18 / 05 / 2024

2015 Samsun İnşaat Fuarı açılış

2015 Samsun İnşaat Fuarı açılış

Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş(TÜYAP) tarafından düzenlenen ‘Samsun İnşaat Fuarı 2015’ düzenlenen törenle kapılarını ziyaretçilerine açtı. Vali İbrahim Şahin törende konuşma yaptı...

Şantiye şefleri birden fazla inşaatta çalışabilir mi? 

Samsun İnşaat Mühendisleri Odası’nda bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, şantiye şeflerinin birden fazla inşaat alanında çalışamayacağını dile getirdi. 

TOKİ Samsun 19 Mayıs Barajı Sulaması İnşaatı ihalesi yarın!

Samsun 19 Mayıs Barajı Sulaması İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

Samsun 5'inci İnşaat Fuarı kapılarını açıyor!

TÜYAP tarafından gerçekleştirilecek Samsun 5'inci İnşaat Fuarı TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi kapılarını açıyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Samsun İnşaat Fuarı'nı 34 bin 589 kişi ziyaret etti!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ öncülüğünde gerçekleştirilen Samsun 4. İnşaat Fuarı'nı 34 bin 589 kişi ziyaret etti.

Samsun İnşaat Fuarı açıldı!

“Samsun 4. Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı” kapılarını açtı.

Peli Parke, Samsun İnşaat Fuarı 2017'nin yıldızı oldu!

Vezirköprü Orman Ürünleri Grubu markası olan Peli Parke, yenilikçi ve pratik ürünleriyle Samsun İnşaat Fuarı 2017'nin yıldızı oldu...

Sur Çelik Kapı, Samsun İnşaat Fuarı'na katıldı!

Sur Çelik Kapı, TÜYAP Samsun 3. İnşaat Fuarı'nda açtığı stantla görücüye çıktı. Güvenilir sistemiyle hırsızlığa son veren Sur Çelik Kapı, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Samsun inşaat sektörü marka olma yolunda!

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, TÜYAP Samsun 3. İnşaat Fuarı'nın şehir için önemli olduğunu belirterek, "Fuar sayesinde Samsun inşaat sektörü, belirleyici bir marka olma yolunda ciddi mesafe alıyor" diye konuştu.

Samsun 3. İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Samsun İnşaat Fuarı 2017 3. Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı açıldı.

Samsun İnşaat Fuarı açılıyor!

Samsun’da 2017 yılının 4’üncü fuarı olan “Samsun İnşaat Fuarı 2017” yarın açılacak.

Samsun İnşaat Fuarı yarın kapılarını açacak!

Samsun İnşaat Fuarı yarın kapılarını açacak. TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Alagöz:"Fuarda yapı, inşaat malzemeleri, tesisat, ısıtma soğutma, havalandırma, doğalgaz ve teknolojileri konu başlıkları altında onlarca ürün ve hizmet sergilenecek, birçok yeniliğe de ev sahipliği yapacağız" dedi.

Samsun inşaat fuarı için hazırlıklar tamam!

TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Server Seçer, perşembe günü başlayacak Samsun İnşaat Fuarı için hazırlıklarda sona gelindiğini dile getirdi.

2015 Samsun İnşaat Fuarı açılış Haberi

2015 Samsun İnşaat Fuarı açılış

Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş(TÜYAP) tarafından düzenlenen ‘Samsun İnşaat Fuarı 2015’ düzenlenen törenle kapılarını ziyaretçilerine açtı.

TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Samsun İnşaat Fuarı açılışına; Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, Ak Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, CHP Samsun İl Başkanı Dinçer Soylu, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda ziyaretçi katıldı.


“SAMSUN FUARCILIKTA TÜRKİYE’DE EN ÖNEMLİ BİR İKİ ŞEHİRDEN BİRİ”

Törende yaptığı konuşmada fuarcılığın çok önemli bir olgu olduğunu söyleyen Vali İbrahim Şahin, “Tabi fuarcılık öyle bir sene iki sene içinde gelişen şeyler değil. Mesela Amerika’yı inceleyin oyuncak fuarı bile 112...