18 / 05 / 2024

2015 otelleri

2015 otelleri

Rusya pazarındaki kan kaybı yüzde 40'ı bulurken, otel dolulukları yerinde saydı. Türkiye genelinde otel dolulukları Şubat 2015'te geçen yüzde 0,4 artarak yüzde 58,4 olarak kaydedildi.

Dap Yapı ve Rotana Otelleri basın toplantısı ertelendi!

Dap Yapı ve Rotana Otelleri olarak, “Burgu Arjaan by Rotana & Tango Arjaan by Rotana” otellerinin açılışı dolayısıyla düzenlenmesi planlanan 2 Eylül 2015'de yapılacak basın toplantısı ileri tarihe ertelendi.

Elite World Otelleri rotasını yurtdışına çevirdi!

2014 ve 2015 yıllarının kendileri için yatırım yılı olduğunu ifade eden Elite World Otelleri Zincir Genel Müdürü Ünsal Şınık, yüzlerini yurtdışına çevirdiklerini ifade etti.

Raffles İstanbul 2015’in en cool otelleri listesinde!

Raffles İstanbul Zorlu Center, son olarak Travel+Leisure Dergisi’nin Amerika edisyonu tarafından yılda bir kez yayınlanan “2015’in En Cool Otelleri” listesine seçildi.

Bodrum 2015 turizm sezonuna hazır!

Beyaz evleri, butik otelleri, tarihi ve doğal güzellikleriyle Türkiye'nin gözde turizm merkezleri arasında bulunan Bodrum'da, 2015 yılı turizm sezonu hazırlıkları sürüyor.

Küçük oteller TripAdvisor 2015 ödüllerini topladı!

TripAdvisor 2015’de, ‘en iyi oteller’ ve ‘en iyi hizmet’ ödüllerini, küçük oteller domine etti. Dünyanın en popüler gezgin sitelerinden TripAdvisor, 2015 yılının çeşitli kategorilerdeki ilk 25’e giren otelleri açıkladı.

Teknik Yapı, Metropark Towers'ı satışa çıkardı! 2015 teslim!

Teknik Yapı, geçen yılın ortasında Halkalı' da satışa sunduğu Teknik Yapı Metropark projesinin iki rezidans kulesinden oluşan Metropark Towers' ı satışa çıkardı. Metropark Towers'da teslimler 2015'te gerçekleşecek...

Hilton Bursa, Türkiye 'nin en iyi yönetilen şehir otelleri arasında yer aldı!

2010 yılından beri verilen OM Awards, Antalya Mardan Palace 'da yapılan törenle verildi. Hilton Bursa, Türkiye 'nin en iyi yönetilen şehir otelleri arasında yer aldı.

Mukarnas Spa Resort dünyanın en iyi otelleri arasındaki yerini aldı!

Dünyanın en büyük otel değerlendirme sitesi HolidayCheck 'in her yıl geleneksel olarak yaptığı oylama sonucunda Mukarnas Spa Resort dünyanın en iyi otelleri arasındaki yerini aldı.

Samanlı Tüneli Mayıs 2015 'te tamamlanacak!

Tünel Sorumlu Mühendisi Abdullah Kürşat Erol tünel inşaatının trafiğe mayıs 2015'te açılacağını belirterek, şu anda planlanan sürenin önünde seyrediyoruz. Yaklaşık 85 günlük bir avantajımız söz konusu ded

Gül Park Yaşam'da teslimler 2015'te başlıyor!

Gül Yapı'nın yeni projesi "Gül Park Yaşam" Esenyurt'ta 35 biri metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Site 6 blokta toplam 564 konut ve 64 mağazadan oluşuyor. Gül Park Yaşam'da teslimler 2015'te başlıyor...

Nata Vega Konut Kuleleri'nde teslimler 2015 yılının ilk yarısında!

Konut Kuleleri Çankaya ve Mamak ilçelerinin kesiştiği bölgede bulunan Nata Vega Konut Kuleleri Ankara'nın bitmiş olan en yüksek konut projelerinden biri. Nata Vega Konut Kuleleri'nde teslimler 2015 yılının ilk yarısında gerçekleşecek...

Hampton by Hilton 2015 'te hizmet vermeye başlayacak!

Ever Group, dünyanın en büyük otel zincirlerinden Hilton Worldwide ile Türkiye’deki 50. Hilton otelini Kocaeli’nde açmaya hazırlanıyor. Hampton by Hilton markasıyla hizmet verecek otel 2015’te misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

Kartal Asia Park fiyat listesi! Teslimler Mart 2015'te!

Kartal Asia Park fiyat listesi kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Kartal Asia Park projesinde yer alan konutlar 2015 senesi içerisinde Mart ayında sahiplerine teslim edilecek

2015 otelleri Haberi

2015 otelleri

Türkiye genelinde otel dolulukları Şubat 2015'te geçen yılın aynı ayına göre yüzde 0,4 artarak yüzde 58,4 olarak kaydedildi. Ekonomik krizden darbe yiyen Rusya'dan gelen turist sayısında yüzde 40 civarında karı kaybı yaşanmasına rağmen, diğer turizm pazarlarının etkisiyle Şubat ayında otel dolulukları hafif de olsa. artış gösterdi. 



Dünyanın önde gelen veri ve analiz şirketlerinden STR Global'm 'Şubat 2015 Ülke Performans Raporu'yayınladı. Raporda yor alan verilerinden hareketle Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) tarafından yapılan analize göre, Türkiye genelinde otel dolulukları Şubat 2015'te geçen yılın aynı ayma göre yüzde 0,4'lük artış gösterdi ve yüzde 58,4 olarak kaydedildi. Şubat 2014'te bu oran yüzde 58,2 olmuştu. Yılın ilk 2 aynıda yüzde 2,9 düşüşle 234 bin yabancı ziyaretçiyi ağırlayan Antalya'da doluluklarında doluluk dikkat çekti....