07 / 05 / 2024

2015 Uşak Tabakhane TOKİ

2015 Uşak Tabakhane TOKİ

Başvuruların 11 Haziran 2015 tarihinde başladığı Uşak Tabakhane TOKİ Evleri'nde toplam 18 konut satışa sunuluyor. Uşak Tabakhane TOKİ başvuruları yarın son kez kabul edilecek.

Uşak'ta 12.5 milyon TL'ye icradan satılık prefabrik tabakhane binası!

Uşak 2. İcra Dairesi Müdürlüğü, Uşak Merkez Muharremşah köyü,154 ada, 9 parseldeki 32.575,68 metrekarelik katlı prefabrik tabakhane binasını 12 milyon 451 bin 312 TL'ye icradan satıyor...

Ergün Turan, Uşak Tabakhane dönüşüm projesini inceledi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Uşak Tabakhane Bölgesi'nde gerçekleştirilen dönüşüm projesini inceledi.

Uşak Tabakhane'de 698 konut ve 429 iş yerinin hak sahipleri belirlendi!

TOKİ tarafından Uşak’ta (Tabakhane Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi) inşaatı tamamlanma aşamasında 698 konut ve 429 iş yerinin hak sahipleri belirlendi!

Uşak kentsel dönüşüm projesinde geri sayım başladı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kentsel Dönüşüm Projesi'nde geri sayıma başladıklarını belirterek, "Kentin hafızasında tabakhane bölgesiyken yer alan kötü imaj artık tarih oluyor.Dönüşümle beraber kentimiz daha da gelişecek" dedi.

Uşak yeni kent merkezine kavuşuyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, tabakhane bölgesindeki Kentsel Dönüşüm Projesi'nin yıl sonuna kadar tamamlanacağını belirterek, "İlimiz yeni kent merkeziyle şaha kalkacak" dedi.

TOKİ Uşak Merkez Tabakhane Konut başvurusu bugün başladı!

TOKİ Uşak Merkez Tabakhane Konut projesinde tek daire için açık artırma usulü ile satışa çıkarılan 120 metrekarelik 3+1 dairenin başvurusu başladı. Projede fiyat 231 bin 953 TL'dir.

Nurullah Cahan Uşak'ın 2016 projelerini anlattı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 2015 yılının ardından 2016 yılında da hedeflere ulaşacaklarını belirterek, “2016 yılında büyük projelerimiz için milat yılı olacak” ifadesini kullandı.

TOKİ Uşak Karahallı son başvuru tarihi!

TOKİ Uşak Karahallı son başvuru tarihi 30 Eylül 2015 olarak belirlendi. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Uşak Karahallı TOKİ Evleri!

Uşak Karahallı TOKİ Evleri için 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Başvuruların 30 Eylül 2015 tarihine kadar devam edeceği projede 8 bin 344 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Uşak'ta yeni binalar yükselmeye başladı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 2015'i söz verdikleri gibi şantiye yılı ilan ettiklerini ve kentin her noktasında projelerin yükselmeye başladığını söyleyen Cahan, hedeflerinin herkesin mutlu olduğu bir kent inşa etmek olduğunu söyledi.

Nurullah Cahan Uşak'taki projeleri anlattı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 2015'i söz verdikleri gibi şantiye yılı ilan ettiklerini ve kentin her noktasında projelerin yükselmeye başladığını söyledi.

Uşak'ta kent içi çevre yolları çalışmaları devam ediyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 2015 Uşak'ta bozuk yol kalmayacağına dair verdikleri sözün arkasında olduklarını ve çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Uşak Mehmet Akif Ersoy mahallesine neşter!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Belediyemiz, 2015 yılı altyapı programı kapsamında Mehmet Akif Ersoy, Aybey ve Dikilitaş mahalleleri gibi kanalizasyon arızalarının sık olduğu bölgelerde yeni hat döşenmesine başladı" dedi

2015 Uşak Tabakhane TOKİ Haberi

2015 Uşak Tabakhane TOKİ

TOKİ Uşak Merkez Tabakhane Projesinde yer alan 18 adet konut açık satışa sunuluyor.


Daire fiyatlarının 187 bin 165 TL ile 229 bin 607 TL arasında değişik gösterdiği Uşak Merkez Tabakhane Toki Evleri hemen teslim edilecek şekilde, ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile  satışa sunuluyor.


TOKİ Uşak Merkez Tabakhane Konutları satış işlemleri  Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.


3 oda 1 salon daire tipleri bulunan Uşak Merkez TOKİ'de başvurular 11 Haziran 2015 başlamıştı.Uşak Tabakhane TOKİ başvuruları yarın son kez kabul edilecek.  


TOKİ Uşak Merkez Projesi satış duyurusu için tıklayın

TOKİ Uşak Merkez Projesi fiyat listesi için