07 / 05 / 2024

2015 toki evleri

2015 toki evleri

TOKİ Giresun'a 592 konut yapmak için düğmeye bastı. Bu hamlenin, geçimini müteahhitlikten yapan firmaları nasıl etkileyeceği merak ediliyor. Açılışta konuşan Canikli, Diş Hekimliği Fakültesi'nin imzalandığı müjdesini verdi.

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü satılıyor. İşte, Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları...

Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası!

106 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kırşehir Kaman projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası ne zaman?

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016!

Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 106 adet konut için başvuru dönemi 22 Haziran'da başlayacak. İşte, Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016..

Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru!

232 konutluk Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy alt gelir grubu projesinde yer alan 4 adet konut 6 Haziran'da açık satışa sunulacak. İşte, Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru tarihi...

Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli!

Toplamda 724 adet konuttan meydana gelen TOKİ Bilecik Bozüyük projesindeki 82 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli..

Kütahya Tavşanlı'yı TOKİ evleri mutlu etti!

Türkiye Emekliler Derneği Tavşanlı Şube Başkanı Ahmet Kalender ve beraberinde ki heyet Mustafa Güler'i makamında ziyaret etti. Ahmet Kalender, "Bizi 2015'in son aylarında mutlu eden konu TOKİ evleri olmuştur" dedi.

Burdur Çavdır TOKİ Evleri başvuru dönemi!

Burdur Çavdır TOKİ Evleri başvuru dönemi 31 Aralık 2015 tarihinde sona erecek. Aylık 286 TL taksitle ödeme yapılabilen projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor.

Adana Seyhan Barış Mahallesi TOKİ Evleri fiyat listesi!

Adana Seyhan Barış Mahallesi TOKİ Evleri fiyat listesi dairelerin alanlarına göre değişiyor. 120 aya varan vade uygulanan projede başvurular için son gün 31 Aralık 2015 olarak belirlendi.

Karabük Safranbolu TOKİ Evleri!

Karabük Safranbolu TOKİ Evleri son başvuru tarihi 30 Aralık 2015 olarak belirlendi. 11 bin 344 TL peşinatla daire sahibi olunabilen projede 240 aya varan vade uygulanıyor.

Konya TOKİ Evleri başvurusu 2015!

Aylık 292 TL taksitle ödeme yapılabilen TOKİ Konya Meram'da emekli vatandaşlara özel olarak 499 adet daire kura yöntemiyle satılıyor. İşte Konya TOKİ Evleri başvurusu 2015 detayları...

Sivas Yenimahalle TOKİ Evleri fiyatları!

Toplamda 184 adet dairenin kura yöntemiyle satıldığı TOKİ Sivas Yenimahalle'de başvurular 30 Aralık 2015 tarihinde kadar devam edecek. İşte Sivas Yenimahalle TOKİ Evleri fiyatları...

2015 toki evleri Haberi

2015 toki evleri

TOKİ konutlarının temel atma töreni Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli ve Vali Hasan Karahan'ın katılımıyla yapıldı. Aksu Mahallesinde eski SEKA Fabrikası arazisi üzerinde inşa edilecek olan konutların temel atma töreninde konuşan Bakan Canikli, "Bir yatırım silsilesinin bugün burada başlangıcının bir tanesinin temelini atmak için burada bulunuyoruz. Bu arsa inşallah birkaç yıl içerisinde gerçekten modern, son derece kaliteli inşaatlarıyla mükemmel bir hizmet alanı haline gelecek. Küçük bir Giresun'u, modern çağdaş, Giresun şehrinin minyatürü buraya kurulacak. Bu arsanın TOKİ tarafından alınmasından sonra bazı spekülasyonlar ve tartışmalar yaşandı. Daha önce devletin burayı ucuza sattığı, TOKİ nin tekrar pahalı aldığı gibi çok ciddi tartışmalar yaşandı. Buradan çok net ifade ediyorum eğer bu arsa TOKİ tarafından da alınıp bu şekilde hizmete dönüştürülmemiş olsaydı...