre dünyada mobilya ihracatı yapan ülkeler sıralamasında Türkiye, 15. sıradan 12. sıraya yükseldi.

Ekinci Grup İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Matbaacılık Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinci Grup İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Matbaacılık Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Özgür Ekinci tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Temmuz 2015 tarihinde Pendik'de kuruldu.

Maad Mobilya İzolasyon Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Maad Mobilya İzolasyon Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi 60 bin TL sermaye ile 22 Temmuz 2015 tarihinde Kağıthane'de açıldı.

İşte 2015'in en trend dekorasyonları!

Mobilya tasarımcısı Murat Erat mobilyada ve dekorasyonda 2015 trendlerini anlattı. İşte en moda ev dekorasyon ürünleri...

2015 mobilya modası Haberi

2015 mobilya modası


Zamanın ruhuna göre değişen moda ve trendler ev dekorasyonuna da yansıyor.


Mobilya trendlerini yakalamak isteyenler de özellikle kombinlenebilen mobilyaları tercih ediyor ve evlerine kendi tarzını yansıtmak istiyor. Markalı mobilya üreticileri de tüketicilerin bu isteğine karşılık vererek mobilya tasarımlarını farklı tarzlara hitap edilecek ve kombinlenecek şekilde sunuyor. Aksesuar seçeneklerini de artıran markalı mobilya üreticileri ev dekorasyonunda moda olanı takip ediyor, tüketicilerin nabzını tutuyor. 


Türkiye mobilya sektörüne yön veren MOSDER yılın ilkbahar-yaz mobilya trendlerini açıkladı. Baharın yüzünü göstermeye başladığı bu günlerde mobilyalarda bahar havası esmeye başladı. Doğal renklerin çiçekli desenlerle kombinlendiği, ahşap detayların ön plana çıktığı mobilyalar her zevke ve tarza uygun şekilde evleri dekore edilebilecek. 


Evlerde “Country” tarzı hakim olacak


Huzur veren natürel ve pastel tonlarının çiçek ve ekose desenleriyle detaylandığı, ahşabın en doğal...