07 / 05 / 2024

2015 mobilya trendleri

2015 mobilya trendleri

Türkiye mobilya sektörünün yüzde 75’ini temsil eden Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), eski mobilyalarını değiştirmek isteyenler ya da yeni evlenecek çiftler için 2015’in sonbahar mobilya trendlerini açıkladı

Yeni evlenecek çiftlere dekorasyon trendlerine uygun tavsiyeler!

Türkiye’de düğün sezonu Mart ayında başlar, Kasım ayına kadar devam eder. Evlenecek her çift için nişanlılık döneminin sonlarında zamanlarının önemli bir bölümünü mobilya seçimiyle ev dekorasyonu alır.

TELESET'ten 2017 mobilya trendleri!

TELESET, klişelerin dışında, kendine özgü mobilyaları ve renkli tasarımlarıyla 2017 mobilya trendlerini evlerinize getiriyor.

Mobilya ihracatında 2023 yılı hedefi 10 milyar dolar!

Kayseri 6. Mobilya Fuarı açıldı. Mobilya ihracatında 2002-2015 arasında 5 misli artış yaşandığını kaydeden Bakan Elitaş, 2023 hedefinin 10 milyar $ olduğunu kaydetti.

AGT, İhracatın Yıldızları 2015'ten iki ödül aldı!

Mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerinde 30 yılı aşkın süredir 60’tan fazla ülkede, 5 kıtada faaliyet gösteren AGT Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen “İhracatın Yıldızları 2015” ödül töreninden iki ödülle birden ayrıldı.

Mobilya sektörü yılı 2.2 milyar dolarla kapattı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından açıklanan 2015 ihracat ve ithalat verilerine göre geçtiğimiz yıl 2.360.713.101 Dolar olan ihracat rakamı bu yıl 0,07 gerileyerek 2.195.271.604 Dolar oldu.

Kayserili iş adamlar Mebel 2015 Mobilya Fuarı'na katılacak!

Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün öncülüğünde, 22-26 Kasım 2015 tarihleri arasında ExpocentreFairgrounds Fuar alanında mobilya fuarına katılacaklar.

Çilek MODEF EXPO'da yoğun ilgi gördü!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, 3-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenen MODEF Expo 2015 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda yoğun ilgi gördü.

Doğtaş Kelebek Mobilya, Effect Halkla İlişkiler'i seçti!

Tasarımlarıyla trendleri belirleyen, Türkiye mobilya sektörünün öncü firması Doğtaş Kelebek Mobilya, iletişim danışmanlığı için, Türkiye’nin deneyimli ve uzman iletişim danışmanlığı şirketi Effect Halkla İlişkiler ile anlaştı.

Eva'nın ekonomide Eylül ayı 2015 trendleri analizi yayınlandı!

Eva Gayrimenkul Danışmanlık, ekonomide Eylül ayı 2015 trendleri periskop analizi 22. sayısını yayınladı. İçerisinde konut kredilerindeki değişim bilgilerini de barındıran sayının içeriği şöyle;

İşte Sonbahar'ın yeni mobilya trendleri!

Türkiye mobilya sektörünün yüzde 75’ini temsil eden Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), eski mobilyalarını değiştirmek isteyenler ya da yeni evlenecek çiftler için 2015’in sonbahar mobilya trendlerini açıkladı

Dünya mobilya sektörü Çin’de biraraya geldi!

Üretici, ihracatçı ve alıcıların buluştuğu ‘CIFF 2015-Şanghay Uluslararası Mobilya Fuarı’ dün kapılarını açtı. Fuara katılan 23 Türk firması ise dünyaca ünlü markalara mobilyalarını tanıtırken, uluslararası işbirliği görüşmelerine de imza attı.

Şanghay Uluslararası Mobilya Fuarı başladı!

Dünya mobilya sektörü Çin’de biraraya geldi. Üretici, ihracatçı ve alıcıların buluştuğu ‘CIFF 2015-Şanghay Uluslararası Mobilya Fuarı’ dün kapılarını açtı.

Eva'nın ekonomide Ağustos ayı 2015 trendleri analizi yayınlandı!

Eva Gayrimenkul Danışmanlık, ekonomide Ağustos ayı 2015 trendleri periskop analizi 21. sayısını yayınladı. İçerisinde konut kredilerindeki değişim bilgilerini de barındıran sayının içerikleri şu şekilde;

İlk 6 ay 1 milyar 100 milyon dolar mobilya ihracatı yapıldı!

MOSDER tarafından açıklanan 2015 yılının ilk yarı ihracat verileriyle öngörülen rakamlara ulaşıldı. Mobilya sektörü ilk çeyrekte yaşadığı düşüşe rağmen, alınan önlemlerle ihracattaki büyümesini sürdürerek yılın ilk yarısını 1.100 milyar dolar ile kapattı

2015 mobilya trendleri Haberi

2015 mobilya trendleri

İçinde bulunduğumuz sonbahar mevsimi ile birlikte evlerimizin dekorasyonunda da köklü bir değişikliğe ihtiyaç duyuyoruz. Mobilyalarda da değişim ve dönüşüm başladı. Mobilya sektörüne yön veren MOSDER, ofis ya da evlerinde değişikliğe gitmek isteyenler veya yeni evlenecek çiftler için 2015 sonbahar mobilya modasına yönelik bilgiler verdi.

Günümüzde birçok çok kişinin mobilya seçerken ilk etapta tasarıma ve dayanıklılığa öncelik verdiğini ve herkesin kendi tarzını yansıtabildiği mobilyaları tercih ettiklerini ifade eden MOSDER Başkanı İsmail Doğan, bu yılın sonbaharında mobilyalarda hangi renk ve tasarımların ön plana çıktığıyla ilgili şu ipuçlarını verdi: “Mobilya tercihleri, kişiliği ve zevki yansıtan bir araçtır.  Tasarım, dayanıklılık ve fonksiyonellik gibi mobilyalarda aranılan başlıca özellikler yine gündemde. Sonbahar mobilyalarında zarif ve modern çizgiler bu yıl da ön planda olurken, toprak tonlarıyla birlikte...