01 / 05 / 2024

Nurullah Cahan Uşak'taki projeleri anlattı!

Nurullah Cahan Uşak'taki projeleri anlattı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 2015'i söz verdikleri gibi şantiye yılı ilan ettiklerini ve kentin her noktasında projelerin yükselmeye başladığını söyledi.



Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 2015'i söz verdikleri gibi şantiye yılı ilan ettiklerini ve kentin her noktasında projelerin yükselmeye başladığını söyledi. Uşak Belediyesi'nin kentsel dönüşüm, mahalle konakları ve Kemalöz mahallesi pazar yeri projeleri yükselmeye başladı. Kentin diğer noktalarında ise bozuk yol kalmaması ve sorunların giderilmesi adına hummalı çalışmalar devam ediyor. Projelerde ve kentin sorunlarında 2015 yılında büyük aşama kaydedilmesi hedefleniyor.


Uşak'ta değişimin başladığını kaydeden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, hedeflerinin herkesin mutlu olduğu bir kent inşa etmek olduğunu söyledi. Belediyede bulunan tüm birimlerin hassasiyetle sahada çalışma yaptığını aktaran Cahan, "Hedefimiz ilin beklentilerine cevap vermek ve büyük projeleri ilerletmek. Bu bağlamda öncelikle projelere hız verecek teknik ekipmanlarımızı sağladık. UTAŞ bünyesinde yeni iş makineleri alarak kentin bütün sokaklarında daha fazla hizmet verecek kapasiteye gelmeyi istedik. Ardından ilgili bütün birimlerimiz alana girdi. Şu an kentin hangi noktasına gidilirse gidilsin Uşak'ı güzelleştirmek adına bir çalışma mevcut" dedi.


Projelerin son durumları hakkında bilgi veren Başkan Nurullah Cahan, "Kentsel dönüşüm projemizde neredeyse binalar 9 kat çıktı. Proje, 2016 yılında bitirilmesi adına hızlı bir şekilde ilerliyor. Yine Dokuzsele Deresi Islah Projesi de aynı hızla devam ediyor. Kentimizin içinden geçen güney ve kuzey çevre yolunda da bütün sorunları bitirdik. Mahalle konaklarında ilk adımı atmakla birlikte binamız yükselmeye başladı. Öte yandan Kent Park projesinde de adliye binası yıkımıyla yolumuza devam edeceğiz. Buna benzer her mahallede çalışmalar sürüyor. Yakın bir zamanda değişimi hep birlikte hissedeceğiz" diye konuştu.


Yeni Asır


Geri Dön