13 / 05 / 2024

2015 Raf Yapı Malzemesi Ödülü

2015 Raf Yapı Malzemesi Ödülü

Kale Boya’nın hayata geçirdiği, mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile mekanlarınızı farklılaştırmak elinizde…‘Artcrete’, farklı uygulama teknikleri ile bambaşka desenler yaratma imkanı sunuyor.

Tapuda fotoğraf kalktı, yük azaldı!

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından yürütülen tapu senetlerinin üzerine fotoğraf yapıştırılması şartının kaldırılmasıyla 158 milyon lira tasarruf edilecek.

Tapu senedinde artık fotoğraf olmayacak!

Yönetmelikte yapılan değişiklikle, tapu işlemlerinde resmi senetlerin üzerine fotoğraf yapıştırılması şartı kaldırıldı

Kale Boya'ya RAF Yapı Malzemesi Ödülü!

Kale Boya, mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından düzenlenen Arkitera Ödülleri’nde İnce Yapı Bileşenleri kategorisinde “RAF Yapı Malzemesi Ödülü” aldı.

Muş Konakkuran Beldesi'e taziye evi ve düğün salonu yapıldı!

Muş’un Malazgirt ilçesine bağlı Konakkuran beldesinde, taziye evi ve düğün salonu yapıldı. Belde sakinlerinin talepleri doğrultusunda Mayıs 2015’te yapımına başlanılan taziye evi ve düğün salonu tamamlanarak, hizmet vermeye hazır hale getirildi.

Gerede Belediyesi 2015'te yapılan projeleri yayınladı!

Gerede Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından “2015 yılı yapılanlar” başlığı adı altında 12 maddelik bir bildiri yayınladı...

Ytong Blok 0,11 RAF Yapı Malzemesi Ödülünü aldı!

Türk Ytong tarafından sektörde bir ilk olarak ısı yalıtım değeri yüzde 15 daha artırılarak üretilen “Ytong Blok 0,11” Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından düzenlenen RAF Yapı Malzemesi Ödülü'nün sahibi oldu.

Ataman Taç Kadıköy'de teslimler Aralık 2015'te!

Ataman İnşaat Ataman Taç projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçiriliyor. Toplam 14 adet daireden meydana gelen projede daire teslimlerinin Aralık 2015'te yapılması planlanıyor.

2015 Turan Yapı İnşaat Malzemeleri Döküm ve Metal Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

2015 Turan Yapı İnşaat Malzemeleri Döküm ve Metal Pazarlama Limited Şirketi, Osman Çelik tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Sancaktepe, Yenidoğan Merve Mahallesi, Bahçelievler Caddesi'nde kuruldu.

Hitit Business Residence'ta teslimler Aralık 2015'te!

BEYLİKDÜZÜ'nde Armet İnşaat imzasıyla yükselen Hitit Business Residence'ta 222 konut, 27 ofis ve 17 dükkan bulunuyor. Projede teslimlerin Aralık 2015'te yapılması planlanıyor.

2015 TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi başvuruları!

2015 TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi başvuruları için yarın son gün. Aylık 735 TL taksitle daire sahibi olunabilen projenin kura çekilişi 29 Eylül 2015 tarihinde yapılacak.

Eyüp Çırçır Mahallesi kentsel dönüşümü için ihale yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Eyüp Çırçır Mahallesi ve yakın çevresini kapsayan 3 milyon 400 bin metrekarelik kentsel dönüşüm alanına yönelik veri elde etme işini ihaleye çıkardı. İhale 6 Ekim 2015 tarihinde yapılacak...

Adıyaman'da yeni otogarın bağlantı yolları yapılıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan şehirlerarası otogarın bağlantı yollarının da yapımına başlandığı bildirildi. Otogarın hizmet noktaları 8 Eylül 2015 tarihinde yapılacak olan ihaleyle kiraya verilecek

İzmit-Kandıra arasına duble yol yapılacak!

İzmit Kandıra arasının 2 gidiş 2 geliş duble yol olması için ihale, 8 Ekim 2015’te yapılacak.İzmit’in yanı sıra Yalova ve Bursa’nın Karadeniz’e açılan kapısı olan mesafe, artık yapılacak duble yol ile daha rahat ve güvenle kat edilebilecek.

2015 Raf Yapı Malzemesi Ödülü Haberi

2015 Raf Yapı Malzemesi Ödülü

Kale Boya’nın hayata geçirdiği, mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile mekanlarınızı farklılaştırmak elinizde… Hem duvar hem de zeminde kullanılabildiği için efekt bütünlüğü sağlayan ‘Artcrete’, farklı uygulama teknikleri ile bambaşka desenler yaratma imkanı sunuyor. 


Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim bünyesinde faaliyet gösteren Kale Boya, mineral esaslı mermer görünümlü kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile mekanlara zarafet katıyor. ‘2015 Raf Yapı Malzemesi Ödülü’ne layık görülen ‘Artcrete’, mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi olarak mekanlara yeni bir soluk getiriyor. Yalın tasarıma ve esnek bir yapıya sahip bir ürün olan ‘Artcrete’, yüksek mukavemetli, darbelere, çizilmelere ve suya dayanıklı yapısıyla da öne çıkıyor. Estetik ve işlevsel yapısıyla beğeni kazanan yenilikçi kaplama malzemesi, sıradanlıktan sıkılan ve yaşam alanlarını farklılaştırmak isteyenlere, mükemmel bir seçenek sunuyor.


Estetik, işlevsel ve dayanıklı

İlhamını sanattan...